Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım hiç psikolojin falan bozulmasın ben 8 yıl mücadele verdim ama birgün olacagını biliyodum hiç olumsuz düşünmedimmm... evet yaşla alakalı ben 35 yaşında oldugum içn 2 transfer yapıldı bana çok şükür ikiside tutunda bebişlerim bana inş. seninde olur bebişinnn...sıkılmadan sorabilrsin canım burda hepimiz birbirimize destek için bulunuyoruz transferde hiç ağrı yaşamadım ben zaten heyecanlı oluyosun ultrasyonda transfer işlemini görüyosun izlerken ne ağrın nede sızı düşünmezsin sanırım ama ben yaşamadım acı falan dr.olumlu kounşmuş ne güzelll inş. en kısa zamanda kavuşursun bebişine sendeee

selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü tedavim yine iptal oldu yumurtam çatlamış dilek hoca aşılama yapalım dedi bende tüplerim kapalıki olmaz dedim yine öbür aya kaldı çokkk moralim bozuldu arkadaşlar bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim
herşey kader kısmet sonuçta inşallah rabbim bizede kısmet eder vakti vardır dedik yapacak başka bişey yok

ne dıyeyım canım uzuldum senın ıcın ınsallah tez zamanda baslayabılırsın tedavıye

cevap için telekkür ederim sizn problem neydi bizimki sperm azlığı eşimin sperm sayısı 2milyon civarı başka bi doktor yaparım ama düşük olur dedi düşermi acaba kafam çok karıştı

cevap için telekkür ederim sizn problem neydi bizimki sperm azlığı eşimin sperm sayısı 2milyon civarı başka bi doktor yaparım ama düşük olur dedi düşermi acaba kafam çok karıştı

canım hiç ona buna takılma eğer kısmetinizde varsa olur eğer kısmet değilsede ne kadar uğraşırsak boş inşallah olur rabbim isteyen herkese arasında bizede versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

slm arkadaşlar 21.12. 2011 de emir im sabah 08.50 de dünyaya geldi çok şükür sağlığı sıhatı iyi doğum kilosu 3.200 oyu 50 cm bu gün tburcu olduk rabbim isteyene nasip etsin daha sonra detayları yazırımm inşallahh

MAŞALLAHH canım bebeişine Allah analı babalı büyütsün onu size sizi ona bağışlasın beraber sağlıklı hayırlı mutlu uzzzuuuuuunnnnnn ömürler versin rabbim size inşallah.Benim yerimede çek içine onun o cennet kokusundan MAŞALLAH

Ayyyyyyyyyy doğum yaptınmı canım hayırlı uğurlu olsun hoş gelmiş EMİR bebek ömrü uzun olsun, vatanına hayırlı, anasına babasına sadık, sağlıklı sıhhatli bir bebek olsun inşallah senin adına çok sevindim çok şükür bebeğinde sende sağlıklısınız çpk şükür meleğin kollarında bayram var bugün bayrammmmmmmmmmmmmm

Çok üzüldüm bitanem Allah sana en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah insanın cümleler boğazına takılıyor inanki ne diyeceğimi bilemiyorum ümidini yitirme

canım çok üzüldüm inanki kısmetten öte yol gitmiyor işteee demekki daha vakti zamanı var bebişinin sana gelmesi için üzülme hakkında hayırlısı bu imiş böyle düşün Allahım en kısa zamanda nasip etsin sizlerede inş....
canım bizimki sebebsiz infertiliteydi bir problem bulunamamıştıı, inş. Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zmanadaaa

MAŞALAHHHH EMİR bebek HOŞGELDİİİİİİ ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ...64:64:

canım tarnsfer esnasında narkoz verdilermi

masallah canım sızlere gozun aydın tatlım cok sevındım nerde oldun umarım kendı dr un yapmıstır...tebrıkler bu arada sanırım sıra bana geldı:18: dr bı aksılık cıkmazsa 1 subata yanı 39un sonuna dedı bakalım

Canım evet sıra sana geldi doktorun 1 şubat demiş neden 02.02.2012 de yaptırmıyorsun bence güzel olur sen nasıl uygun görürsen tabi yanlış anlama sadece aklıma geldiği için söylüyorum

merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım bende yoğun ve olumsuz geçen aşılamalar sonrasında tüp bebeğe karar verenlerdenim( tabi doktor uygun görürse) eşimin şuara işleri yoğunluğuyla daha eurofertile gidemedim ama inşallah 1 aya kadar gidicez :) benim size bir sorum olucak geçenlerde arkadaşımla konuşurken ( onunda tüp bebek yaptırma durumu var) bana; eğer eurofertilde tedavi olumlu sonuç verirse hamilelik takibini onlar mı yapıyorlar yoksa hamile olduğunu öğrenince başka bir doktoramı gidiyorsun diye sordu bende bilmediğim için size sorupta cevap vermek istedim bu süreç nasıl ilerliyor?

Canım evet sıra sana geldi doktorun 1 şubat demiş neden 02.02.2012 de yaptırmıyorsun bence güzel olur sen nasıl uygun görürsen tabi yanlış anlama sadece aklıma geldiği için söylüyorum

aaa evet canım benım hıc aklıma gelmedı hala 39un sonunda olacagının sokunu yasıyorum normal dogum baslarsa dıye korkuyorum ama drum normal dogumlar 40. hafta baslar dedı hem 1 saat ıcınde dogurmazsın korkma dedı:) dr bızım ıyılıgımız ıcın beklıyor buna emınım cunku seker hastalarının bebeklerının gelısımı daha gec tamamlanırmıs ozellıklede akcıger gelısımı

genelde baska hastanelere gıdılıyor canım cunku eurofertılın hem muayene ucretı fazla gelıyor(net rakamı bılmıyorum) hem orda dogum yapılmıyor sanırım anıt hastanesınde yapıyorlar...arkadasın ısterse dr ıle devam eder ıstegıne kalmıs sanırım kalp atısını duyduktan sonra muayene ucretı baslıyor...

Canım ben normal doğumla başladım ya gece 04:30 da suyum geldi sabah 10:50 ye kadar sancı çektim sonra sezeryana gittim korma hemen doğuramazsın yani istesende doğuramazsın keşke o kadar kolay olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…