Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

saol laleciğim Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşaallah sen neler yapıyorsun tedavi süreci hakkında ne ddüşünüyorsun ?

bilmiyorum canım 2 ay ara veriyomuş merkez ama ben kendimi tam toparlamadan gitmiycem manevi olarak kendimi toparlamam lazım ruh halim berbat şu anda , kendimi iyice toparlayıp başlamak istiyorum dua edin bana

bilmiyorum canım 2 ay ara veriyomuş merkez ama ben kendimi tam toparlamadan gitmiycem manevi olarak kendimi toparlamam lazım ruh halim berbat şu anda , kendimi iyice toparlayıp başlamak istiyorum dua edin bana

haklısın canım önce senin ruh sağlığın önemli hayırlısı ile kendini toparla ondan sonra tedavine başla

Kızlar merhaba;
dün gonal-f başladım, tedavim artık tam olarak başladı..İnşallah sonu iyi olur...

birşey daha soracağım deniz ve tan sizlerde kabızlık sorunu yaşadınız mı ve nasıl çözdünüz ben çatlayacağım nerdeyse ya çok su içiyorum ama banamısın demiyor birde sancı yapıyor ne yapmalıyım sizce?

merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım.benim de çocuğum olmuyor.5,5 yıllık evliyim.4 kere tüp bebek tedavisi gördük ama olmadı.şimdi yeniden başlamayı düşünüyoruz.sure 24 diye yeni bir teknik çıkmış ama bize uygun değilmiş.biz ankarada maya,hrs de yaptırdık.şimdi nereye gideceğim,bilmiyorum.sizce anatolia mı yoksa gürgan klinik mi?cevap verirseniz çok sevinirim.aslında anatolia'ya başlayacak gibiydik ama hiç ilgilenmediler o yüzden başlayamadık.ne yapmalıyım sizce?şimdiden teşekkürler.

konyada yaşıyorsan eurofertıldan şaşma derim önemli olgan ilgi alaka dır ve eurofertılda bunu yakalarsın ilgi alaka yok sıkıntılı biryere gidiyorsan zatan tedavi başarı şansın düşüyor

canım bende çok fazla olmadı ama sebze ve meyveye ağırlık vermelisin. bi de kuru kayısı iyi gelir diyorlar. bi dene istersen.

tan nasılsın canım doğumun yaklaşmış Allah yardımcın olsun

evet canım yaklaştı yaklaştıkçada korku ve heyecan başladı.ben bol bol kayısı kurusu yemiştim ve 3lt ye yakın su içiyodum sorun yaşamadım.muzu çok tüketmedim kabız yapıyomuş.bide bamya tüket kabızlık için çok iyi.

bamyayı da çok severim dondurucuya bir sürü atmıştım en iyisi haftada bir kaç kez tüketmek bir yerde daha duymuştum bamyayı canı çeken varsa gönderebilirim

ben hersabah ve her akşam 2 kuru kayısı 1 incir yedim hiç kabızlık sorunu yaşamadım

saol öznur aslında herkes bunu söylüyo kayısı çok faydalıymış denemem lazım çok kötü oluyorum ya kafayı yicem yürüyüş yapınca da rahatlıyorum aslında

saol öznur aslında herkes bunu söylüyo kayısı çok faydalıymış denemem lazım çok kötü oluyorum ya kafayı yicem yürüyüş yapınca da rahatlıyorum aslında

canım ben de normalde kabızlık çekiyorum.tecrübem çok paylaşayım..

1) sabah ılık suya bal kat iç
2) akşamdan 3-4 tane inciri 4 e böl, 1 bardak suya koy.sabah suyu ve incir posalarını yemeni tavsiye ederim..
3) süt bende kabız yapar sende de böyle bişey yapıyorsa süt yerine yoğurt tüket..hatta yoğurda 1 kabuklu elma doğra, 2-3 kuru kayısı..
4) Muz, leblebi, asitli içeceklerden uzak durmanı tevsiye ederim..
5) bide salataya bol zeytinyağı kat..

benim tavisiyelerim bunlar canım inşallah çözüm olur..çok rahatsız edersede doktora git gebelikte kullanılacak ilaçlar vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…