ben burdayım meryem. iş yoğunluğundan yazamadım. doktor yumurtalarda gelişme olduğunu söyledi. göbekten ve koldan iğnelere devam ediyorum. cuma bitecek.yarın yine kontrolüm var.eğer yumurtalar uygun büyüklüğe ulaşırsa yumurta tyoplma işi başlayacak.10-15gün içinde.dua et lütfen.herşey yolunda gitsin. görüşmek üzere kenidine ,iyi bak.
ben burdayım meryem. iş yoğunluğundan yazamadım. doktor yumurtalarda gelişme olduğunu söyledi. göbekten ve koldan iğnelere devam ediyorum. cuma bitecek.yarın yine kontrolüm var.eğer yumurtalar uygun büyüklüğe ulaşırsa yumurta tyoplma işi başlayacak.10-15gün içinde.dua et lütfen.herşey yolunda gitsin. görüşmek üzere kenidine ,iyi bak.
selam canım iyi geceler bende bu topicteydim mucizem gelene kadar arada bi bakıyorum size nasılsınız diye rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar sürekli duacınızım inşallah herşey yolunda gider canım bellimi olur belkide sizde bir mucizeyle karşılaşırsıız ALLAH tan ümit kesilmez :Saruboceq:
saol peri. pazartesi günü benden yumurta toplanacak. umarın senin mucizen benim de mucizem olur. dualarını eksik etme. sen demi konya eurofertil dde yaptırıdn. ikizmi bekliyosun. kaçıncı denemede oldu. hamileliğin nasıl geçiyor. yumurta toplamada acı hissettin mi? sonrasında hemen ayaklandın mı? etkilendin mi?:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar..bende konya eurofertilde bir deneme yaptım ancak olmadı.bu ay yeniden bir denem daha yapacağız.sarıkız fsh'ım yüksek çıktı demişsin..kaç çıktı acaba.benimde aynı sorunum varda..merak ettim..sevgiler..
sarikiz hadi hayirli olsun insallah bol bol yumurta toplanir ve dollenir sana da bebis olarak tutunurlar
yumurta toplamada sanirim turkiyede aesteziyle toplaniyo yani his etmezsin oyle duydum ben
burda lokal anestezi yaptiklari halde cok siddetli bi agri his etmedim ben
insallah iyi haberlerini bekliyom canim
allah yardimcin olsun
sanırım burada fsh'dan çok oluşan yumurta sayısı önemli.ona göre tedaviye başlıyorlar.sende kaç yumurta oluştu.inşallah çok sayıda oluşur.yumurta toplama işleminden korkmana gerek yok.gerçekten iyi bir merkez konya eurofertil.ben hiç bir acı,problem yaşamadım.onun içinde tekrar bu ay orda deneyeceğim.15 güne kadar sanırım adet olurum ve başlanır diye tahmin ediyorum.Dilerim seninde emeklerin boşa çıkmaz.o üniteye tüp bebek ilaçları çalışan bir arkadaşım var.başarı oranlarının yüzde 60'a yükseldiğini söyledi.bu da bize bir umut ışığıdır diye düşünüyorum.Allah herkesi evlat sevgisiyle sevindirsin...sevgiler....
selam canım sen beni yanlış anlamışsın bende eurofertilde tüp bebek yaptıracakken gercek bir mucizeyle geldi bebeğim rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrucuğunu güzel şeyler için birazcık zahmet çekmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?