Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

en iyiysinii yapacaksın cnm riske atmaya gerek yok seninn ikiz olnca şimdiden ağırlaşmışındırr
evet canım şimdiden ağırlaştım valla neyseki şuan evdeyim artık izne ayrıldım dinleniyorum çok güzel birşeymiş evde rahat rahat doğum zamanını beklemekkkk
şuan evdeyim canım netim var evde girerim her gün benn haberleşiriz elbette.. ben hamile kaldım kalalı hiç ev işi falan yapmadım canım kadın tuttum o yapıyor hiç bir şekilde riske atamam bebişleerimi ben çok bekledim onları basit birşeyler için onlardan vazgeçemem Allah esirgesinnn

hayırlı uğurlu olsun tedavinizzz inş. bebişinize kavuşursunuz sizde benim dr. fuat beydi ben çok memnun kaldımm halende görüşüyoruz sağolsun her konuda yardımcı oluyor saat kaç olursa olsun yok demiyor cevap veriyor herşeyin hayırlısı olsun inş...

aslım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun. inşallah sonuda hayırlı olur.benim dr dilek hanım

Allahım rahatlık versin canım ee madem evdesin bigün çayını içmeye geleyim bari kadın içinde aferin yorma hiç kendini inşallah bebeciklerini sağsalim al kollarına

canım nerelerdesin iyisin dimi

slm cnm seninde içine doğmuş benim bu günki telaşım ..... bu gün randevu için dr. aradım yarın hastanede ondan sonra ayın 29 una kadar yokmuş bnm de sezeryanım pazartesi olcaktı ve ağrılarım var ara ara ben bu dr. için geldim konyaya özelinde çok ilgileniyordu telefonda pek ilgilenmedi ağrın olursa beni bekleme felan dedi bende çok bozuldum yarın çağırdı tekrar nst ne bakalım dedi ama çok morulimm bozukk bakalım yarın sonucuma ona göre hareket edecmmm ...... sen nasılsın cnm nasıl gidiyor iğnelerr

bu arada ben euro fertile artık gitmiyorum bebek gelişimini tamamladığı için yanlış anlaşılmasın sami beyden çok memnunuzz ondan bahsetmiyorum doğum evinde bir dr. dan bahsediyorummmmm..... şu çocuğu sağa salim bir dünyaya getirip evimeize gitseydikk inşallaahhh:18::18:

hergün yazıyodun dün yazmayınca merak ettim bebişmi geldi yoksa diye .Hangi doktora gidiyorsun ? hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır İNŞALLAHHH sağ salim alırsın kuzunu kucağına benimde ne olsun iğnelere devam ayıptır sölemesi popom biraz acıyor iğnelerden .İğnelerimi eşim yapıyordu biraz yükseğe yapıyormuş dilek hanım biraz daha aşağıya yapın dedi

Son düzenleme:
merhaba hanımlar.uzun zamandır yazamadım.doğumu yaklaşanlara allah yardım etsin.herşey daha yeni başlıyor.:)

ayyy canımm herkes aynı şeyi söylüyorr korkmaya başladım vallaaa doğunca bebişler halimiz harap desene

ayyy canımm herkes aynı şeyi söylüyorr korkmaya başladım vallaaa doğunca bebişler halimiz harap desene

evet aynen canım benı goren herkes bunu soyluyor sımdı ıyı uyu sonra uyuyamazsın falan dıyorlar tırsıyorum sonra kendı kendıme dıyorum 4 sene bol bol uyuduk:)

canım ya boyle drlar benı sınır edıyor...hayırlısı canım ınsallah sagsalım kucagına alırsın yavrunu, cok az kaldı canım

bede başlamayı düşünüyorum nasıl bir yer ilgilri çok hoşuma gitti ben sami beyle görüşmüştüm fuat bey daha mı iyi bugün öğrendim tüp bebk tek çaremiz moralimiz de bozuldu eşimle bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfen nasıl bi yerde yaptırmalıyım başkenntte te hulusi bey varmış kararsız kaldım ne yapmalıyım siz gitmişiniz ilk denemenizde oldumu teşekkür ederim iyi akşamlar

sami bey nasıl bii doktor siz başlayalı ne kadar oldu bende başlamayı düşünüyorum yorumlarınızı yazarmısınız?ilk denemede tuttumu

canım eurofertildeki bütün dr. iyi ben fuat hocayla görüştüm tedavimizi o yaptı çok memnun kaldık ilk denememizde ikizlerime hamile kaldımm başka hastanedeki dr. tanımıyorum yorumda bulunamam tercih sizin tabiki hangi hastane dr. size uygun oldugunu düşünürseniz oraya başlayın derimm

tedavi süresi ne kadar oluyor bana mesela 15 gün içinde hamile olduğunu öğreneceksin dediler sorun eşimin sperm sayısıazlığı sizin ikiz bebkleriniz ne kadar şimdi ilaç filan verdiler mi sizede çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi akşamlar

canım toplam 20 gün içinde tedavim bitmiş sonucu öğrenmiştim ben 7 aya girdik ikizlerimleee tabiiki ilaç kullanıyorumm transferden sonra verilen ilaçlara halen devam ediyorum doğuma kadarda sürecek bu ilaçlarrr.. sormak istediğin başka sorıular olursa cevaplarız hepimizzz arkdaşlarlaaa inş. bebişine kavuşursun sendee

inş. benimde olur psikolojim bozuldu eşim bana çok destek oluyor inş benimbe ikizlerim olur çok teşeşkür ederim sizede yaşla da ilgili galiba değilmi bu transfer benim yaşım 25 ali sami bey çok olumluu bakıyo yorumlarıda okudum inş gidecem buraya çok teşekkürler doğumu nerde yapacaksın

transferde ağrı oluyormu ya sana da çok soru soruyorum sıkıyorum ne olur kusura bakma ama paylaşacağım kimse yok yada çevremde bunu söyleyebileceğim biri çok hassas bi olay sen yaptırmışın ve ikizlerin var allah kucağına almayı nasip etsin en kısa zamandaherkese versin

Selam canım 10 gündür mersindeydim yılbaşından sonra işe başlayacağım için annemin evinde kalayım dedim biraz bu akşam döndük evimize senin bu durumuna üzüldüm mersenem ya bu ne kadar sroumsuz bir doktor senin gebeliğin IVF gebelik yani kıymetli bebek sen kalkmış gelmişsin adam için o sana beni bekleme falan diyor amaaaaaaaaaaan boşver bak ne diyeceğim sen elinden geleni yaptın geriye kalan tevekkül sen içini ferah tut Rabbim sana kolaylık gösterecektir sonuçta bu dünyaya onun kulu efendimizin ümmetini getireceksin bu az şeymi? Rabbim seni zorda bırakmaz dualarım seninle tevekkül et mükafatını alacaksın arkadaşım Erhamerrahimin olan Rabbim seni ve bebeğini koruyacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…