meryem nasılsınız şu an türkiyedemsnz
slm kızlar bende sizdenim.
aranıza yeni katıldım. konya eorufertilde tüp bebek tedavisine henüz başladı. ilaç verdi bir dahaki ay inşallah işlemlere başlayacağız. yazılarınızı okuyorum bebek bekleyenler için çok mutlu oldum. rose sana çoksevindim. bayrama hamile kalırım demişsin. bana da du edin. bebişimi elime alyım hayırlısı ile.
arkdaşar yumurta toplama ve transfer safhasında çok acı hissediliyor mu? ben çok korkuyorum da.
Meryem'cim canım sağol bana da ağrı olmayacağını söyledi doktorlar ama biraz canım az olduğu iiçin yinede kafamda soru işaretleri oluyor acaba acı hisssedermiyim diye temennilerin için çok teşekkürler
dilerim Allah'ım sizede bizede nasip etsin. ve isteyen herkese aşamalarını ve haberlerimni beklerim yine. bende sizle paylaşırım
hoşçakalın
meryem benin ilk gidişimdi eurofertile. ama olumlu izlenimlerle ayrıldım. ilgi alaka güzeldi. 2 . defa ekimimn başında gidicem.için rahat olsun bi gel bakalım önce türkiyeye
evet canım aynen anıta devam nacıye hanımı bırakmaya nıyetım yok benım allahın izniyle doğumu mu o gercekelstırsın istiyorum
slm bir şey sorucam penses sana. acaba anıt hastahanesinde tüp bebek ünitesi varmı yok sa sadece kontrol amaçlımı gidiyorsun oraya? bende konya euorfertilde başladım tedaviye.
slm bir şey sorucam penses sana. acaba anıt hastahanesinde tüp bebek ünitesi varmı yok sa sadece kontrol amaçlımı gidiyorsun oraya? bende konya euorfertilde başladım tedaviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?