Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. senin şu anda içinde olduğun durum şu anda burada olan biçok insanın başından geçti. buna ben de dahilim. inan hep yaşadık bunları. bazen insanlarla sohbet bile etmiyordum. konu dönüp dolaşıp bebek meselesine gelecek diye. bu konuda çok fazla insanı gereksiz yere tersledim. bazen olmayacak galiba dedim kendi kendime. ama bak 2. denemede ( hatta bizim denemenin biri de yarıda kesildi , o yüzden 3 de denebilir) hamileyim. 3 ay kaldı bebişin doğmasına.benim de eşimde sperm problemi vardı. morfoloji yüzde sıfırdı. ama herşeye bi çözüm var artık. belki biraz bekliyosun ama sonunda oluyo. üzülme diyemem. elbette üzüleceksin. ama umudunu yitirme lütfen.

eşin sana boşanalım sana haksızlık edemem diyormuş ya ben onu eşime söyledim.inan böylesi daha zor.boğazımda bir yumru,onun suçu ne diyorum.benimle değil başkasıyla evlenseydi bunları yaşamazdı diyorum.o gözüme bakıp,üzülme kaderde ne varsa onu yaşarız dediğinde keşke ölsem diyorum.

günaydın kızlar umarım harkes için umutlu mutlu güzel bir gün olur

Melek Anne

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan
bir bebek varmis. Bir gün Tanri'ya sormus:

-Tanrim, beni yarin dünyaya gönderecegini
söylediler, fakat ben o kadar kücük ve
gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?

-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir
tanesini sectim. O seni bekliyor olacak
ve seni koruyacak. Melegin sana hergün
sarki söyleyecek ve gülümseyecek.
Böylece sen onun sevgisini
hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler
söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasil anlayacagim?

-Melegin sana dünyada duyabilecegin en
güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana
konusmayi dikkatle ve sevgiyle ögretecek.

-Peki Tanrim, ben seninle konusmak
istersem ne yapacagim?

-Melegin sana ellerini acarak
bana dua etmeyi de ögretecek.

-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum,
beni kim koruyacak?

-Melegin seni kendi hayati pahasina
dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha
göremeyecegim icin cok üzgünüm.

-Melegin sana sürekli benden söz edecek
ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.

O sirada Cennette bir sessizlik olur
ve düyanın sesleri cennete kadar ulasir.
Bebek gitmek üzere oldugunu anlar
ve son bir soru sorar:

-Tanrim eger simdi gitmek üzereysem lütfen
cabuk söyle, benim melegimin adi ne?

-Meleginin adinin önemi yok yavrum,
sen onu ANNE diye cagiracaksin

günaydın kızlar hepinize merhaba;
Mideyeciğim ve lale inanın bunları bende yaşadım 2. yılımız bitti ve ben etrafıma mutlu görünme çabasından bıkmıştım kaynanamın soruları annemin torun ısrarı komşuların sorması vallahi eve kapanmıştım kimseyle konuşmak istemiyordum beni ilk gören "aaaaaaaa kilo almışsın bebek mi var?" sorusu oluyordu gelde çatlama herkesin bir tavsiyesi bir ot çöp işi var şunu ye bunu içi sana bir zavallı gibi davranıyorlar ben yeni doğan bir bebek gördüğümde çok etkilenirim Allah'ın mucizesi kucağıma aldığımda ağlarım çok hoşuma gider bu yaz komşum doğum yaptı bende bebeğini kucağıma aldığımda gözlerim doldu bana o anki acıyarak bakan gözleri tarif edemem bebeğim olmuyor diye ağladığımı sandılar ne kadar açıklama yapmaya çalışsamda dinlemiyorlardı bile ""olsun olur sen üzülme komşum"" ldemeye başladılar yani sözün kısası bunları hepimiz yaşıyoruz seni anlıyoruz Rabbimm inşaallah göbüşünüzü çifter çifter doldursun

günaydın kızlar umarım harkes için umutlu mutlu güzel bir gün olur

doğru söylüyosun canım allah bu yaşadıklarımızı mükafatsız bırakmaz inşallah ama insan bazen dayanamıyo isyan etmekten korkuyo

evet haklısın işin içinde çıkamayınca insan ne yapacağını bilemiyo ama ben inanıyorum teknoloji ilerledikçe anne olamayan kimse kalmayacak bi düşün bundan 10 sene önce herşey ne kadar zormuş şimdi embriyonun dna sını bile inceleyebiliyorlar ben inanıyorum herkes anne olucak Rabbimin izniyle

slm midyecim ben de aynen devam ,çalışıyorum işten eve evden işe bir akrabamın kullandığı kür var ona başladım.... bakalım kısmet her şeyy

onun durumu zaten cok kotu onun yuku benden kat kat fazlası Allah yardımcımız olsun canım esının dedıgı gıbı kaderde ne varsa onu yasıyoruz

cevap yazan arkadaslarım hakkımızda hayırlısı cabam ısyan etmemek ısyan degıl bu yazdıklarım sadece yurek dolunca soylenen sozler bunlar tabıkı her zaman hayırlısı dıyorum bugunumuzede cok sukur ya hıc deneme sansı olmayanlar ne yapsın dıyorum bızım deneme sansımız var bırgun elbet Rabbımın ıznıyle olacak sadece zamanını beklıyoruz

ınsanı zaten en cok cevresı yıpratıyor bazen esımle soruyoruz bırbırımıze bu baskılar olmasa bu kadar yıpranır mıydık zaman konusunda acele eder mıydık dıye dusununce bazen evet dıyorum bazen seytan dıyor bas gıt kımsenın bılmedıgı bı yere tayın ıste memlekete bı daha ugrama dıyor ama yıne kacamazsın kı ınsanlardan

slm midyecim ben de aynen devam ,çalışıyorum işten eve evden işe bir akrabamın kullandığı kür var ona başladım.... bakalım kısmet her şeyy

hayırlısı canım ınsallah ıse yarar sogan kürü mü? bu aralar herkes bundan bahsedıyo bende kullanmayı dusunuyorum bakalım

aynen aslında cevrimiz karışması bizim için hiç bir sorun yok ama aileler çevre bunaltıyo bende senin gibi çok düşündüm uzaklara gitmeyi kaçmayı ama kaçış olmadığını biliyorum şuanda benim için durum daha kötü sanki herkes geçmiş olsun üzülme 2.denemende olur üzülme dedikçe aslında daha çok üzülüyorum bilmem kaç kere deneyen var aman kafana takma diyolar o beni daha çok bunaltıyo tam atlattım diyorum birileri böyle konuşunca çevremden tekrar başlıyo o el kalbimi sıkmaya beni teselli etmek isterken daha çok üzdüklerinin farkında değiller aslında bende kimseye belli etmiycemya kendimi sıkıyorum allah hepimize yardım etsin kucağımızı boş bırakmasın rabbim

slm buketcim bu gün nasılsın umarım iyisindir canım dualrım seninle iyi haberlerini alıcaz inşallah

iyi akşamlar kızlar.geçen cuma adetin 2. günü hormon testi yapılmıştı.sonuçları dün aldım.TSH:1.34
FSH:7.72
PROLAKTİN:15.6
Mehmet bey gayet iyi dedi.bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

buket nerelerdesin ne var ne yok nasıl gidiyor bekleyiş canım?

iyiyim akrabamız var onlara oturmaya gittik annemle biraz degişiklik olsun diye saat 11 sularında da hastanede test yaptırdım bugün 8 gün çok merak etttim ama negatif çıktı bilmiyorum artık pek pozitifi göremezmişim gibi ama allahımdan umudumu kesmiyorum test günüm 26 pazarmış ama ben çok merak ediyorum yorumlarınıza ihtiyacım var artı dualarınıza........

valla canım bende cok fazla yıpranmamak ıcın baskı gormek ıcın kımseye soylemedım yasadıgımız ılcede 2 arkadasım bılıyor. kendı annem babam bılmıyor(hasta oldukları ıcın soylemedım) kaynanam bılıyor sagolsun ama bılmese acaba daha mı anlayıslı olurdu bılmıyorum guya bılıyor ama her sanıye bakısıyla bıle bellı edıyor hıc aklımızda yokken hatırlatmayı basarıyor. fazla kımseye soylemedık bu kadar kısının bılmesı bıle daraltıyo benı. 2. denemeyı habersız yapcam bu ınsanlardan. boylesı daha rahat

canım benım 8. gun cok erken bence kısıye gore degısıyor bu durum kımının(ozellıkle ıkızse ıdrarda bıle cıkabılıyor) bos yere stres yaparsın Allah korusun sıkıntıdan bısey olur bu durum cok hassas 12. gunu beklemek gerek zor olsada...zaten cogu gıtmıs azı kalmıs canım benım ınsallah olumlu haberlerını alırız bızede umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…