Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım benim korkma sakin ol...bişeycik olmaz...bakma her doktorun dediğine...burda bi lale vardı biliyondur...bana bu çocuk çok iri normal yolla doğması çok zor demişti...kızım oldu 3.5 kilo...sen gönlünü ferah tut

denizcim korkma küçük diye eltimede bebek dogana kadar
faruk sukanda kuçuk dediler bebek dogdu 3.250 gr mdı
saglıklı sıhhatli dünyaya gelsinde sen onu büyütürsün

merhaba duruşahcım nasılsın?sen ve midye şubatta tüp bebek düşünüyor galiba..bende aslında şubat tatili diye düşünüyorum..

duruşah başın sağolsun canım Allah başka acı göstermesin dedene de rahmet diliyorum ben yanlış mı anladım senin bir kızın mı var canım?

ay ne biliyim canım ya. keşke böyle yapmasalar ama. ankaraya git filan dedi bana. bütün günüm mahvoldu. ali acara gittik. herşey normal. yolunda gitmeyen bişey yok dedi. fuat beyle de konuştum. ne ankarası dedi. hareketleri ve de sıvısı iyiyse sorun yoktur. zaten diğer organlar da incelenmiştir dedi. ay dua edin nolur. kafam çok karışık.

denizcim korkma küçük diye eltimede bebek dogana kadar
faruk sukanda kuçuk dediler bebek dogdu 3.250 gr mdı
saglıklı sıhhatli dünyaya gelsinde sen onu büyütürsün

inşallah canım benim. ama insan ister istemez üzülüyo. herşey süper derken birden yerle bir oluyosun. ama diğerleri çok şükür normal dediler. siz yine de bana dua edin.

inşallah canım benim. ama insan ister istemez üzülüyo. herşey süper derken birden yerle bir oluyosun. ama diğerleri çok şükür normal dediler. siz yine de bana dua edin.

Canım inşaallah bir sorun yoktur ya dur bakalım hemen panik yapma neden Ankaraya git dediler ki alamadım gidince ne olacak sen başka doktorlara görün bakalım onlar ne diyecek;? dualarım seninle canım Rabbim yardımcın olur korkma sonuçta bebeklerimiz Rabbimin bizlere emaneti "O" koruyacaktır için rahat olsun

canım o ankara olayına benim aklım hiç yatmadı. bi sorun yok dedi, hem de ankaraya git dedi. biz de sonra bi profa gittik. ölçümleri yaptı. gayet normal. sadece 3-4 gün geride dedi. fuat beyle de konuştum, o da ne ankaraya filan ne gerek var. normal bence de dedi.önemli olan hareketleriyle, sıvı miktarıymış, onlar da normal çok şükür. kafam karıştı ama yine de. siz bana bol bol dua edin.

evet tatlım tek. 25 haftamız bitti. 26. haftadayız. 717 gram geldi. necati bey küçük buldu.

neceti beyi tanıyorum..benim eşimde doktor...necati beye bi kere enfeksiyondan dolyı muayene olmuştum..canım başka doktorada gösterseydin..mesela benim eltim hamileliğinin 8. ayıda Prof.dr. Çetin Beye gitmişti bebiş küçük dedi..o da çok panik oldu.bebiş küçüktür ama hiç sorun yoktu..biraz kilosu eksik doğdu ama şimdi maşallah çok iyi..başka doktorada görün derim..mesela hocaların hocası başkent hastanesinde cemallettin bey var..

ali acara da gittim canım. o normal dedi. 3-4 gün bi fark var haftasına göre o da problem değil dedi. aklım çokk karıştı.

ali acara da gittim canım. o normal dedi. 3-4 gün bi fark var haftasına göre o da problem değil dedi. aklım çokk karıştı.

canım Ali Acarda çok iyi bir doktor ya bence kesinlikle kafana takma..yarın Prof. Dr. Metin ***** var onada bir görün..aklında problem kalmasın..neceti bey küçük olduğu için ne yapmanızı önerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…