profilimdeki de benim oğlan görünümlü zilli kızım
maşallahcanım bebişin çoookkk tatlııı
kız ne zaman 2 aylık oldu maşallah zaman çok çabuk geçiyor
Leaving Facebook... | Facebook
Kızlar bu haber beni çok etkiledi çok üzüldüm ya benimde en çok korktuğum şeylerden birisi bu o yüzden mehmeti gece emzirirken hiç uzanmıyorum hep oturur vaziyette emziriyorum siz siz olun sakın gece emzirmesinde yatmayın uyku çok tatlı geliyor ama evladımız daha önemli mersinli , mersenem, midye, uhde dikkat edin ne olur eminim sizlerde biliyorsunuzdur ama bir de ben hatırlatayım istedim :26::26::26::26::26:
merhaba arkadaşlar daha önce hem durumumuzu anlatıp,hemde sizden fikir almıştım cumartesi fuat hocadan randevu aldık bakalım ilk görüşmemiz olacak ama ben heyecandan ve stresten uyuyamaz oldum acayip stresliyim((
merhaba arkadaşlar daha önce hem durumumuzu anlatıp,hemde sizden fikir almıştım cumartesi fuat hocadan randevu aldık bakalım ilk görüşmemiz olacak ama ben heyecandan ve stresten uyuyamaz oldum acayip stresliyim((
iyi akşamlar kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
bende hafif kırıklık var hiç bi iş yapmak istemiyorum sadece yatayım uyuyayım istiyorum grip olacak gibiyim inşallah ağırlaşmaz
sevimlicim endine dikkat et bende grip oldum 3 gündür fenayım bugün dayanamadım artık gittim iğne yaptırdım geldim.ah ahhhhh beni bu soğuk havalar mahvetti:)))
sağol canım şimdilik kaslarımda başımda filan ağrı var birazda yutkununca boğazımda var inşallah böyle geçer gider
sanada geçmi,ş olsun sende gebelik varmıydı eğer hamileysen sen daha dikkatli olmalısın bende maalesef şimdilik hamilelik yok
maalesef canım bende de henüz yok gebelik bakalım yarın gidince ne zaman yumurtaların toplanacağı belli olacak sanırım.senin doktorun kimdi?
Merhaba kızlar nasılsınız aslim hoşgeldin ben seni yeni gördüm daha önce tedavi yaptırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?