Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım Ali Acarda çok iyi bir doktor ya bence kesinlikle kafana takma..yarın Prof. Dr. Metin ***** var onada bir görün..aklında problem kalmasın..neceti bey küçük olduğu için ne yapmanızı önerdi..

bi sorun yok dedi ama bi de ankarada ayrıntılı ultrasona girin aklımızda soru işareti olmasın dedi. bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi.bi de biz ilçede yaşıyoruz. burdan da hep gelme şansım olmuyo.

denizcim bende dün gittim dr a 1032 gr geldi haftasından 10 gün önde dedi bi kan tahlili istedi büyük dedi benimde kafam karıştı ama dr sıkıntı yok kafana takma dedi.sende takma bence küçük değil intarnette haftaya göre ağırlıklar var hiç üzülme.her dr un yaklaşımı farklı.

tatlım hayırlısıyla şu bebişlerimiz bi doğsaydı. şeker yüklemesini yaptırdın mı? şekerden de oluyomuş bazen iri bebek. zaten bu sabit ağırlıkta olabilecek bişey değil ki. hepsi farklı farklı olacak tabi ki. inşallah herşey yolundadır canım. bi de genetik oluyomuş bu. ali acar öyle dedi.

yok canım yapılmadı tokluk şekerine baktı tok gitmiştim bi sorun yok dedi ama yinede insanın kafasında bi soru işareti kalıyor.

yok canım yapılmadı tokluk şekerine baktı tok gitmiştim bi sorun yok dedi ama yinede insanın kafasında bi soru işareti kalıyor.

haklısın tatlım valla şu anda çok iyi anlıyorum seni. ama istersen şeker yüklemesini ihmal etme, çok önemliymiş çünkü doktoruna bi sor. yapsınlar. maksat aklında soru işareti kalmasın. stres mahvediyo insanı çünkü.

olmazsa bu hafta gidiyim yaptırıyım.inşallah bişey çıkmaz şeker çıkarsa perhiz verir heralde

olmazsa bu hafta gidiyim yaptırıyım.inşallah bişey çıkmaz şeker çıkarsa perhiz verir heralde

ilk hamilelkte pek çıkmazmış zaten. ama aklında kalmasın. inşallah bebişlerin ağırlıkları dengelenir de aklımız rahat eder. boyu ne kadar çıktı seninkinin?

duruşah başın sağolsun canım Allah başka acı göstermesin dedene de rahmet diliyorum ben yanlış mı anladım senin bir kızın mı var canım?
yok güzelim doğru anlamışsın...10 yaşında 1 kızım var... 2 yıldır ona kardeş istiyoruz...ama şimdilik olmadı inşallah bundan sonra olur diyorum artık...işin garip yanı kızıma korunurken hamile kalmıştımm...duyunca çok üzülmüştüm...eşim karşı çıkmasa aldıracaktım...çok üzülmüştüm hemde çooook...şimdi hamile olduğumu duysam havalara uçacam nerdeyse...

Son düzenleme:

yazıyı okudum benimde çok hoşuma gitti gerçekten güzel bilgiler teşekkürler canım

selam kızlar ben 15 inde beta hcg yaptırdım negatif 17 sınde bı daha yaptırdım yine negatif ama hala regl olmadım gecen ay 17 kasımda olmuştum 17 aralıkta gectı bu ılacların yan etkısımı acaba hıc boyle olan var mı bılıyor musunuz?

Ne garip değilmi? bende buna hayret ediyorum ilk bebeğine rahatlıkla hamile kalan anneler tekrar bebek isteyince olmuyor böyle tanıdıklarım var çok ilginç bir durum Allah kızını sana bağışlasın bende tek çocuğum inşaallah kızının bir kardeşi olur tek olmak çok zor sonuna kadar uğraş bence onu hayatta tek bırakma annesi

canım inan bana tüm çabam kızım için...yoksa ben bunca yıl aradan sonra neden başımı ağrıtayım...kızım çok üzülüyor...sürekli ağlıyor...çok canımı yakıyor onun bu hali...bende tek çocuk sayılırım...kardeşim var ama özürlü...o yüzden bir kardeşin yokluğunu bende iyi bilenlerdenim...o 8 yaşındayken bıraktık korunmayı...hemen olacak sandık...ama işin aslı böyle değilmiş...2 yıl oldu gelmedi kardeşimiz((

gerçekten çok garip benim en yakın arkadaşımda aynı durumda 11 yaşında bir oğlu var ona kardeş istiyorlardı 3 defa hamile kaldı 3de karnında öldü çok kötü oldu çok üzüldük hepimiz doktora gitti tüp bebek dedi zaman kaybetmesinler diye 40 yaşına girdi zaman onlar için çok önemli olduğundan ama arkadaşım yapmadı maddiyat yüzünden bide malum garantiside yok bu işin o yüzden risk almak istemedi benim bir mucizem var der hep allah hepimize yardım etsin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…