bogazında sureklı bı yumruk gıbı duran aglama hıssıyle yasamak cok zor... esıme sureklı ben ıyıyım hemde cok ıyıyım sırınlıgı yapmaktan cok yoruldum...o evden gıdınce en huzunlu parcaları acıp hıckırarak aglamaktan, telefon acan arkadaslarıma seker hastalıgını duzeltıp ondan sonra dusuncez demekten, esımın annesının mujdelı haberlerınızı beklıyorum demesınden, gızlıce hamılelere yada cocuklara bakarken esım tarafından yakalanmaktan, okulda ıcım kan aglasa da sankı cok mutluymusum gıbı davranmaktan, senın gunahına gırmek ıstemıyorum bosanalım dıyen esımın sozlerını duymaktan cok ama cooooooooooooooooooook sıkıldım
burayı cok sevme nedenım kendı anneme babama(kı zaten habersızler) kardeslerıme ve hatta esıme bıle soyleyemedıgım seylerı soyleyebılmem burdakılerle kader arkadası olmamız. sızlerı goremesem de tanısmasakta aynı huznu aynı aglamaları yasadıgımızı bılıyorum belkıde aynı dakıkalarda.........
eşin sana boşanalım sana haksızlık edemem diyormuş ya ben onu eşime söyledim.inan böylesi daha zor.boğazımda bir yumru,onun suçu ne diyorum.benimle değil başkasıyla evlenseydi bunları yaşamazdı diyorum.o gözüme bakıp,üzülme kaderde ne varsa onu yaşarız dediğinde keşke ölsem diyorum.bogazında sureklı bı yumruk gıbı duran aglama hıssıyle yasamak cok zor... esıme sureklı ben ıyıyım hemde cok ıyıyım sırınlıgı yapmaktan cok yoruldum...o evden gıdınce en huzunlu parcaları acıp hıckırarak aglamaktan, telefon acan arkadaslarıma seker hastalıgını duzeltıp ondan sonra dusuncez demekten, esımın annesının mujdelı haberlerınızı beklıyorum demesınden, gızlıce hamılelere yada cocuklara bakarken esım tarafından yakalanmaktan, okulda ıcım kan aglasa da sankı cok mutluymusum gıbı davranmaktan, senın gunahına gırmek ıstemıyorum bosanalım dıyen esımın sozlerını duymaktan cok ama cooooooooooooooooooook sıkıldım
burayı cok sevme nedenım kendı anneme babama(kı zaten habersızler) kardeslerıme ve hatta esıme bıle soyleyemedıgım seylerı soyleyebılmem burdakılerle kader arkadası olmamız. sızlerı goremesem de tanısmasakta aynı huznu aynı aglamaları yasadıgımızı bılıyorum belkıde aynı dakıkalarda.........
günaydın kızlar umarım harkes için umutlu mutlu güzel bir gün olur
günaydın kızlar umarım harkes için umutlu mutlu güzel bir gün olur
günaydın kızlar hepinize merhaba;
Mideyeciğim ve lale inanın bunları bende yaşadım 2. yılımız bitti ve ben etrafıma mutlu görünme çabasından bıkmıştım kaynanamın soruları annemin torun ısrarı komşuların sorması vallahi eve kapanmıştım kimseyle konuşmak istemiyordum beni ilk gören "aaaaaaaa kilo almışsın bebek mi var?" sorusu oluyordu gelde çatlama herkesin bir tavsiyesi bir ot çöp işi var şunu ye bunu içi sana bir zavallı gibi davranıyorlar ben yeni doğan bir bebek gördüğümde çok etkilenirim Allah'ın mucizesi kucağıma aldığımda ağlarım çok hoşuma gider bu yaz komşum doğum yaptı bende bebeğini kucağıma aldığımda gözlerim doldu bana o anki acıyarak bakan gözleri tarif edemem bebeğim olmuyor diye ağladığımı sandılar ne kadar açıklama yapmaya çalışsamda dinlemiyorlardı bile ""olsun olur sen üzülme komşum"" ldemeye başladılar yani sözün kısası bunları hepimiz yaşıyoruz seni anlıyoruz Rabbimm inşaallah göbüşünüzü çifter çifter doldursun
aaa çok güzel olurdu bencede...bakarsın akrşılaşırız belli mi olur cici anneduruşah benim 5 ocakta kontrolüm var keşke adetinin 2. gününe denk gelse de karşılaşsak
eşin sana boşanalım sana haksızlık edemem diyormuş ya ben onu eşime söyledim.inan böylesi daha zor.boğazımda bir yumru,onun suçu ne diyorum.benimle değil başkasıyla evlenseydi bunları yaşamazdı diyorum.o gözüme bakıp,üzülme kaderde ne varsa onu yaşarız dediğinde keşke ölsem diyorum.
günaydın kızlar hepinize merhaba;
Mideyeciğim ve lale inanın bunları bende yaşadım 2. yılımız bitti ve ben etrafıma mutlu görünme çabasından bıkmıştım kaynanamın soruları annemin torun ısrarı komşuların sorması vallahi eve kapanmıştım kimseyle konuşmak istemiyordum beni ilk gören "aaaaaaaa kilo almışsın bebek mi var?" sorusu oluyordu gelde çatlama herkesin bir tavsiyesi bir ot çöp işi var şunu ye bunu içi sana bir zavallı gibi davranıyorlar ben yeni doğan bir bebek gördüğümde çok etkilenirim Allah'ın mucizesi kucağıma aldığımda ağlarım çok hoşuma gider bu yaz komşum doğum yaptı bende bebeğini kucağıma aldığımda gözlerim doldu bana o anki acıyarak bakan gözleri tarif edemem bebeğim olmuyor diye ağladığımı sandılar ne kadar açıklama yapmaya çalışsamda dinlemiyorlardı bile ""olsun olur sen üzülme komşum"" ldemeye başladılar yani sözün kısası bunları hepimiz yaşıyoruz seni anlıyoruz Rabbimm inşaallah göbüşünüzü çifter çifter doldursun
slm midyecim ben de aynen devam ,çalışıyorum işten eve evden işe bir akrabamın kullandığı kür var ona başladım.... bakalım kısmet her şeyy
ınsanı zaten en cok cevresı yıpratıyor bazen esımle soruyoruz bırbırımıze bu baskılar olmasa bu kadar yıpranır mıydık zaman konusunda acele eder mıydık dıye dusununce bazen evet dıyorum bazen seytan dıyor bas gıt kımsenın bılmedıgı bı yere tayın ıste memlekete bı daha ugrama dıyor ama yıne kacamazsın kı ınsanlardan
ınsanı zaten en cok cevresı yıpratıyor bazen esımle soruyoruz bırbırımıze bu baskılar olmasa bu kadar yıpranır mıydık zaman konusunda acele eder mıydık dıye dusununce bazen evet dıyorum bazen seytan dıyor bas gıt kımsenın bılmedıgı bı yere tayın ıste memlekete bı daha ugrama dıyor ama yıne kacamazsın kı ınsanlardan
Bir gün daha şükür bitti kaldı 4 gün iyiyim hamdolsun okulumu ögrencilerimi özledim
sizler nasılsınız kızlar allahım herkese saglık huzur ve mutluluk versin 2011 de alnımıza hayırlı yazgılar yazılsın aminnnnnnnn
buket nerelerdesin ne var ne yok nasıl gidiyor bekleyiş canım?
aynen aslında cevrimiz karışması bizim için hiç bir sorun yok ama aileler çevre bunaltıyo bende senin gibi çok düşündüm uzaklara gitmeyi kaçmayı ama kaçış olmadığını biliyorum şuanda benim için durum daha kötü sanki herkes geçmiş olsun üzülme 2.denemende olur üzülme dedikçe aslında daha çok üzülüyorum bilmem kaç kere deneyen var aman kafana takma diyolar o beni daha çok bunaltıyo tam atlattım diyorum birileri böyle konuşunca çevremden tekrar başlıyo o el kalbimi sıkmaya beni teselli etmek isterken daha çok üzdüklerinin farkında değiller aslında bende kimseye belli etmiycemya kendimi sıkıyorum allah hepimize yardım etsin kucağımızı boş bırakmasın rabbim
iyiyim akrabamız var onlara oturmaya gittik annemle biraz degişiklik olsun diye saat 11 sularında da hastanede test yaptırdım bugün 8 gün çok merak etttim ama negatif çıktı bilmiyorum artık pek pozitifi göremezmişim gibi ama allahımdan umudumu kesmiyorum test günüm 26 pazarmış ama ben çok merak ediyorum yorumlarınıza ihtiyacım var artı dualarınıza........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?