Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Haklısın teyzesi sadece buradaki teyzelerine gösteriyom oğluşumu sizlerin nazarı değmez Allah'ın izniyle sen nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyorsun sanırım :26:

neden kimse yılbaşı kartım hakkında birşey söylememiş beğenmediniz mi? Resimdeki bebek mehmet Eki Görüntüle 314071

haklısın teyzesi sadece buradaki teyzelerine gösteriyom oğluşumu sizlerin nazarı değmez allah'ın izniyle sen nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyorsun sanırım :26:

allahım nazarlardan saklasın çok tatlı olmuşş mehmet bebek yılbaşı kartındaaa çok çok tatlı canımmm

Haklısın teyzesi sadece buradaki teyzelerine gösteriyom oğluşumu sizlerin nazarı değmez Allah'ın izniyle sen nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyorsun sanırım :26:

evet canım adet bekliyorum ama yine fsh yüksekse birkaç ay ara vericem çok yoruldum artık bide
bitkisel tedaviyi bi deneyim diyorum hayıt tohumuyla fsh düşürenler hatta hamile olanlar bile varmış doktorum izin verirse bi denemekte fayda var

hayırlı uğurlu olsun tedavinizzz inş. bebişinize kavuşursunuz sizde benim dr. fuat beydi ben çok memnun kaldımm halende görüşüyoruz sağolsun her konuda yardımcı oluyor saat kaç olursa olsun yok demiyor cevap veriyor herşeyin hayırlısı olsun inş...[/QUOTE]

teşekkür ederim canım darısı başımıza hani yazmışsın ya saat kaç olursa olsun cevap veriyor diye az önce aradım test ettim gerçekten kendisi yardımcı oldu:)ayıptır söylemesi c.tesi olmam gerekirken bugece regl oldum bende hemen telefona yapıştım ne zaman geleyim diye ona göre işyerinden izin alalım diye çarşamba gelin dedi.bundan sonra beni daha neler bekliyor hem merak ediyor hemde korkuyorum

masallah canım ya ne kadar degısmıs mehmet ben ınternetten buldun sandım resmı masallah onaRabbım nazarlardan korusun onu

Teşekkür ederiz teyzesi resmi görenlerde öyle sanıyor o nedenle altına ismini yazdırdık bundan bastırıyoruz verdik siparişi akraba ve yakın dostlarımıza dağıtacağız.

teşekkür ederim canım darısı başımıza hani yazmışsın ya saat kaç olursa olsun cevap veriyor diye az önce aradım test ettim gerçekten kendisi yardımcı oldu:)ayıptır söylemesi c.tesi olmam gerekirken bugece regl oldum bende hemen telefona yapıştım ne zaman geleyim diye ona göre işyerinden izin alalım diye çarşamba gelin dedi.bundan sonra beni daha neler bekliyor hem merak ediyor hemde korkuyorum [/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsunn inş. en kısa zamanda kavuşursunuuz bebişinize

yeni gördüm.allah analı babalı büyütsün.tebrik ederim canım.

selam kızlar nasılsınız baslıgımız bu aralar sessızlestı hamılelerımız dogurmaya basladıkca buralar sessızlesmeye baslıyor ama hak verıyorum hayatımız bırden degısıyor bebekle bırlıkte bakalım ben napcam 1 subattan sonra Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın, bebek ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın, tedavı olanların yuzunu guldursun...

Herkese mutlu huzurlu bir yıl diliyorum 2012 hepimize mutluluk neş'e ve huzur getirsin Yeni Yılınız Kutlu Olsun Yeşim GENÇ
"Ablalarım teyzelerim hepinizin ellerinden öpüyorum kardeşlerimede bol uykulu az gazlı bir yıl diliyorum sütünüz bol gazınız az olsun yeni yılınız kutlu olsun Mehmet GENÇ"

sevimli7880 bunu beğendi :)

bende herkesin yeni yılını kutlarım kimse gelip bakmasada
ayol nerdesiniz hanımlar kaç gündür ne gelen vaaaaarrrr ne giden
inşallah herkes iyidir
Yeni yılın kellere saç,hastasına ilaç,
İşsize iş, dişsize diş
Olmayana cocuk, üşüyene gocuk
Colaya buz, yemeğe tuz
Nazar değmişse hoca, evde kaldıysa koca
Dırdırcıya akıl, onu çekene sabır
Vermesini dilerim mutlu yıllar herkese)

merhaba kızlar herkesin yen yılı kutlu olsun yeni yılda Allahım herkesin gönlünden geçeni versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…