Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse önümüzdeki aylarda tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz.
Eurofertil tercihlerimiz arasında.
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

mues hoşgeldin tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebişin hemen gelir seni çok üzmeden

oraya bil alakam yok fakat tüp bebek sebebiniz nedir derdimiz aynımı acaba diye sordum

inşallah sizde hayırlı evlatlara kavuşursunuz

slmm kzılar nasılsınıızz geçmişii pek okuyamadımm hepinizdee iyinisinizdişrrr inşallahh , bizde iyiyizz çok şükürr uykusuzz gecelerr hariçç vallaa bebekk büyütmesii çokk zormuşşş hamilellikk en güzell günlermişş bi daha hamile olursamm 40 haftada aldıracammmm:):)yine ağlıyorr yaaaaa byyyy

Rabbim sağlık versinde büyür gider kız merak etme çizelgen kırkıncı haftadaymış zaten hihih

selam kızlar nasılsınız benim çokkkk moralim bozuldu çünkü ; komşum hamileymiş ama istemeden olmuş yani hani istiyorum diye çalışmadan haberi yokken hamile kalıyor bir oğlu bir kızı var bu 3. bebeği olacak yanlış anlaşılmasın onu kötülemiyorum Allah sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın inşallah ama işte anlayın beni içimdeki yara hiç kapanmıyor hergün biraz daha biraz daha kanıyor (( Allahım tüm isteyenlere arasında bizede versin inşallah hayırlısıyla

üzülme sevimli.senin yaşadıklarını gayet iyi anlıyoruz.bizde aynı duyguları yaşadık.üzüldük.sonunda meleklerimize kavuştuk.umudunu yitirme.güzel allahım senide meleğine kavuştursun.

merhaba kızlar bizde geçen cumartesi ilk görüşme için gittik drumuz dilek hanım daha önce iki kez aşılama olmuştum dilek hanım boşuna aşılama oldugumu söyledi eşimde sperm hareketliliği azlığı vardı bugün eşimden yine sperm testi istedi benide adetin ikinci günü görmek istedi yarın öbür gün gidicez inşallah eğer bir aksilik çıkmazsa hemen tedaviye başlıycaz daha önce tedavi olan arkadaşlar bu süre ne kadar bir zamanı kapsıyor acaba? birde ilaçlar için tıptan rapor çıkartmak gerekiyormuş ama biraz zor olduğu söylendi rapor çıkarttıran varmı aranızda ? gerçekten zormu çıkıyor?

üzülme sevimli.senin yaşadıklarını gayet iyi anlıyoruz.bizde aynı duyguları yaşadık.üzüldük.sonunda meleklerimize kavuştuk.umudunu yitirme.güzel allahım senide meleğine kavuştursun.

zaten beni bu derdi çekmeyen kimse anlayamaz.içimin yangınını ancak benim gibiler anlar.Allahım kimseyede vermesin.çok zor.

canım seninde tedavin hayırlı olur inşallah hayırlı evlatların olur Allah yardımcınız olsun
raporu bize merkez kendisi çıkartmıştı size öyle bir şey söylemedilermi ?

canım seninde tedavin hayırlı olur inşallah hayırlı evlatların olur Allah yardımcınız olsun
raporu bize merkez kendisi çıkartmıştı size öyle bir şey söylemedilermi ?

kızlar mrb bende gitmeyi çok istiyorum dilek hanıma eşimde sperm azlığı var ilk denemede olurmu acaba olmazsa diye çok korkuyorum allahherkesin yardımcısı olsun hepimiz hamile olalım inş

mues hoşgeldin tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebişin hemen gelir seni çok üzmeden

inşallah sizde hayırlı evlatlara kavuşursunuz

mrb başka nereleri düşüüyosunuz tüp bebk için bende araştırma içindeyim ama eurofertil öncelikli tabi bakalım artık inş sizin sorun neydi acaba

kızlar mrb bende gitmeyi çok istiyorum dilek hanıma eşimde sperm azlığı var ilk denemede olurmu acaba olmazsa diye çok korkuyorum allahherkesin yardımcısı olsun hepimiz hamile olalım inş

olmassa diye korkup gitmessen olup olmayacağını bilemessin korkunun ecele faydası yok derlerya ilk denemede inşallah olur ama tutmazsa sizde ikinciyi denersiniz ben tedaviye başlayalı 5 sene oluyor 1 senedirde tüp bebek tedavisindeyiz bizde olmassa diye korkuyoruz ama yılmadan deniyoruz

canım kaç zamandır gelmez oldun inşallah iyisindir
kızlar siz haberleşebiliyormusunuz uhdeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…