Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selamlar hanımlar nasılsınız ben okulla ugrasıyorum yazılı haftası ondan pek gıremedım mersenem durusah runne ve dıger arkadaslarım nerelerdesınız?? benım kafam karısık tup bebek konusunda 15 tatılde dıyorduk ama ben korkuyorum yıne aynısı olursa dıye eurofertıldekı ıyıler ama olumsuz sonucu alınca ınsan bır kere yıne aynı yerde aynısı olursa dıye tedırgın oluyor. esım tıp fakultesınde oluyor mu onu merak edıyor genetıgıne gıtmıstık cok memnun kaldık cok ılgılıydıler ama dıgerı var mı varsa nasıl acaba?????bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. bu sebebten ılerde ankaraya tasınmayı bıle dusunuyoruz en ıyıler ıstanbulda yada ankarada

Canım merkezler aracı senin içinin nerde rahat olduğu çok daha önemli elbette merkezlerinde etkisi var ama yinede sen nerde mutlu olucaksan orda yaptır iki denemesinide eurofertilde yaptırıp olumlu sonuç alanlar var en az seni yoracak yerde yaptır.

tatlım öyle düşünme. bizim de 2. denemede tuttu. her ikisini de eurofertilde yaptırmıştık. ama 2.de oldu işte. hem merkezi değiştirmemenin bi yararı da doktorun seni iyice tanıyo, vücudun nelere tepki veriyo biliyo,sende hangi ilacın ne dozda kullanılması gerektiğini iyice anlıyo.benim her iki denemede de doktorum fuat beydi. saolsun çok memnun kaldık. ben değiştirme derim. ama illa tıp fakültesi dersen oranın doktorları selçuklu hastanesinde tüp bebek yapıyolar. ama benim aklıma pek yatmıyo. çünkü biliyosun bizler 2 günde bir erkeze gidiyoduk. bunlar öyle her defasında e2 filan ölçmüyo. 1-2 kontrolle bitiriyolar tedaviyi. bi de prof. oldukları için yoğunlar. sen bilirsin. bunlar benim bildiklerim.

bende aynen böyle düşünmüştüm en iyiler istanbulda diye ama maddi olarak da burayla orasının arasında çok fark vardı sonra dedim bunlar sadece vesile allah verecekse ordada olsa verir burdada olsa gerçekten de öyle oldu selçukluyu çok kimse tavsiye etmemesine rağmen dr umun tecrübesine dayanarak orada yaptırdık ve rabbime şükürler olsun nasip etti bence merkez de önemli ama daha önemlisi dr ve embiryoloğ ilgi güleryüz felan önemli ama bir yere kadar önemli olan asıl şey işini iyi yapan kişiler tıp da hüseyin görkemli tüp bebek yapıyor bence hüseyin bey yerine mehmet çolakoğlunu düşünebilirsin bu konuda konyadaki en tecrübeli kişi ve ilk gerçekten giden bir sürü tanıdığım hamile kaldı öyle çok konuşmaz sorarsan söyler çok yoğun olduğu içine tek tek sana durumu anlatmaz ama bence gerçekten başarılı tıpın anabilimdalı başkanı zaten kendisi de yani tıpın hocalarının hocası
inşlhhhh en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım
allah yardımcınız olsun

selam arkadaşlar bugün çıktım hastaneden çok şükür bebeğim hala benimle pazartesiyi salıya bağlayan geceydi eşim ankaradan gelecekti sabah 5:30 gibi evde olucaktı 4:30 da kalktım daha var diye uzandım tekrar eonra eşim geldi hadi yatalım dedi bende bir tuvalete gideyim gelirim dedim gittim ama ne gitme bir kanama sanki musluk açmışsın gibi eşimi çağırdım gösterdim ama şoktaydım bebeğimiz gidiyo aşkım dedim ve ağlamaya başladım ben herşeye kendimi hazırladım herhalde bugün kürtaj olurum dedim su bile içmedim narkoz verirler diye hemen buradaki doktora koştuk sabah 8 gibi doktora bebek gidiyo dedim dur panik yapma hemen dedi ama benim nasıl kanamam var anlatamam hemen vajinal ultrasonla baktı "hadi gözün aydın bebek yaşıyo" dedi kalp atışlarını dinledik "ama hemen kesenin yantarafında kanama var eşinden ayrılmaya başlamış" dedi buradan direk hastaneye yatıyorsun ben gelicem dedi reçete yazdı hemen yattım serum düşük iğneleri 2 gün boyunca serumlarla haşır neşir oldum neyseki kanamam durdu ama hala korkuyorum tedirginim tuvalete gidince aynı görüntüyle karşılaşmamak için dua ediyorum
bana dua eden ve beni merak eden tüm arkadaşlarıma sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun

geçmiş olsun canım allah kucagına alıp büyütmek nasib etsin
esinle beraber

tan, deniz ve nazım83 tesekkurler cevabınız ıcın. ya ne bıleyım ınsanın kafası karısıyor caresızlık ıste hayırlısı olsun ne zormus Rabbım yar ve yardımcımız olsun. tıp fakultesıde esımın aklına geldı benım aynı yerden korktugumu bıldıgı ıcın care uretmeye calısıyor garıbım o da gozumun ıcıne bakıyor...15 tatılde denerız konyada ınsallah tutar ama eger tutmazsa yaza ankara dıyorum bakalım

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah dualrım seninle

geçmiş olsun canım ne büyük korkudur o tahmin edebiliyorum ama seninle artık sende dinlen uzun bi süre sıkı tut bebeğini...

canım sen konyadamısın?bana özelden bi yazsana..

buketcim merhaba nasılsın? sen konyadamısın?ben bu topikte yeniyimde tanımaya çalışıyorum sizleri..

ah canım aynı şeyleri yaşamışız devamlı yat wc ve yemek dişı kalkma hiç ben 4 ayı öyle geçirdim biliyormusun benimde tam 9 haftada pzt. salıya bağlıyan gece2 de kanamam olmuştu dediğin gibi musuıktan akar gibi ağlamalar malum saatler geçmedi sanki yıl olmuştu o gece bana ama bişey olmadı çok şükür iinşlh seninde bişey olmayacaktır dinlen iş güçç yapma sakın hatta annenlere felan git kal burdalarsa dualarımız seninle 4 ayı bir atlat sonrası kolay geçiyor canım allaha emanet olun

Tan ve Nazim83 çok teşekkür ederim şimdilik yatıyorum kalkmıyorum fazla annem ve kayınvalidem burda bakıyorlar bana biri gidecek biri kalacak bakalım böyle atlatmaya çalışacağız hayırlısı olsun ne diyelim

ygenc geçmiş olsun canım...inşallah bebeğin seninle kalır...dualarımız seninle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…