Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Kızlar ben ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum Mehmet'e kardeş lazım aralarında 2 yaş olmuş olur ne dersiniz benim peşimden gelecekleri göreyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canımmm maşallahh valla bende hayran kaldımm şimdi sana elbette iki bebek arasında az yaş farkı olması daha iyi bencede inş. Allahım gönlüne göre verir....ama ben tamam diyenlerdenim canımmm sağlıklı sıhhatli bebişlerimi alayım kucagıma şuan başka birşey istemiyorum

maşallahhh bebeişine canım doğuma çok az kalmışş sıra banamı geliyorr neeeee

inşallah ALLAHIN izni ile az kaldı canımm evet sıra sana ve midye ye geliyor inşallah seninn durumlar nasıll minişlerinn nasıl inşallahhh

amin canımm inşaalaahh sağa salimm kucağımıza alırız ,sende en kısa zamanda güzel haberleri verirsinn cnmm

valla hayran kaldımm saaana cnm şuan ben bu konuda bir şey diyemycm ama bir doğsun sağa salimm bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

Ne yapayım canım ya ben tek çocuğum ya çok korkuyorum mehmet kardeşsiz kalmasın istiyorum birde bu hayatta yanlız olmaktan sıkıldım kalabalık bir ailem olsun istiyorum e yaşımda 32 bekleyecek zamanımda yok Rabbim hayırlısını nasip etsin oğluşuma bir kız kardeş nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş.

Ayyyyyyyyyyy minik prens geliyor demek zaman ne çabuk geçiyor vallahi ohh ohhhhh Mehmedime forum kardeşi geliyor Yaşasın Forum Kardeşliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım maşallah size allah gönlüne göre versin istediğin zamanda hayırlısıyla versin şimdi korunuyormusun hangi yöntemi kullanıyorsun[/QUOTE]
Yok canım korunmuyorum benim kanallarım tıkalı ondan tüp bebek yaptırdım zaten kanalları açtırmam için laparoskopi olmam gerekiyordu bende hiç uğraşmadan direk tüp bebek dedim ben her zaman korunma modundayım yani zaten daha adet görmedim mehmet 5 aylık oldu daha bişey yok

canım maşallah size allah gönlüne göre versin istediğin zamanda hayırlısıyla versin şimdi korunuyormusun hangi yöntemi kullanıyorsun
Yok canım korunmuyorum benim kanallarım tıkalı ondan tüp bebek yaptırdım zaten kanalları açtırmam için laparoskopi olmam gerekiyordu bende hiç uğraşmadan direk tüp bebek dedim ben her zaman korunma modundayım yani zaten daha adet görmedim mehmet 5 aylık oldu daha bişey yok[/QUOTE

canım benimde tüplerim tıkalıydı 2009 şubatta başkent hastanesinde prof dr cemalettin akyürek laparoskopi yaptı ama tekrar tıkanmış dedi zaten yapışıklıklar çok fazlaymış bide birsürü komplikasyonlara sebep oldu ameliyat şimdide hormon bozukluklarıda eşlik ediyor bende keşke hiç uğrraşmadan tüp bebek yaptırsaydık diye düşünüyorum ama işte nasip meselesi allah hayırlısıyla verir inşallah bizde evlendiğimiz de bi ilk 6-7 ay korunduk salak gibi nerden bilelim hakkımızda hayırlısı

MERSİNLİ; canım ben wee marka burun aspiratörü kullanıyorum çok güzel çekiyo diğer markaları denemiştim ama wee çok güzel mehmedinde burnu sürekli doluyo 2-3 satte bir temizliyorum tavsiye ederim

Kızlar ben ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum Mehmet'e kardeş lazım aralarında 2 yaş olmuş olur ne dersiniz benim peşimden gelecekleri göreyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

bende var aspiratör ama çekmiyor.markasınıda hatırlamıyorum.olmazsa onuda alayım.
bebek meselesinde bende senin gibi düşünüyorum.ızım 1 yaşına gelince 2.için çalışmalara başlamak niyetindeyiz.yaş aldı başını gidiyor.kızıma kardeş lazım...

Son düzenleme:
inşallah ALLAHIN izni ile az kaldı canımm evet sıra sana ve midye ye geliyor inşallah seninn durumlar nasıll minişlerinn nasıl inşallahhh
çok şükür canım bizim durumlar iyi bakalım şimdilik inş. böyle sonuna kadar devam eder ağırlaştım baya iki tane olunca birde ben zayıf olunca baya zorluyolar beni onun haricinde herşey güzel gidiyor canım....

işin içine yaş konusu girince haklısınız kızlarr ikinci bebeği hemen düşünmekte vakit kaybetmeyin bencede ben 35 yaşındayım inanın bu yaşta bile zorlukları oluyomuş hakkımızda hayırlsıı olsun inş.. bebişlerime bol bol kardeş gelecek demekki ne güzellll

DÜNYANIN EN GÜZEL NİMETİNİ BİZLERE BAĞIŞLAYAN YÜCE RABBİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUN…

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

T E Ş E K K Ü R L E R E U R O F E R T İ L

Çok uzaklardan geldik … 541 Km uzaktan … Aydın’dan … ;

Aydında 2 kez aşılama deneyimi sonrası hüsran , üzüntü ve gözyaşı oldu … Acabalarla , farklı duygu ve hissiyatlarla gelindi bu güzel merkeze… Hep içimizde gel – gitler vardı … Burada mutluluk resimlerine bakıp gülümseme ve gözyaşları , Rabbim bağışlasın diyebildik sadece , sonrasında gözümüzden yaşlar süzülüverdi . Heyecanlıydık ümitliydik , tıpkı bu yazıyı okuyan diğer kader arkadaşlarımız gibi . 11.11.11 furyasında tevafuk olarak yumurta toplama işlemi gerçekleştirildi.
İnternetteki forum sitelerinde tüp bebek tedavisi yaptıran birçok kişinin mutluluğunu ve kederlerini okuduk. Birçok anne ve baba bu güzel varlıklara nasıl bir mucize ile sahip olduklarını bilmiyor ve yokluklarının nasıl bir eksiklik olduğunun biz sahip olamayanlar kadar farkında değiller.Çoğu kez biz doğmamış çocuğa don biçtik , beklide birçoklarına göre komik ve saçma gelebilir ama biz bunu da yaptık.Birçok aile beklide farkında değiller yumurtanın oluşumunu , spermle buluşmasını , ama biz Leyla ile Mecunun’un buluşması kadar önemsedik onları . . . Bebeğimizi ilk öğrendiğimiz an herkese ama herkese söyleyecektik . Kumrulara , çiçeklere , uğur böceğine avazımız çıktığı kadar haykıracaktık.Bu yazıyı da bunun bir parçası olur düşüncesi ile yazdık. Geliyor . . . Bir mucize geliyor , yumurtaya can veren RABBİM can verdi, hayat verdi , umut verdi geliyor … Seninle yeniden doğacağız . . . Allahın izni ile ; Hayırlı , Sağlıklı , Sıhhatli , Salih evlat olarak gel bebeğim.

Bizim özlemlerimizden ve hayallerimizden bahsettik bebeğim. Biliyoruz ve eminiz ki, bu güzel merkezde bu yazıyı okuyan herkes en az bizim kadar seni ve kendi bebeklerini özlüyor bebeğim. Senin mucizeni en az bizim beklediğimiz kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, biz sana iyi bir anne ve baba olacağımıza söz veriyoruz, ve bizler gibi buradaki herkeste eminim iyi bir anne ve baba olacaklardır.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim.Ve bugün Hicri yılbaşı , Muharrem ayının başlangıcı , Rabbime Sonsuz Şükürler olsunki Mutluluğumuz bu mübarek günde bir kez daha arttı. Rabbim bizi , doğacak Ümmeti Muhammedin çocuklarını hicret eden muhacirlerin imanına ulaştırsın.Hayatımızın hicretleri , bedirleri , uhudları , hendeklerinde yardımcımız olsun ve bizleri hiç bırakmasın (AMİN)

Bebeğimiz ; Euro Fertil’deki Doktor amcaların , Doktor ablaların , diğer tüm çalışan abla ve ağabeylerinde seni bekliyor , onlara ayrıca teşekkür ediyoruz . . . . :)

Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatması duası ile . . .

çok güzel dile getirmişsiniz duygularınızı Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inş....

hepinize merhaba;
Bende burada ki her bayan gibi bebek sahibi olmakta sıkıntı çekenlerden biriyim, PKO hastasıyım ve yumurtalıklarım doktorun söylediklerine göre derin bir uykudaymış,
aylardır o ilaç bu ilaç deneyip duruyorlar ama artık sürekli negatif gebelik testi görmekten yoruldum, vakit kaybetmeden ve kendimi daha fazla yıpratmadan tüp bebek yaptırmak istiyorum.
konyadayım ve Euro Fertil'e gitmeyi düşünüyorum. Orada yaptıran arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. memnun kalıp kalmadığınızı ve raporlu veya raporsuz kaç tl ödediğinizi yazarsanız çok sevinirim.
Allah bütün evlat isteyen kardeşlerimizin Yar ve Yardımcısı olsun inşallah....

canım Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inş.. bu topikte bulunan bütün arkadaşlar eurofertilde yaptırdı tüp bebeklerini çoğunluk memnun kaldık.. bende eurofertilde yaptırdım dr. Fuat ALİ beydi halende görüşüyorum kendileriylee uzakta olmama ragmen.... ben hem doktorumdan hem ordaki çalışanlardan çok ama çok memnun kaldım rapor falan çıkarttırmadım ben fakat eurofertilde ilaçlar için rapor çıkarttılar baya etkisi oldu bize toplamda fiyat olarak 4,500 tl. ödedikk bizz şuan ikizlerimi bekliyorum ben darısı sizlerin başına olsun inş...

Allah sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah, uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar, inşallah Rabbim banada bunu nasip eder, verdiğin bilgi için çok sağol canım

canım benimde tüplerim tıkalıydı 2009 şubatta başkent hastanesinde prof dr cemalettin akyürek laparoskopi yaptı ama tekrar tıkanmış dedi zaten yapışıklıklar çok fazlaymış bide birsürü komplikasyonlara sebep oldu ameliyat şimdide hormon bozukluklarıda eşlik ediyor bende keşke hiç uğrraşmadan tüp bebek yaptırsaydık diye düşünüyorum ama işte nasip meselesi allah hayırlısıyla verir inşallah bizde evlendiğimiz de bi ilk 6-7 ay korunduk salak gibi nerden bilelim hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]

Bende laparokopinin yan etkilerinden korktuğum için direk tüp bebek yaptırdım zaten bazen kanalları yırtabiliyorlarmış ameliyat sırasından sen merkeze başvurdunmu muayene oldunmu ne dediler?

yaşasın kendime bir yoldaş buldum o zaman muhtemelen yine bu şekilde 2. bebeklerimizi bekleriz aramızda çok fark olmaz onlarda ay farkıyla aynı senenin çocukları olurlar inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah okurken tüylerim diken diken oldu vallahi ne güzel ifade etmişsin bizlerin hisalerine de tercüman olmuşsun gelişmeleri buradan bizimle paylaş seni aramızda görmek isteriz

Aramıza hoşgeldin nurhancığım umarım sende bebeğini bir an önce kucağına alırsın bende dilek hanımın hastasıydım şimdi 5 aylık bir oğlum var inan bu siteye yazmaya başladığımda kafam karışıktı aklımda bir sürü soru işareti vardı ama merkezin kapısından girince çark dönmeye başlıyor ve herşey nasıl olup bitiyor anlamıyorsun şimdi ise minik oğlum kollarımda Rabbime şükürler olsun sende moralini ve cesaretini toplayıp merkezde al soluğu Rabbimin izniyle sende birgün bebeğini kollarına alırsın

İyiyiz canım Mehmet'de iyi aneannesiyle evde oturuyor ben bu hafta çalışıyorum günde 3 saat süt iznim var öğleden sonra 3 gibi eve geçiyorum önümüzdeki hafta rapor alacğım 20 gün yılbaşından sonra çalışmaya başlayacağım ücretsizden vazgeçtim Mehmet'e de annem bakıyor sıkıldım vallahi işimi özlemişim.

zor oluyordur ev iş bebek kolay değil Allah yardımcımız olsun inş.. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…