ay kızlar çok sevinçliyim herşey istediğim gibi oldu. dilek hanım 2 tane kese gördü. Allah'ın izniyle ikizlerim olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah isteyenin gönlüne göre versin.
ay kızlar çok sevinçliyim herşey istediğim gibi oldu. dilek hanım 2 tane kese gördü. Allah'ın izniyle ikizlerim olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah isteyenin gönlüne göre versin.
arkadaşlar öncelikle ALLAH hepinizin yardımcısı olsun yaradan kimseyi evlatsız bırakmasın..aranıza yeni katıldım konyalıyım 2004 yılından beri tedavi görüyorum igneler vuruluyor ilaçlar kullanıyorum ama olmuyor özelselçukluda tüp bebek tedavisi gördüm igneleri felan kullandım ama bir türlü yumurtalar çogalmadı hazır hale getirilemedi daha sonra artık yapamıyacaklarını başaramadıklarını söylediler böyle bir sorunu olan varmı aranızda ben tüp bebek yaptıracam ama yumurtalar çogalmıyor birde eurufertil a gitmek istiyorum ankaraya git dedi dr lar ama ben bura yeni açıldı burda deneyim diyorum sizler ne diyorsunuz sizlerin cevapları benim için önemli olacak çünkü bizler ancak birbirimizi anlıyabiliriz ne olur cevaplarınızı bekliyorum ne eşimde nede bende sorunda yok ama olmuyor
......
Kızlar merhaba.konya kızılay hastanesİ mustafa ulusoy İle İlgİlİ bİlgİnİz var mı?ben orda yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum.cevaplarsanız sevİnİrİm.sevgİler......
merhaba betül. bir defa sakın olumsuz düşünme. ne olursa olsun ümidini kaybetme. biliyosun bu işte moral çok önemli. ben eurofertile gittim. ilgi alakadan memnun kaldım. yardımcı olur tarzda.sıcak ve samimi buldum.zaman zaman karamsarlıklar yaşamadım değil senin gibi.ama sonunda başardık işte.ve bende şu an 5 haftalık hamileyim.Allah sana da nasip eder inşallah. belki şimdiye kadar zamanı gelmemişti. belkide olması için bir kere dsaha denemen gerekiyordur.bunu nerde nasıl yaparsın bilmiyorum umudunu sakın kaybetme. çünkü her yeni gün yeni bir ümittir.
selam kızlar bende konyadayım.eurofertilde fiyat nekadar bilgisi olan varmı.
paket fiyat uyguluyorlar
tüm işlemler dahil, bebek 8 haftalık olana kadar ücretsiz bakıyorlar.. 3.250 tl ye+ilaçlar
ilaçlar herkese göre farklılık gösteriyor.. benimkiler 1.000 lira tutuyomuş mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?