Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Canım senin yaşadığını bu forumdaki herkes yaşadı ben 13 aylık evliydim görümcem hamile kalmış(!) 1 ay psikolojisi bozuldu nasıl kaldım diye 1 kızı 1 oğlu vardı kendini yedi korunuyordum neden oldu diye ben her ay hamile kalayım diye yapmadığım şey kalmazken birde bana döner olur olur ya merak etme derdi öyle canım sıkılırdıki tabi tuzu kuru nede olsa inşallah sende bu yaşadıklarını bir anı olarak anlatırsın

Hayırlı olsun canım benim doktorumda dilek hanımdı ben çok memnunum kendisinden bugün görüştük telefonla harika bir insan mehmedin resmini yollamıştım ona resmi alınca aradı çok pozitif bir insan Mehmet çok tatlı olmuş dedi bende " hocam çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık" dedim.
"Aynısından birtane daha istiyoruz seneye gelicem" dedim.Allah nasip ederse Mehmet 1 yaşına girdiğinde tekrar tedaviye başlayacağım

üç buçuk yıllık evliyim hala bebeğimiz yok.bana tanısal laparoskopi yapıldı ve içerideki yapışıklıklardan dolayı kanallarımın yüzde 95 iş göremez olduğu teşhisi koyuldu.anlayacağınız tek çarem tüp bebek.afyonda yaşıyorum ve eurofertile gelmek istiyorum.eşimde bir problem yok.size sorum eşimin hangi aşamalarda ve kaç kere gelmesi gerekir?çalıştığı için takibime her zaman gelmesi mümkün olmayabilir.bu arada bebeği olan herkese hayırlı uğurlu olsun,rabbim inşallah bu güzelliği tüm isteyenlere nasip eder

canım aramıza hosgeldın valla este sorun olsada olmasada erkekler sadece sprem verılecegı gun yanı transferde lazım cunku cogu sey kadında bıtıyor tedavı surecını bız yasıyoruz tabı eslerımızın psıkolojık destegı onemlı bunu da unutmamak gerek...bu arada yumurta toplamada ve transferde mutlaka yanında olsun ok

Aramıza hoş geldin canım rahim filminde benimde kanallarım tıkalı çıktı ben laparoskopi yaptırmadım direk tüp bebek yaptırdım eşimde bir sorun yoktu ve şimdi 6 aylık bir oğlum var inşallah sende olumlu sonuç alırsın umarım sana umut olmuşumdur

canım nasılsın doğum tarihin 1 şubat değilmi az kaldı meleğine kavuşmana

evet korkunun ecele faydası yok ama insan düşünmeden olmuyo inş tez zamanda herkese nasip eder allahım sağlıkla kucağımıza alırız sizde mi eurofertilde denediniz inş hayırlıı sonuçlar olur hepimiz için

hoşgeldin hasimed tedavin hayırlı olur inşallah Allah tüm isteyenlere arasında bizede verir inşallah hayırlı evlatlar

evet eurofertildeyiz doktorumda dilek hanım biz deneyemiyoruz bile ama her ay umutla gidiyoruz benim hem tüplerim kapalı hem rezerv azlığı var olmayan yumurtalarım ya büyümüyorlar ya erken çatlıyorlar yada kist oluyorlar zaten yumurtlaraım dediğime bakma 2 3 anca oluyor eşimde sorun yok çok şükür

canım nasılsın doğum tarihin 1 şubat değilmi az kaldı meleğine kavuşmana

evet canım cok sukur az kaldı su anda sadece sevınc var haftasonu evı temızlettım sımdıde gıysılerını attım makıneye bakalım saglıcakla gelır ınsallah. bu arada bana tavsıye edecegın seyler var mı sezeryan ıcın bıraz tedırgınım amelıyat oldugu ıcın ama bebek ıcın normal dogumu goze alamıyorum kac gunde toparlanırım acaba bıde hangı aneztezı cesıdı daha ıyı acaba forumda bakınca herkes bısey soyluyor...bu arada kızlar ılk 40 gun yanında hep bırılerı olmaz zorunda mı lohusa kadın yalnız bırakılmaz dıyorlar sızler naptınız

bu arada uhde nerelerde kızlar haberı olan var mı umarım hersey yolundadır

merhaba kızlar ben de il tüp bebek deneyimim için üsküdar eurofertil hastanesini tercih ettim doktorum hakan özörnek doktorumu tv 8 deki programlardan ve daha önce seda sayana gelip çocuk sahibi yaptığı programlardan güvenip gittim 14 ocakta transferim oldu 26 ocakta da kısmetse kan tahlilim olacak inşallah bebeğim benimledir...Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah!!! istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız var mı acaba?

merhaba kızlar..

4 ay önce eşimin tahlil sonucuna göre tüp önerdiler normal sperm %3 çünkü.

tekrar tahlilimiz yapılacak bizim bu hafta..eurofertil de tercihlerim arasında..sizce ne yapmalıyım? kesin ve olumlu sonuç alırmıyım tüp bebek konusunda?

ve fiyatları nasıldır??

hoşgeldin hasimed.eşinin sık sık gelmesi gerekmiyor.ama sen 2 günde bir yumurta kontrolüne geleceksin.
öncelikle hayırlı olasun.fiat ,yaklaşık 5000 lira tutuyor.ilaç için rapor çıkartamazsınız fiyat artabilir.

bu raporsuz fiyat değil mi??

merhaba arkadaşım ben de istanbuldaki eurofertil hastanesine gidiyorum doktorum hakan özörnek biz de aynı sorun var morfolojik bozukluk...doktorum bana konforlu tüp bebek tedavisi uyguladı az dozda ilaç verdi tüp bebek ücreti için 3000 + kdv dediler ama peşin ödersen kdv yi almıyorlarmış ilaçlarda 300-600 arasında tuta dediler ama benim ilaçlarım 760 tl tuttu emriyoları dondurmak için 300 tl, emriyoları izletmek için 500 tl verdik 14 ocakta da transferim gerçekleşti 26 ocakta da test var inşallah bebişimiz bizimledir...Allah en iyi kararı almam için yardımcın olsun...

cnm hayırlısı olsun..bir öngörüşme yapıp karar verecegiz..
tabi fiyatta önemli..bende istanbuldayım eurofertil'de seçeneklerim arasında..
Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahh..inşallah bebeğin seninledir..teşekkür edrim bilgin için

hoşbuldum:)sperm verme yumurta toplama günü yapılmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…