Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam lale nasılsın benımde yarın belli olucak
ama ben dun yanı 10 gun kan testi yapırdım ve2.63 cıktı sanırım ben de hamıle degılım daha regl olmadım ama benımde umudum kalmadı

hayırlısı canım inşallah tutmuştur dualarım seninle canım kendine dikkat iyi bak ve inşallah yarın bize güzel haberi ver inşallah tutunmuştur bebeşin

kızlar tekrar merhaba;
tüp bebekte ve aşılamada kullanılan ilaçlar siiz çok etkiledimi?kilo aldırdımı, yada başka etki..

hayırlısı canım inşallah tutmuştur dualarım seninle canım kendine dikkat iyi bak ve inşallah yarın bize güzel haberi ver inşallah tutunmuştur bebeşin

canım senin sorun ne?aşılamamı yaptırdın, tüp bebekmi..biraz anlatırmısın?

tannsel konyada mı yaşıyorsun?ben konyadayım.öğretmenim karatayda.yaşın kaç bu arada benim 31.

selam lale nasılsın benımde yarın belli olucak
ama ben dun yanı 10 gun kan testi yapırdım ve2.63 cıktı sanırım ben de hamıle degılım daha regl olmadım ama benımde umudum kalmadı

canım senin sorun ne?aşılamamı yaptırdın, tüp bebekmi..biraz anlatırmısın?

benim sorun eşimdeydi sperm testlerinde hep sıfır çıkıyodu tese ameliyatı oldu sperm bulundu bende sorun yoktu yani tüp bebek yaptık ama tutmadı dokuzuncu günde kanamam oldu malesef tutmadı

kızlar tekrar merhaba;
tüp bebekte ve aşılamada kullanılan ilaçlar siiz çok etkiledimi?kilo aldırdımı, yada başka etki..

canım seninki tüp bebek yöntemiydi demi aşılama değildi...diğer denemeyi ne zaman düşünüyorsunuz..

evet canım tüp bebekti hafta içi kliniğe gidicem birlikte karar vericez ne zaman olacagına ama bildiğim kadarıyla 3 ay ara veriliyo diyolar ama şu anda tam zamanını bilmiyorum

evet canım tüp bebekti hafta içi kliniğe gidicem birlikte karar vericez ne zaman olacagına ama bildiğim kadarıyla 3 ay ara veriliyo diyolar ama şu anda tam zamanını bilmiyorum

anladım canım...Çok sabır gerektiren bir yol bu..bakalım ne bekliyor bizleri...

slm buketcim istanbuldamı yaptırıyosun bende uerofertilde yaptırdım gerçekten iyi bir hastene doktorun ismi ne yazarsan sevinirim

canım geçmiş olsun inşallah 2 .denemen başarılı olur . konya euro fertılda dilek hanım çok iyi tavsiye ederim bende bugün transfer oldu bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…