Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Bugün gittim doktora. Çok şükür bebiş gayet iyi. Ama düşük tehlikesi devam ediyormuş. Bebeğin kesesinin etrafında minik kan kesecikleri varmış. Bu da düşüğe yol açabiliyormuş. 3. ayın sonunda genellikle kayboluyormuş bu kesecikler. Şu anda ikibuçuk aylık bebeğim. Az kaldı tehlikeyi atlatmamıza. Yatmaya devam. Yine serum takıldı, magnezyum içerikli. Rahimdeki ağrılara da iyi geliyor bu serumlar. Ayrıca hergün bir tane magnezyum hapı içecem bugünden sonra. Dua edin arkadaşlar, bugünleri de atlatayım. Allah hasretini çeken herkese evladı nasip etsin.

seninde dedğin gibi deryacım az kalmış. yatmaya devam et. sakın kıpırdama.ben inanıyorum tehlikeyi atlatacaksın ve bebişini kucağına alacaksın.

hastaneye dün gittim. 2. kan testimi yaptırıdım. kan sonucum 1300 e yükselmişti. keseyi görebiliriz dedi dilek hanuım. onun ultrasonu 800 den sonrasını görebiliyormuş. ama benim keseleri göremedi. dış gebelikten bahsetti. tüp bebekte de bu ihtimal varmış.benim de canım sıkıldı. kesnin oluşması gerekiyormuş. salı günü bir daha çağırdı bakmamız gerekir dedi. salı yı bekliyorum ama bir türelü geçmek bilmiyor. şimdide böyle bir problem var. ve ya da üçüde tutmuş olabilirmiş. 3 taneylede nasıl yaparım bilmiyorum. hem üçüz gebelikte bir takım sorunlar oluyormuş. her iki durumdan dolayı bira moralim bozuk. salıyı bekliyorum.

sarikiz cok sevindim cnm allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin

saol meryem .temennilerin için. ancak daha tadını çıkarmadan başka olumsuz ihtimaller söylendi. onlar için üzülüyorum. salı günü yeniden duruma bakılacak.keseyi göremedi.

selam arkadaşlar ben de eurofertil de yaptırmak istiyorum. bana verilen bilgiye göre türkiye nin her yerinde eurofertil aynı ekipmanları kullanıyor. neyse merak ettiğim IMCI acaba eurofertil de var mı? bu gün sordum. bi şeyler dediler ama pek anlaşamadık.sizin bilginiz var mı?.........

sarikiz1 sıkma canını canım kese için daha erken inşallah salı gözükür üçüz olursada moralini bozma canım Allahım verir bir kolaylık takma kafana

rose n'olur dua et bana salı günü kese gözüksün ve ikiz olsun. bende gelip size havalara uçarak bunları söyliyeyim.

inşallah canım inşallah keseleri görürsün Allahım gönlüne göre versin inşallahda ikizlerdir

Moralini bozma sarıkız. İnşallah salı günü keseleri görürsün. İyi şeyler düşün, dua etmekten başka yapacak bişey yok. Kötü düşünerek moralini bozma, dua ederek iyi şeyler düşün. Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz.... Allah yardımcın olsun...

merhaba nevki cim ...
ben diyarbakır eurofertilde çalışıyorum . dediğinin olup olmadığı noktasında sorup sana en kısa sürede döneceğim canım . dediğin gibi yurtdışından gelen son teknoloji kullanılıyor. yurt dışında ne varsa aynısı bizde de var yani..... isim için başka yerlere gitmeye gerek yok caım ... sağlıkla sevgiyle kal ...

canım senden haber bekliyorum.. ilgine çok çok teşekkür ederim...

rica ederim canım . biraz önce görüştüm . gaziantep eurofertilde varmış. orda yapabilirsin canım . acil şifalar. inşallah kısa sürede bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım .sevgiyle sağlıkla kal canım .

canım ben de d.bakır eurofertili düşünüyorum. İMSİ diyabakırda var mı acaba?

nurdost canım özelden bilgilerini bana ver istersen ben sana yardımcı olurum . diyarbakırda imci yapılıyor canım, beklerim seni. sevgiyle kal canım.

evet deryacıgım bende merak ediyorum sarıkızı sarıkız haydi güzel haberler ver inşallah

ay kızlar çok sevinçliyim herşey istediğim gibi oldu. dilek hanım 2 tane kese gördü. Allah'ın izniyle ikizlerim olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah isteyenin gönlüne göre versin.

amin canım amin hadi gözün aydın çok sevindim inşallah Allahım bebeklerimizi kucagımıza almayıda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…