Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

sarikiz hayirlisi olsun hakkinda insalla SIKI SIKI tutunurlar sana bebisler ve 9 ay boyunca hic birakmazlar rabbim emklerini bosa cikarmasin

Allah yardımcın olsun sarıkız, moralini yüksek tut, hep olumlu düşün, Rabbim bizler gibi evlat için bunca sıkıntıya katlanan bütün kullarına hayırlı evletlar nasip etsin

canım hayırlısı olsun inşallah.rabbım emeklerını boşa çıkarmasın .sen de buradan bizler gibi hamıle oldugunu duyurursun inşallah

kızlar hepininze çok teşekkür ediyorum. inşallah güzel dilekleriniz kabul olur. yarın transfere gidicem. bu konuda daha önce tecrübe yaşayanlara sesleniyorum. transfer esnasında uyutmadıkları için o zaman acı hissetitinizmi? ne olur cevabınızı bekliyorum...

hayır canım hiç acı hissetmezsin zaten 10 dakikalık bişey yalnız bol dua et kuran okumayı biliyorsan sabah gitmeden yasin oku ben öyle yapmışdım

slm kızlar bugün transfer yapıldı bana. 14 yumurtanın 10 tanesi döllenmiş. 3ü tranfer edildi. 7si donduruldu.buraya kadar herşey güzel gelişti. dualarınızı eksik etmeyin. bundan sonrası içinde dualarınızı eksik etmeyin. 12 gün sonra kan testinde herşey belli olacak. n' olur dua edin. 12 gün içinde kendimi çok yormamam zorlanmama söylendi.

konuşalım mı ilginç tesadüf ama yumurta sayımız döllenen yumurta sayımız dondurulan hatta transfer edilen yumurta sayımız bile aynı

burdayım zelakd. doktorum fuat ali. çok şaşırdım şimdi bu kadar ortak şeyimizin olmasına. sen hangi aşamadasın. bana daha dün transfer oldu. sen hangi aşamadasın.

benim doktorum fuat ali ydi ama op ve trransferi dilek hanım yaptı. fuat bey yoktu. senin doktorun kim.

Test günü yaklaşan arkadaşlar için bir konuyu hatırlatmak istiyorum. Test günüden önce leke başlarsa sakın moralinizi bozmayın. Bende tes günüden bir gece önce yoğun şekilde kahverengi leke başladı ve ben bebişler tutunamadı diye sabaha kadar ağladım, ertesi gün sırf laf olsun diye tahlil yaptırmaya gittim, kesinlikle olumsuz düşünüyordum. Ama sonuç pozitifti, kan değeri 238 çıktı. Bir süre dinlendikten sonra bu lekeler bitiyor zaten. Tutunamayan bebişler düştüğü için bu lekeler oluyormuş dilek hanım böyle söylemişti. Bunları benim gibi boş yere üzülmeyin diye yazıyorum arkadaşlar. Allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah...

SLM ZELAKD VE DERYA. zelakd bana mutlaka test soncunu bildir. ben genelde akşam saatlaerinde buradayım. bu arada zelakd ve derya ben de 1 hafta sonra teste gidecem.sizde bu 12 gün bekleme süresinde herhangi bir belirti oldumu. bende hiçbirşey yok gibi. bu yüzden tutmadılar dye çok korkuyorum.

sarıkız canım hiç belirti arama bende de hiç belirti olmadı hatta ben bazı günler ağladım yine olmadı diye doktorum hamilesin dedigi an inanamadım yanı canım belirti arama hiç o kişiden kişiye degişiyor inşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…