inş. benimde olur psikolojim bozuldu eşim bana çok destek oluyor inş benimbe ikizlerim olur çok teşeşkür ederim sizede yaşla da ilgili galiba değilmi bu transfer benim yaşım 25 ali sami bey çok olumluu bakıyo yorumlarıda okudum inş gidecem buraya çok teşekkürler doğumu nerde yapacaksın
transferde ağrı oluyormu ya sana da çok soru soruyorum sıkıyorum ne olur kusura bakma ama paylaşacağım kimse yok yada çevremde bunu söyleyebileceğim biri çok hassas bi olay sen yaptırmışın ve ikizlerin var allah kucağına almayı nasip etsin en kısa zamandaherkese versin
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü tedavim yine iptal oldu yumurtam çatlamış dilek hoca aşılama yapalım dedi bende tüplerim kapalıki olmaz dedim yine öbür aya kaldıçokkk moralim bozuldu arkadaşlar bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim
herşey kader kısmet sonuçta inşallah rabbim bizede kısmet eder vakti vardır dedik yapacak başka bişey yok
canım hiç psikolojin falan bozulmasın ben 8 yıl mücadele verdim ama birgün olacagını biliyodum hiç olumsuz düşünmedimmm... evet yaşla alakalı ben 35 yaşında oldugum içn 2 transfer yapıldı bana çok şükür ikiside tutunda bebişlerim bana inş. seninde olur bebişinnn...sıkılmadan sorabilrsin canım burda hepimiz birbirimize destek için bulunuyoruz transferde hiç ağrı yaşamadım ben zaten heyecanlı oluyosun ultrasyonda transfer işlemini görüyosun izlerken ne ağrın nede sızı düşünmezsin sanırım ama ben yaşamadım acı falan dr.olumlu kounşmuş ne güzelll inş. en kısa zamanda kavuşursun bebişine sendeee
cevap için telekkür ederim sizn problem neydi bizimki sperm azlığı eşimin sperm sayısı 2milyon civarı başka bi doktor yaparım ama düşük olur dedi düşermi acaba kafam çok karıştı
slm arkadaşlar 21.12. 2011 de emir im sabah 08.50 de dünyaya geldi çok şükür sağlığı sıhatı iyi doğum kilosu 3.200 oyu 50 cm bu gün tburcu olduk rabbim isteyene nasip etsin daha sonra detayları yazırımm inşallahh
slm arkadaşlar 21.12. 2011 de emir im sabah 08.50 de dünyaya geldi çok şükür sağlığı sıhatı iyi doğum kilosu 3.200 oyu 50 cm bu gün tburcu olduk rabbim isteyene nasip etsin daha sonra detayları yazırımm inşallahh
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü tedavim yine iptal oldu yumurtam çatlamış dilek hoca aşılama yapalım dedi bende tüplerim kapalıki olmaz dedim yine öbür aya kaldıçokkk moralim bozuldu arkadaşlar bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim
herşey kader kısmet sonuçta inşallah rabbim bizede kısmet eder vakti vardır dedik yapacak başka bişey yok
canım çok üzüldüm inanki kısmetten öte yol gitmiyor işteee demekki daha vakti zamanı var bebişinin sana gelmesi için üzülme hakkında hayırlısı bu imiş böyle düşün Allahım en kısa zamanda nasip etsin sizlerede inş....selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü tedavim yine iptal oldu yumurtam çatlamış dilek hoca aşılama yapalım dedi bende tüplerim kapalıki olmaz dedim yine öbür aya kaldıçokkk moralim bozuldu arkadaşlar bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim
canım bizimki sebebsiz infertiliteydi bir problem bulunamamıştıı, inş. Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zmanadaaacevap için telekkür ederim sizn problem neydi bizimki sperm azlığı eşimin sperm sayısı 2milyon civarı başka bi doktor yaparım ama düşük olur dedi düşermi acaba kafam çok karıştı
canım hiç ona buna takılma eğer kısmetinizde varsa olur eğer kısmet değilsede ne kadar uğraşırsak boş inşallah olur rabbim isteyen herkese arasında bizede versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
tedavi süresi ne kadar oluyor bana mesela 15 gün içinde hamile olduğunu öğreneceksin dediler sorun eşimin sperm sayısıazlığı sizin ikiz bebkleriniz ne kadar şimdi ilaç filan verdiler mi sizede çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi akşamlar
masallah canım sızlere gozun aydın tatlım cok sevındım nerde oldun umarım kendı dr un yapmıstır...tebrıkler bu arada sanırım sıra bana geldı:18: dr bı aksılık cıkmazsa 1 subata yanı 39un sonuna dedı bakalım
Canım evet sıra sana geldi doktorun 1 şubat demiş neden 02.02.2012 de yaptırmıyorsun bence güzel olur sen nasıl uygun görürsen tabi yanlış anlama sadece aklıma geldiği için söylüyorum
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım bende yoğun ve olumsuz geçen aşılamalar sonrasında tüp bebeğe karar verenlerdenim( tabi doktor uygun görürse) eşimin şuara işleri yoğunluğuyla daha eurofertile gidemedim ama inşallah 1 aya kadar gidicez :) benim size bir sorum olucak geçenlerde arkadaşımla konuşurken ( onunda tüp bebek yaptırma durumu var) bana; eğer eurofertilde tedavi olumlu sonuç verirse hamilelik takibini onlar mı yapıyorlar yoksa hamile olduğunu öğrenince başka bir doktoramı gidiyorsun diye sordu bende bilmediğim için size sorupta cevap vermek istedim bu süreç nasıl ilerliyor?
aaa evet canım benım hıc aklıma gelmedı hala 39un sonunda olacagının sokunu yasıyorum normal dogum baslarsa dıye korkuyorum ama drum normal dogumlar 40. hafta baslar dedı hem 1 saat ıcınde dogurmazsın korkma dedı:) dr bızım ıyılıgımız ıcın beklıyor buna emınım cunku seker hastalarının bebeklerının gelısımı daha gec tamamlanırmıs ozellıklede akcıger gelısımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?