Canım senin yaşadığını bu forumdaki herkes yaşadı ben 13 aylık evliydim görümcem hamile kalmış(!) 1 ay psikolojisi bozuldu nasıl kaldım diye 1 kızı 1 oğlu vardı kendini yedi korunuyordum neden oldu diye ben her ay hamile kalayım diye yapmadığım şey kalmazken birde bana döner olur olur ya merak etme derdi öyle canım sıkılırdıki tabi tuzu kuru nede olsa inşallah sende bu yaşadıklarını bir anı olarak anlatırsınselam kızlar nasılsınız benim çokkkk moralim bozuldu çünkü ; komşum hamileymiş ama istemeden olmuş yani hani istiyorum diye çalışmadan haberi yokken hamile kalıyorbir oğlu bir kızı var bu 3. bebeği olacak yanlış anlaşılmasın onu kötülemiyorum Allah sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın inşallah ama işte anlayın beni içimdeki yara hiç kapanmıyor hergün biraz daha biraz daha kanıyor (( Allahım tüm isteyenlere arasında bizede versin inşallah hayırlısıyla
merhaba kızlar bizde geçen cumartesi ilk görüşme için gittik drumuz dilek hanım daha önce iki kez aşılama olmuştum dilek hanım boşuna aşılama oldugumu söyledi eşimde sperm hareketliliği azlığı vardı bugün eşimden yine sperm testi istedi benide adetin ikinci günü görmek istedi yarın öbür gün gidicez inşallah eğer bir aksilik çıkmazsa hemen tedaviye başlıycaz daha önce tedavi olan arkadaşlar bu süre ne kadar bir zamanı kapsıyor acaba? birde ilaçlar için tıptan rapor çıkartmak gerekiyormuş ama biraz zor olduğu söylendi rapor çıkarttıran varmı aranızda ? gerçekten zormu çıkıyor?
üç buçuk yıllık evliyim hala bebeğimiz yok.bana tanısal laparoskopi yapıldı ve içerideki yapışıklıklardan dolayı kanallarımın yüzde 95 iş göremez olduğu teşhisi koyuldu.anlayacağınız tek çarem tüp bebek.afyonda yaşıyorum ve eurofertile gelmek istiyorum.eşimde bir problem yok.size sorum eşimin hangi aşamalarda ve kaç kere gelmesi gerekir?çalıştığı için takibime her zaman gelmesi mümkün olmayabilir.bu arada bebeği olan herkese hayırlı uğurlu olsun,rabbim inşallah bu güzelliği tüm isteyenlere nasip eder
üç buçuk yıllık evliyim hala bebeğimiz yok.bana tanısal laparoskopi yapıldı ve içerideki yapışıklıklardan dolayı kanallarımın yüzde 95 iş göremez olduğu teşhisi koyuldu.anlayacağınız tek çarem tüp bebek.afyonda yaşıyorum ve eurofertile gelmek istiyorum.eşimde bir problem yok.size sorum eşimin hangi aşamalarda ve kaç kere gelmesi gerekir?çalıştığı için takibime her zaman gelmesi mümkün olmayabilir.bu arada bebeği olan herkese hayırlı uğurlu olsun,rabbim inşallah bu güzelliği tüm isteyenlere nasip eder
canım aramıza hosgeldın valla este sorun olsada olmasada erkekler sadece sprem verılecegı gun yanı transferde lazım cunku cogu sey kadında bıtıyor tedavı surecını bız yasıyoruz tabı eslerımızın psıkolojık destegı onemlı bunu da unutmamak gerek...bu arada yumurta toplamada ve transferde mutlaka yanında olsun ok
olmassa diye korkup gitmessen olup olmayacağını bilemessin korkunun ecele faydası yok derlerya ilk denemede inşallah olur ama tutmazsa sizde ikinciyi denersiniz ben tedaviye başlayalı 5 sene oluyor 1 senedirde tüp bebek tedavisindeyiz bizde olmassa diye korkuyoruz ama yılmadan deniyoruz
evet korkunun ecele faydası yok ama insan düşünmeden olmuyo inş tez zamanda herkese nasip eder allahım sağlıkla kucağımıza alırız sizde mi eurofertilde denediniz inş hayırlıı sonuçlar olur hepimiz için
canım nasılsın doğum tarihin 1 şubat değilmi az kaldı meleğine kavuşmana
hoşgeldin hasimed.eşinin sık sık gelmesi gerekmiyor.ama sen 2 günde bir yumurta kontrolüne geleceksin.üç buçuk yıllık evliyim hala bebeğimiz yok.bana tanısal laparoskopi yapıldı ve içerideki yapışıklıklardan dolayı kanallarımın yüzde 95 iş göremez olduğu teşhisi koyuldu.anlayacağınız tek çarem tüp bebek.afyonda yaşıyorum ve eurofertile gelmek istiyorum.eşimde bir problem yok.size sorum eşimin hangi aşamalarda ve kaç kere gelmesi gerekir?çalıştığı için takibime her zaman gelmesi mümkün olmayabilir.bu arada bebeği olan herkese hayırlı uğurlu olsun,rabbim inşallah bu güzelliği tüm isteyenlere nasip eder
öncelikle hayırlı olasun.fiat ,yaklaşık 5000 lira tutuyor.ilaç için rapor çıkartamazsınız fiyat artabilir.merhaba kızlar..
4 ay önce eşimin tahlil sonucuna göre tüp önerdiler normal sperm %3 çünkü.
tekrar tahlilimiz yapılacak bizim bu hafta..eurofertil de tercihlerim arasında..sizce ne yapmalıyım? kesin ve olumlu sonuç alırmıyım tüp bebek konusunda?
ve fiyatları nasıldır??
hoşgeldin hasimed.eşinin sık sık gelmesi gerekmiyor.ama sen 2 günde bir yumurta kontrolüne geleceksin.
öncelikle hayırlı olasun.fiat ,yaklaşık 5000 lira tutuyor.ilaç için rapor çıkartamazsınız fiyat artabilir.
merhaba kızlar..
4 ay önce eşimin tahlil sonucuna göre tüp önerdiler normal sperm %3 çünkü.
tekrar tahlilimiz yapılacak bizim bu hafta..eurofertil de tercihlerim arasında..sizce ne yapmalıyım? kesin ve olumlu sonuç alırmıyım tüp bebek konusunda?
ve fiyatları nasıldır??
merhaba arkadaşım ben de istanbuldaki eurofertil hastanesine gidiyorum doktorum hakan özörnek biz de aynı sorun var morfolojik bozukluk...doktorum bana konforlu tüp bebek tedavisi uyguladı az dozda ilaç verdi tüp bebek ücreti için 3000 + kdv dediler ama peşin ödersen kdv yi almıyorlarmış ilaçlarda 300-600 arasında tuta dediler ama benim ilaçlarım 760 tl tuttu emriyoları dondurmak için 300 tl, emriyoları izletmek için 500 tl verdik 14 ocakta da transferim gerçekleşti 26 ocakta da test var inşallah bebişimiz bizimledir...Allah en iyi kararı almam için yardımcın olsun...
bu arada uhde nerelerde kızlar haberı olan var mı umarım hersey yolundadır
bu arada uhde nerelerde kızlar haberı olan var mı umarım hersey yolundadır
canım aramıza hosgeldın valla este sorun olsada olmasada erkekler sadece sprem verılecegı gun yanı transferde lazım cunku cogu sey kadında bıtıyor tedavı surecını bız yasıyoruz tabı eslerımızın psıkolojık destegı onemlı bunu da unutmamak gerek...bu arada yumurta toplamada ve transferde mutlaka yanında olsun ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?