Ne garip değilmi? bende buna hayret ediyorum ilk bebeğine rahatlıkla hamile kalan anneler tekrar bebek isteyince olmuyor böyle tanıdıklarım var çok ilginç bir durum Allah kızını sana bağışlasın bende tek çocuğum inşaallah kızının bir kardeşi olur tek olmak çok zor sonuna kadar uğraş bence onu hayatta tek bırakma annesi
önemli olan her şeyi iyisiyle kötüsüyle paylaşabilmek
selam kızlar ben 15 inde beta hcg yaptırdım negatif 17 sınde bı daha yaptırdım yine negatif ama hala regl olmadım gecen ay 17 kasımda olmuştum 17 aralıkta gectı bu ılacların yan etkısımı acaba hıc boyle olan var mı bılıyor musunuz?
ehlenacım nasılsın bideğişiklik varmı canım
selam kızlar ben 15 inde beta hcg yaptırdım negatif 17 sınde bı daha yaptırdım yine negatif ama hala regl olmadım gecen ay 17 kasımda olmuştum 17 aralıkta gectı bu ılacların yan etkısımı acaba hıc boyle olan var mı bılıyor musunuz?
meraklanma canım bi terslik yok. bizim de daha önce negatif bi tüp bebek denememiz olmuştu. benim de adetim birazcık gecikmişti. öyle hatırlıyorum. hormanlarla çok oynanıyo sonuçta. bikaç gün daha bekle. olmazsa ararsın doktorunu.
haklısın canım ben tüp bebek hakkında herşeyi bildiğimi sanıyordum çok iyi araştırdığımı düşünüyordum ama bu foruma girince aslında hiç bir şey bilmediğimi fark ettim çok şey öğrendim burda
hakan özörnekle ve alev özay ikiside takip etti yumurtaların gelişimi transferi alev hanım yaptı şimdi aceba hakan özörneğimi seçseydim transfer için diyorum pişman oluyorum gerçi ikisi arasında hiç bir fark yok dediler bana klinikten ama bilmiyorum sonrada daha zamanı gelmemiş diye kendimi teselli ediyorum offffff ne zor şeymiş ya allah hepimizin yardımcısı olsundoktorun hakan özörnek mi daha önce sanki konya eurofertılda çalışmış öyle okudum yanılmıyorsam
iyi akşamlar kızlarrr...bugün sami beyle görüştüm...5 ocakta adet olacağım dedim...adet olunca görüşelim dedi...sanırım başlıyoruz...mutlumuyum bilmiyorum...çok endişelerim var...1.olumsuz denemenin ardından sanki bunda da öyle olacak gibi hissediyorum...çooook korkuyorum
iyi akşamlar kızlarrr...bugün sami beyle görüştüm...5 ocakta adet olacağım dedim...adet olunca görüşelim dedi...sanırım başlıyoruz...mutlumuyum bilmiyorum...çok endişelerim var...1.olumsuz denemenin ardından sanki bunda da öyle olacak gibi hissediyorum...çooook korkuyorum
midyecm sen nasılsın canım merkez konusunda kafan karışık biliyorum canım hangisi içine siniorsa ona git tattlımm bunlar bir vsile biz ALLAHTAN istiyoruzzzz:)
Bir gün daha şükür bitti kaldı 4 gün iyiyim hamdolsun okulumu ögrencilerimi özledim
sizler nasılsınız kızlar allahım herkese saglık huzur ve mutluluk versin 2011 de alnımıza hayırlı yazgılar yazılsın aminnnnnnnn
Bir gün daha şükür bitti kaldı 4 gün iyiyim hamdolsun okulumu ögrencilerimi özledim
sizler nasılsınız kızlar allahım herkese saglık huzur ve mutluluk versin 2011 de alnımıza hayırlı yazgılar yazılsın aminnnnnnnn
bogazında sureklı bı yumruk gıbı duran aglama hıssıyle yasamak cok zor... esıme sureklı ben ıyıyım hemde cok ıyıyım sırınlıgı yapmaktan cok yoruldum...o evden gıdınce en huzunlu parcaları acıp hıckırarak aglamaktan, telefon acan arkadaslarıma seker hastalıgını duzeltıp ondan sonra dusuncez demekten, esımın annesının mujdelı haberlerınızı beklıyorum demesınden, gızlıce hamılelere yada cocuklara bakarken esım tarafından yakalanmaktan, okulda ıcım kan aglasa da sankı cok mutluymusum gıbı davranmaktan, senın gunahına gırmek ıstemıyorum bosanalım dıyen esımın sozlerını duymaktan cok ama cooooooooooooooooooook sıkıldım
burayı cok sevme nedenım kendı anneme babama(kı zaten habersızler) kardeslerıme ve hatta esıme bıle soyleyemedıgım seylerı soyleyebılmem burdakılerle kader arkadası olmamız. sızlerı goremesem de tanısmasakta aynı huznu aynı aglamaları yasadıgımızı bılıyorum belkıde aynı dakıkalarda.........[/QUO canım benim aynen bende eşimin ve ailemin yanında mutluluk oyunu oynuyorum senin gibi ; herkesin yanında etkilenmemiş gibi davranıyorum eşim gözümün içine bakıyo üzülüyormuyum diye bende atlattım artık geçti diye geçiştiriyorum ama sanki kalbimin üstünde bi ağırlık var canım o kadar çok yanıyoki aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyorum kim ne derse desin bu üzüntü çok farklı yaşamayan anlayamaz derler öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?