Kızlar yeni yıl tebriği yaptırdım bakın bakalım nasıl olmuşEki Görüntüle 313747
neden kimse yılbaşı kartım hakkında birşey söylememiş beğenmediniz mi? Resimdeki bebek mehmet Eki Görüntüle 314071
haklısın teyzesi sadece buradaki teyzelerine gösteriyom oğluşumu sizlerin nazarı değmez allah'ın izniyle sen nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyorsun sanırım :26:
Neden kimse yılbaşı kartım hakkında birşey söylememiş beğenmediniz mi? Resimdeki bebek MEHMET Eki Görüntüle 314071
Haklısın teyzesi sadece buradaki teyzelerine gösteriyom oğluşumu sizlerin nazarı değmez Allah'ın izniyle sen nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyorsun sanırım :26:
masallah canım ya ne kadar degısmıs mehmetben ınternetten buldun sandım resmı masallah ona Rabbım nazarlardan korusun onu
hayırlı uğurlu olsun tedavinizzz inş. bebişinize kavuşursunuz sizde benim dr. fuat beydi ben çok memnun kaldımm halende görüşüyoruz sağolsun her konuda yardımcı oluyor saat kaç olursa olsun yok demiyor cevap veriyor herşeyin hayırlısı olsun inş...
slm arkadaşlar 21.12. 2011 de emir im sabah 08.50 de dünyaya geldi çok şükür sağlığı sıhatı iyi doğum kilosu 3.200 oyu 50 cm bu gün tburcu olduk rabbim isteyene nasip etsin daha sonra detayları yazırımm inşallahh
Herkese mutlu huzurlu bir yıl diliyorum 2012 hepimize mutluluk neş'e ve huzur getirsin Yeni Yılınız Kutlu Olsun Yeşim GENÇ
"Ablalarım teyzelerim hepinizin ellerinden öpüyorum kardeşlerimede bol uykulu az gazlı bir yıl diliyorum sütünüz bol gazınız az olsun yeni yılınız kutlu olsun Mehmet GENÇ"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?