selam lale nasılsın benımde yarın belli olucak
ama ben dun yanı 10 gun kan testi yapırdım ve2.63 cıktı sanırım ben de hamıle degılım daha regl olmadım ama benımde umudum kalmadı
tşk ederim moralım bozuk degıl zaten her zaman hakkımda hayırlısını istiyorum canım bakalım yarın yıne yaptırıcan ne cıkarsa kabulum:) tabiki ne yapalım hayırlısı boyleymış dıyecegız.
hayırlısı canım inşallah tutmuştur dualarım seninle canım kendine dikkat iyi bak ve inşallah yarın bize güzel haberi ver inşallah tutunmuştur bebeşin
kızlar tekrar merhaba;
tüp bebekte ve aşılamada kullanılan ilaçlar siiz çok etkiledimi?kilo aldırdımı, yada başka etki..
canım merhaba..benim eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük..ilaç kullandı, gelecek hafta test tekrar verecek..bakalım..Canım benim eşim doktor, eurofertildeki Ali Sami beyde eşimin arkadaşı..Ona gitmeyi ve onun yönlendirmesi ile ne yapılacaksa yapmayı düşünüyorum..sen ne zaandır bebiş istiyorsun, anlatsana biraz..Özeldende mesaj atarız birbirimize..
tannsel konyada mı yaşıyorsun?ben konyadayım.öğretmenim karatayda.yaşın kaç bu arada benim 31.
selam lale nasılsın benımde yarın belli olucak
ama ben dun yanı 10 gun kan testi yapırdım ve2.63 cıktı sanırım ben de hamıle degılım daha regl olmadım ama benımde umudum kalmadı
tşk ederim moralım bozuk degıl zaten her zaman hakkımda hayırlısını istiyorum canım bakalım yarın yıne yaptırıcan ne cıkarsa kabulum:) tabiki ne yapalım hayırlısı boyleymış dıyecegız.
canım senin sorun ne?aşılamamı yaptırdın, tüp bebekmi..biraz anlatırmısın?
canım bende konyadayım, öğretim görevliisyim, yaşımda 28...sendeki sorun ne canım..
kızlar tekrar merhaba;
tüp bebekte ve aşılamada kullanılan ilaçlar siiz çok etkiledimi?kilo aldırdımı, yada başka etki..
ben biraz kilo aldım ve hala şişkinlik var vücudumda
canım seninki tüp bebek yöntemiydi demi aşılama değildi...diğer denemeyi ne zaman düşünüyorsunuz..
kızlar tekrar merhaba;
canım seninki tüp bebek yöntemiydi demi aşılama değildi...diğer denemeyi ne zaman düşünüyorsunuz..
evet canım tüp bebekti hafta içi kliniğe gidicem birlikte karar vericez ne zaman olacagına ama bildiğim kadarıyla 3 ay ara veriliyo diyolar ama şu anda tam zamanını bilmiyorum
anladım canım...Çok sabır gerektiren bir yol bu..bakalım ne bekliyor bizleri...
inşallah iyi şeyler bekliyodur senin aşılamamı yapılacak canımyoksa tüp bebekmi
kizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur
kizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur
geçmiş olsun canım allahıma emanet transfer oldum yeni geldim sabah 10.30 da oldu 2 tane yerleştirildi 3 tane donduruldu dua edinkizlar selam size hastaneden yazıyorum gece kanama ve düşük tehlikesi ile yattım bana dua edin ne olur
slm buketcim istanbuldamı yaptırıyosun bende uerofertilde yaptırdım gerçekten iyi bir hastene doktorun ismi ne yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?