Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım az kalmış allahım sağsalim kavuştursun inşallah bebişinle sizi
rabbim yardımcın olsun

hayırlısı olsun inşallah sonucun pozitif olur allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah
burdakiler konya eurofertildekiler hep sanırım

hoşbuldum:)buradan hamilelik haberlerini okumak eminim benim gibi tüm arkadaşlara da umut oluyodur.ben iki kez rahim filmi çektirdim ikisinde de sıvı geçişi oldu.yani kanallar açıktı.buna rağmen ve her şey yolunda giderken hamile olamadığım için laparoskopiye karar verdim.geçirdiğim ağır bir enfeksiyon sonucu kanallarımın yapısı bozulmuş.normal yolla olsa bile dış gebelik riski çok fazlaymış.keşke bende ameliyat olmadan tüp bebek yaptırsaydım.

bu raporsuz fiyat değil mi??

benim eşimin netten araştırdığı kadarıyla tüp bebek raporu ve ilaç raporu çıkartırsan toplam maliyet 1300 tl imiş.ve yine netten edindiğimiz bilgiye göre eurofertil sgk anlaşmalı bir kurummuş.yasal olan fiyat bu olmasına rağmen merkezden merkeze fiyat farklılıkları olabiliyormuş.ben en kısa sürede merkezden tlfn ile bu konuda bilgi alacagım.tüp bebek raporu ve ilaç raporu çıkararak yaptıran varsa daha net bilgi sahibi olabiliriz

ben görüştüm bu sabah ve bana denilen buraya gelip doktorumuzla konuşmanız..fiyatlar farklılık gösterebilir denildi..

inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Canım ben epiduralden çok memnunum ertesi sabah hastaneden çıktım ve çok rahattım baş ağrım olmasaydı hiç ameliyat olmamış gibiydim sana tek tavsiyem odana gelir gelmez ardarda bol nescafe içmen çünkü epiduralin etkisini sadece kafein atıyor ben eve geldikten sonra içtim baş ağrımı o geçridi birde bebeğini emzirdikten sonra gazı çıkmadan yatırmayın biz bunu bilmemize rağmen telaştan hiç yapmamışız mehmet gece morardı ağzına köpük filan doldu hemşireler emzirdikten sonra yatırmayın gazını çıkartın dediler sonda çok kolay bir olaymış sakın korkma telaş etme idrar deliğine ince birr horyum salıyorlar hissetmiyorsun bile ben çok korkmuştum ama sivri sinek ısısrsa daha çok hissediliyor şimdilik aklıma gelen bunlar

tüp bebek raporu almak bize zor geldi.aşılama falan yapılması gerekiyor dediler.aylar sürecekti.bizde vazgeçtik.merkez bize ileç raporu çıkarttı.ona rağmen 1 liradan fazla verdik ilaca.merkeze 3500 verdik.

ben görüştüm bu sabah ve bana denilen buraya gelip doktorumuzla konuşmanız..fiyatlar farklılık gösterebilir denildi..

mrb kızlar şimdi biz rapor almaya çalışıyoruz hemen verirlermi 20 gün sürüyomuş galiba alan arkadaşlardan cvp bekliyorum ilaç için ayrı bir rapor mu almamız gerekiyor yoksa tüp bebk merkezleri mi veriyor teşk.

evet rapor işi bnm içinde muamma..
yani devletten almamız lazım değilmi? bunun içinde yumurta takibi, aşılama falan devlet hastanesinde mi olmalı?

hoşbuldum:)sperm verme yumurta toplama günü yapılmıyor mu?
canım pardon ben yanlıs yazmısım yumurta toplandıgı gun sprem verılıyor labta dollenme ıslemı takıp edılıyor duruma gore 3-5 gun arasında beklenıyor sonra transfer oluyor

canım az kalmış allahım sağsalim kavuştursun inşallah bebişinle sizi
rabbim yardımcın olsun

evet canım cok sukur guzel gectı Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. kucagımıza saglıcakla alınca rahatlıcaz galıba

kahveyı daha oncede duymustum canım ınsallah uygularız dedıgın gıbı o telasta bazı seyler gozden kacabılır gercı sen sancıdan sonra apar topar alındın sezeryana bızım zaten planlı olacagı ıcın belkı daha rahat oluruz dıyorum tabı erken bı suprız yasamayız umarım

yani devletten almamız lazım değilmi? bunun içinde yumurta takibi, aşılama falan devlet hastanesinde mi olmalı?

rapor sadece üniversite hastanelerden yada devleet hastanelrinden alınıyomuş alan arkadaşlar varmı? sizden yorum bekliyorumeşim 3 tane test verdi hemen çıkacağını söylediler 20 gün sürermiş gelmesi eğer böyle bir şey varsa neden yararlanmıyalım sonuçta baya tutuyor özellikle de ilaçlar tutuyomuş ilaç için rapormu gerekiyo nasıl oluyo anlamadım

bizimde erkek problemi var..rapor için erkeğin tahliller yeterlimi acaba?
yoksa bizimde klomen çatlatma iğnesi ve rahim filmi olayna girmemizde gerekir..
:44:

bizimde erkek problemi var..rapor için erkeğin tahliller yeterlimi acaba?
yoksa bizimde klomen çatlatma iğnesi ve rahim filmi olayna girmemizde gerekir..
:44:

sadece erkek faktöründe 3 tane sperm testi gerekli ama bende sorun yok yada bizim içinde rahim filmi yada klomen çatlatma iğnesi gerekli mi bunu bilmiyordum şartmıymış bunlarıyaptırmak sizde bi sorun varmı? teşekkürler sizde mi konyadan yoksa başka bi şehirdenmi?

aşılama özelde olsa da kabul ediyorlar.sen sadece hastanenden yaptırdığına dair yazı almalısın.ben iki kez özelde iki kez de araştırma hastanesinde yaptırdım

SLMM KIZLARR nasılsınızz bizii soruyorsanızz iyicee gözüü açıldıı emiriminn dün yine doktordaydkk gazz varmışş aşırı bizde artıkk bu kış günündee arabayla turluyoruzz az çıksın diye birde damlamız var doğum yapan kızlarr önerilerinizi bekliyorumm dün boyumuz kilomuza bakıldı tam bir aylık olduk 4.800 olmuş boyda 55 cm imişUHDEYE baktım ama göremedim inşallahh iyisinizdir cnmm
MİDYE senin de az kalmışş benim doğum 37+4 de olmuştu tam senin gibiyken yaniii güzel haberleni bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…