Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

deryacıgım çok sevindim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canım kaç haftalık tekrar hastaneye nezaman gideceksin ben Allah nasip ederse inşallah ekimin 2 de kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah Allahımın izniyle sağlıklı bir şekilde duyarız inşallah

derya allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almani nasip etsin allahim
ne guzel hastane hakkinda dusunceleride paylastin bizimle insallah gelirsin arada buraya
insallah darisi bizlere
bende eurofertilde dusunuyorum allahin izniyle

kızlar bugün kontrole gittim.ç fsh ım yüksek çıktı. bana 9 tane iğne verdiler. göbekten vuruluoyr.toplam maliyeti 1700 tl cik. bu indirimli fiyatı. bari yumurtalar gelişse de işe yarasa.

kızlar bugün kontrole gittim.ç fsh ım yüksek çıktı. bana 9 tane iğne verdiler. göbekten vuruluoyr.toplam maliyeti 1700 tl cik. bu indirimli fiyatı. bari yumurtalar gelişse de işe yarasa.

allah yardimcin olsun canim
rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
tedavin hayirli olsun
gelismeleri burdan yazarsan cok sevinirim bende bilgilenirim fiyatlari falan dayazarsan cok sevinirim
bu1700 tl sadece ignelerin fiyatidir herhalde insallah ise yarar canim

benim fsh hormonum yüksek çıktığı için bu ilaçları verdiler. yoksa direk yumurta toplanacaktı. ama verdiği ilacı kullandım.fsh düşmediği için bu iğneleri verdi. bu benim durumuma özel bişey. senin durumuna bu gerek olmayalbilri.tmm diğer gelişmelşeri sana anlatırım. cumartesi kontrole giidicem. amin inşallah dualarımız kabul olur. dualarımızı eksik etmeyelim. tedavi fiyatı 3250 tl+ilaçlar

slm bir şey sorucam penses sana. acaba anıt hastahanesinde tüp bebek ünitesi varmı yok sa sadece kontrol amaçlımı gidiyorsun oraya? bende konya euorfertilde başladım tedaviye.

rose çok saol.aldığım mesajlar bana kuvvet veriyor. allah bebişini kucağına almayı nasip etsin. inşallah ben kurban bayramına hamile olarak girerim.

deryacım hamile oluşuna çok sevindim. benişm ilk denemem. herşey benim için ilk.benim fsh ım yüksek çıtı. düşmesi için ilaç kullandım ama düşmedi, biraz moralim bozuldu .şimdi göbekten yapılan iğneler veri. bu cumartesi tekrar kontrole. benim doktorm fuat ali bey.inşallah allah bizede nasip eder. sizde dua edin ne olur.:sm_confused:

sarikiz hayirlisi olsun cnm insallah igneler iyi gelir
ilk denemenmis insallah hamileyim diye yazarsin buraya dualarim seninle rabbim tedavin icin guc ve sabir versin sana

sarikiz1 canım inşallah iğneler iyi gelir canım yalnız sen moralini yüksek tut tüp bebek tedavisinde moral çok önemli canım inşallah herşey gönlüne göre olur canım

inşallah sarikiz ben bugün gittim Allahıma şükürler olsunki ikisininde kalp atışlarını gördük ve çok mutlu olduk şükürler olsun rabbime

ayyy çok sevinidim rose. lütfen bana da dua et benim de olsun. inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. bütün kalbim sizlerle.

ayy çok sevindim rose. inşallha güzel sorunsuz bir hamillelik dönemi geçirirsin. lütfen benim içinde dua at benimde olsun. bütün kalbim sizlerle.

inşallah sarikiz ben bugün gittim Allahıma şükürler olsunki ikisininde kalp atışlarını gördük ve çok mutlu olduk şükürler olsun rabbime

cok sevindim rose allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah bebislerini
darisi isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…