Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Hayırlı olsun Fatoş Hanım. İnşallah güzel haberlerinizi duyarız sizin de. Allah yardımcınız olsun.

tedavin hayirli olsun insallah iyi haberler verirsin bize

inşallah tedavin gönlüne göre gider canım burdan hamileyim diye haber veririsin inşallah

senacım, deyacım, meryemcim

teşekkürler hepinize

rabbim bu yola çıkmış emek vermiş herkesin yüzünü güldürür inşallah......

gonal f 225 üniteden başladık

cumartesi 9,30da kontrolümüz var... e2 değerleri için kan alınıcak birde usg bakılıcak..
galiba birde cetrodite iğnesine başlanıcak.. 6. gün başlanıyormuş..

rosecim saol tatlım..

ben bi kaç aydır bu sayfayı takip ediyordum...

sen o zamanlar tedavideydin, inşallah olur diye dua etmiştim senin için...

ikizlerin göbüşüne konmuş bile, inşallah sağlıkla kucağında almayı nasip etsin rabbim...

sarıkız nasıl gidyor canım hamişlik

kusura bakma rose daha erken cevap veremedim sana. çünkü mide bulantım var başım ağrıyor veçoğu zamanda hep halsiz oluyorum. başımı yerden kaldıramıyorum. bunlar ne kadar daha sürecek bilnmiyorum. şuan için böyle gidiyor. şu anda 7 haftalık hamişim. senin nasıl gidiyor sen neyapıyosun. senin nasıl gidiyor. sen dede böyle oldumu? kendine iyi bak görüşmek üzere...:teselli:

fatoş senin durumun benden daha iyi galiba. ben 375 den başlamıştım. iğnelere. ama şuan ikizlerime hamişim. gerisini sen düşün artık.umarım herşey gönlünce olur ve herşey senin için çok güzel olur.

arkadaşlar mrb..bende g.antep eurofertilde başladım tedaviye bugün transferimin 9. günü inşallah müjdeli haberi alırım inş hepimiz seviniriz anne olmak her kadının hakkı rabbim hayırlısıyla versin kucağımıza doktoruma çok güveniyorum dr.ruşen bey inanılmaz güleryüzlü bir ekibi var hastane demek doğru olmaz sanki orası ev gibi inşallah bebişlerim hala benimledir..

rosecim ve sarıkız allah tamamına erdirsin fatoşcum sanada hayırlı olsun eurofertil doğru bir seçim inşallah iyi olur hepimiz için k.i.b iyi dinlen doktorun ne diyorsa onu yap..

Allaha şükür iyi gidiyor canım yalnız o bulantılar halsızlik bende yaşadım ve hala var bulantı hapı kullanıyorum ama hiç faydası olmuyor diyecek kadar az faydası var hapın

fatos hanımamin inşallah canım sende hamile olursun inşallah biran önce

seda27tt amin teşekkürler canım inşallah sende güzel haber veririsin canım burdan

rosecim ve sarıkız allah tamamına erdirsin fatoşcum sanada hayırlı olsun eurofertil doğru bir seçim inşallah iyi olur hepimiz için k.i.b iyi dinlen doktorun ne diyorsa onu yap..

teşekkürler seda. şu an senin içinde bulunduğu süreç senin çabuk geçmesini istediğin ama onun hiç geçmiyomuş gibi sana geldiği dönem banada öyle olmuştu. uzadıkça uzamıştı. ama merak etme sonuçta öylede böylede geçiyor. müjdeli haberini bekliyoruz. kendine dikkat et.kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar... Seda27 ve Fatoş hanım sizin de bebiş haberlerinizi alırız inşallah biran önce... Sarıkız allah yardımcın olsun bulantı berbat bişey, ben de yaşadım ama çok şiddetli değildi. Bu aralarda hergün olmuyor, ama tiksinti de çok kötü bişey. Sebze yemeği yiyemiyorum, soğana hiç tahammülüm yok, berbat bir durum. Hazır yemekten ve dengesiz beslenmekten dolayı 5 kilo aldım, 12. hafta bitti bugün. 9. ayda kaç kilo olacağımı düşünemiyorum. Bu arada düşük tehlikesi geçmiş, bunu müjdesini vereyim sizlere arkadaşlar. Bebeğin kesesinin etrafındaki kanamalar yok olmuş, şükürler olsun Rabbime. Belimde ve sırtımda ve ağrılar oluyor, başka bir skıntı yok çok şükür. Sizlerin nasıl gidiyor hamişlik?

deryacıgım düşük tehlikeyin geçtiğine sevindim sen kilo almışsın bende verdim hiç bişey yiyemiyorum dedigin gibi sogan kokusuna tahammülüm yok et balık tavuk yogurt ve meyve yiyemiyorum napacam bilmiyorum

Deryacım cok sevındım tehlıkenın gecmesıne
allah hepınızın yardımcısı olsun kızlar gun gectıkce hamıslerımızzzz cogalıyo ınsallah hep boyle devam eder

DERYACIM DÜŞÜK TEHLıKESı ATLATTIĞINA SEVıNDıM.derya senin bebişin tekmi çiftmi.aldığın kiloya takma şimdiden. hamilesin tabiki alacaksın. doğumdan sonra biraz gayretle inşallah vericez tabi.şimdi benişlerimizi beslememiz lazım.

deryacım çok sevindim lütfen dikkat et unutma iki can taşıyorsun rabbim klay kurtarsın bizlerede nasip etsin o güzel duyguları..

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, destekleriniz ve dualarınız için. Rabbim evlat sahibi olmak için bunca sıkıntıya katlanan bütün kullarına kolaylıkla nasip etsin evladını inşallah. Her an her dakika tedavi gören arkadaşlar için dua ediyorum, inşallah sizlerin de güzel haberlerini alacaz burdan...

deryacıgım düşük tehlikeyin geçtiğine sevindim sen kilo almışsın bende verdim hiç bişey yiyemiyorum dedigin gibi sogan kokusuna tahammülüm yok et balık tavuk yogurt ve meyve yiyemiyorum napacam bilmiyorum

Sevgili Rose, eti önceden hiç sevmezdim, şimdi eti çok seviyorum, balığı da ben pişirmezsem, çiğken bile görmezsem yiyebiliyorum ama çok da severek değil, önceden balığı çok severdim, ona da eski iştahım yok. yoğurdu da zorla yiyorum. Ama meyveyi çok şükür iştahla yiyorum. Kocaman bir tabağı dolduruyorum, tv izlerken yavaş yavaş hepsini yiyip bitiriyorum. Hamile olunca bütün düzenim değişti. Önceden sevdiğim yiyecekleri şimdi hiç sevmiyorum, sevmediklerimi de şimdi severek yiyorum. 4. aydan itibaren iştahın açılır, tiksintilerin geçer diyorlar bana, inşallah senin de düzelir.

Canım benim bir tane bebişim...Evet kilo takıntısı var bende biraz, isterim ki gerektiği kadar kilo alayım, doğumdan sonra birkaç kilo fazlalığı vermek daha kolay olur, inşallah fazla abartmadan kilo olayını, sağlıkla geçiririz hamilelliğimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…