Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

haklısın canım ben tüp bebek hakkında herşeyi bildiğimi sanıyordum çok iyi araştırdığımı düşünüyordum ama bu foruma girince aslında hiç bir şey bilmediğimi fark ettim çok şey öğrendim burda

ya bi şey dikkatimi çekti hep konya eurofertilde yaptıranlar var benden başka istanbul eurofertilde yaptıran kimse yok galiba bu topikte varsa lütfen bana yazsın

ehlenacım nasılsın bideğişiklik varmı canım

meraklanma canım bi terslik yok. bizim de daha önce negatif bi tüp bebek denememiz olmuştu. benim de adetim birazcık gecikmişti. öyle hatırlıyorum. hormanlarla çok oynanıyo sonuçta. bikaç gün daha bekle. olmazsa ararsın doktorunu.

ok bu ılaclar mahvediyor ınsanın hormonlarını

doktorun hakan özörnek mi daha önce sanki konya eurofertılda çalışmış öyle okudum yanılmıyorsam

doktorun hakan özörnek mi daha önce sanki konya eurofertılda çalışmış öyle okudum yanılmıyorsam
hakan özörnekle ve alev özay ikiside takip etti yumurtaların gelişimi transferi alev hanım yaptı şimdi aceba hakan özörneğimi seçseydim transfer için diyorum pişman oluyorum gerçi ikisi arasında hiç bir fark yok dediler bana klinikten ama bilmiyorum sonrada daha zamanı gelmemiş diye kendimi teselli ediyorum offffff ne zor şeymiş ya allah hepimizin yardımcısı olsun

iyi akşamlar kızlarrr...bugün sami beyle görüştüm...5 ocakta adet olacağım dedim...adet olunca görüşelim dedi...sanırım başlıyoruz...mutlumuyum bilmiyorum...çok endişelerim var...1.olumsuz denemenin ardından sanki bunda da öyle olacak gibi hissediyorum...çooook korkuyorum

canım pozitif düşünmenin faydası var...bence motive ol ve beslenmene dikkat et canım ya....

canım ya hakkında hayırlısı olsun.....

iyi akşamlar hanımlar.ben de geçen cuma adetimin 2. günü hormon testleri yaptırdım daha sonuçlerını almaya gitmedim.bu cumada farabide mehmet bey rahim filmi çekecek.inşaallah iyi bir sonuç çıkar.dönem sonu geliyor ,okula yoğunlaşmam lazım ama bir türlü kendimi veremiyorum.

Bir gün daha şükür bitti kaldı 4 gün iyiyim hamdolsun okulumu ögrencilerimi özledim
sizler nasılsınız kızlar allahım herkese saglık huzur ve mutluluk versin 2011 de alnımıza hayırlı yazgılar yazılsın aminnnnnnnn

midyecm sen nasılsın canım merkez konusunda kafan karışık biliyorum canım hangisi içine siniorsa ona git tattlımm bunlar bir vsile biz ALLAHTAN istiyoruzzzz:)

evet orası oyle zaten ınsallah hayırlı zamanda...sen neler yapıyosun canım

canım az kalmış sabret ve bol bol dinlen asıl test için kan veriyosun ya o zaman zaman geçmiyo inşalah iyi haberler veririsin bize

bogazında sureklı bı yumruk gıbı duran aglama hıssıyle yasamak cok zor... esıme sureklı ben ıyıyım hemde cok ıyıyım sırınlıgı yapmaktan cok yoruldum...o evden gıdınce en huzunlu parcaları acıp hıckırarak aglamaktan, telefon acan arkadaslarıma seker hastalıgını duzeltıp ondan sonra dusuncez demekten, esımın annesının mujdelı haberlerınızı beklıyorum demesınden, gızlıce hamılelere yada cocuklara bakarken esım tarafından yakalanmaktan, okulda ıcım kan aglasa da sankı cok mutluymusum gıbı davranmaktan, senın gunahına gırmek ıstemıyorum bosanalım dıyen esımın sozlerını duymaktan cok ama cooooooooooooooooooook sıkıldım
burayı cok sevme nedenım kendı anneme babama(kı zaten habersızler) kardeslerıme ve hatta esıme bıle soyleyemedıgım seylerı soyleyebılmem burdakılerle kader arkadası olmamız. sızlerı goremesem de tanısmasakta aynı huznu aynı aglamaları yasadıgımızı bılıyorum belkıde aynı dakıkalarda.........

korkma canım seni çok iyi anlıyorum benimde 1. tutmadı hem yeni yılda başlıycaksın yeni yıl yeni umutlar demek sana uğurlu gelir inşallah yeni yıl ve hamile haberini alırız burdan :132:

canım benim inşallah bu sefer hayırlısı olur. umutsuz başlama.seninle uzun uzun konuşmuştuk. bütün bunlar benim de başımdan geçti biliyosun. ama şimdi bak doğuma 3 ay kaldı. sen de rahat ol. herşey yolunda gidecek inşallah. dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…