Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Günaydın kızlar nasılsınız ben dün itibariyle işe başladım
Biz mehmetin resmini yeni yıl kartı yapıp sevdiklerimize göndermiştik dün Dilek hanımı aradım onada bir tane gönderdim haber vereyim kartpostal sanmasın dedim.
aradım çok özlemişim sesini ya her zamanki gibi o yumuşacık sıcacık sesiyle konuştu benimle Yeşimciğim özledim seni dedi buraya geldiğinizde bir eviniz mutlaka var beklerim dedi bende "Mehmet 1 yaşına gelsin ona kardeş istemeye geleceğiz" dedim forumu sordu bende hala arkadaşlarla yazışıyoruz dedim sizlere çok çok selamı var

Leaving Facebook... | Facebook
Kızlar bu haber beni çok etkiledi çok üzüldüm ya benimde en çok korktuğum şeylerden birisi bu o yüzden mehmeti gece emzirirken hiç uzanmıyorum hep oturur vaziyette emziriyorum siz siz olun sakın gece emzirmesinde yatmayın uyku çok tatlı geliyor ama evladımız daha önemli mersinli , mersenem, midye, uhde dikkat edin ne olur eminim sizlerde biliyorsunuzdur ama bir de ben hatırlatayım istedim :26::26::26::26::26:

haklısın canım dikkat etmek lazımm gerçi bizlerr zor kavuştugumuz için bunlara çok dikkat ederiz gibime geliyorrrr nazlıı bebişlerimizeeee gözümüz gibi bakarızz eminimmmm

merhaba arkadaşlar daha önce hem durumumuzu anlatıp,hemde sizden fikir almıştım cumartesi fuat hocadan randevu aldık bakalım ilk görüşmemiz olacak ama ben heyecandan ve stresten uyuyamaz oldum acayip stresliyim ((

merhaba arkadaşlar daha önce hem durumumuzu anlatıp,hemde sizden fikir almıştım cumartesi fuat hocadan randevu aldık bakalım ilk görüşmemiz olacak ama ben heyecandan ve stresten uyuyamaz oldum acayip stresliyim ((

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah fazla uğraştırmaz bebişin ama stress yapma rahat ol doktorlar çok iyiler hiç bir endişen olmasın bende adet bekliyorum adet görünce gidicem bi hormonlarıma baktırıcam benim fsh çok yüksek çıkıyor eğer olacak gibiyse tedaviye başlarız ama yine yüksekse biraz ara vericem

tedavın hayırlı olur canım ınsallah kesınlıkle stres yapma bu surecı olumsuz etkıler ben cok negatıf ve streslıydım bu durumu cok olumsuz etkıledı ama benım farklı nedenım vardı...pozıtıf basla pozıtıf sonuc alırsın ınsallah

mersenem durusah masaalah ne kadar tatlılar bebekler allah analı babalı buyutsun
evlatlarınızı
darısı midyenin basına sonrada bana inşşşş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
bende hafif kırıklık var hiç bi iş yapmak istemiyorum sadece yatayım uyuyayım istiyorum grip olacak gibiyim inşallah ağırlaşmaz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
bende hafif kırıklık var hiç bi iş yapmak istemiyorum sadece yatayım uyuyayım istiyorum grip olacak gibiyim inşallah ağırlaşmaz

sevimlicim endine dikkat et bende grip oldum 3 gündür fenayım bugün dayanamadım artık gittim iğne yaptırdım geldim.ah ahhhhh beni bu soğuk havalar mahvetti:)))

sevimlicim endine dikkat et bende grip oldum 3 gündür fenayım bugün dayanamadım artık gittim iğne yaptırdım geldim.ah ahhhhh beni bu soğuk havalar mahvetti:)))

sağol canım şimdilik kaslarımda başımda filan ağrı var birazda yutkununca boğazımda var inşallah böyle geçer gider
sanada geçmi,ş olsun sende gebelik varmıydı eğer hamileysen sen daha dikkatli olmalısın bende maalesef şimdilik hamilelik yok

maalesef canım bende de henüz yok gebelik bakalım yarın gidince ne zaman yumurtaların toplanacağı belli olacak sanırım.senin doktorun kimdi?

Merhaba kızlar nasılsınız aslim hoşgeldin ben seni yeni gördüm daha önce tedavi yaptırdınmı?

maalesef canım bende de henüz yok gebelik bakalım yarın gidince ne zaman yumurtaların toplanacağı belli olacak sanırım.senin doktorun kimdi?

inşallah bu tedavin olumlu olurda hamileyimmm yazarsın benim dr dilek hanım seninki kim ?bide benim fsh sorunum var yüksek çıkıyor onun yüksek olmasıda tedaviye engel oluyor bende şimdi adet bekliyorum adetin 2. günü bakılıyor fsh ya eğer yine yüksek çıkarsa hayıt tohumu aldım onu deneyeceğim .Tabii ilaçlarla bi etkileşimi olmazsa ve dr kullanabilirsin derse kullancam ve biraz ara vericem 1 2 ay filan hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…