evet canım cok sukur az kaldı su anda sadece sevınc var haftasonu evı temızlettım sımdıde gıysılerını attım makıneye bakalım saglıcakla gelır ınsallah. bu arada bana tavsıye edecegın seyler var mı sezeryan ıcın bıraz tedırgınım amelıyat oldugu ıcın ama bebek ıcın normal dogumu goze alamıyorum kac gunde toparlanırım acaba bıde hangı aneztezı cesıdı daha ıyı acaba forumda bakınca herkes bısey soyluyor...bu arada kızlar ılk 40 gun yanında hep bırılerı olmaz zorunda mı lohusa kadın yalnız bırakılmaz dıyorlar sızler naptınız
merhaba kızlar ben de il tüp bebek deneyimim için üsküdar eurofertil hastanesini tercih ettim doktorum hakan özörnek doktorumu tv 8 deki programlardan ve daha önce seda sayana gelip çocuk sahibi yaptığı programlardan güvenip gittim 14 ocakta transferim oldu 26 ocakta da kısmetse kan tahlilim olacak inşallah bebeğim benimledir...Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah!!! istanbul eurofertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız var mı acaba?
Aramıza hoş geldin canım rahim filminde benimde kanallarım tıkalı çıktı ben laparoskopi yaptırmadım direk tüp bebek yaptırdım eşimde bir sorun yoktu ve şimdi 6 aylık bir oğlum var inşallah sende olumlu sonuç alırsın umarım sana umut olmuşumdur
hoşgeldin hasimed tedavin hayırlı olur inşallah Allah tüm isteyenlere arasında bizede verir inşallah hayırlı evlatlar
bu raporsuz fiyat değil mi??
benim eşimin netten araştırdığı kadarıyla tüp bebek raporu ve ilaç raporu çıkartırsan toplam maliyet 1300 tl imiş.ve yine netten edindiğimiz bilgiye göre eurofertil sgk anlaşmalı bir kurummuş.yasal olan fiyat bu olmasına rağmen merkezden merkeze fiyat farklılıkları olabiliyormuş.ben en kısa sürede merkezden tlfn ile bu konuda bilgi alacagım.tüp bebek raporu ve ilaç raporu çıkararak yaptıran varsa daha net bilgi sahibi olabiliriz
cnm hayırlısı olsun..bir öngörüşme yapıp karar verecegiz..
tabi fiyatta önemli..bende istanbuldayım eurofertil'de seçeneklerim arasında..
Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahh..inşallah bebeğin seninledir..teşekkür edrim bilgin için
evet canım cok sukur az kaldı su anda sadece sevınc var haftasonu evı temızlettım sımdıde gıysılerını attım makıneye bakalım saglıcakla gelır ınsallah. bu arada bana tavsıye edecegın seyler var mı sezeryan ıcın bıraz tedırgınım amelıyat oldugu ıcın ama bebek ıcın normal dogumu goze alamıyorum kac gunde toparlanırım acaba bıde hangı aneztezı cesıdı daha ıyı acaba forumda bakınca herkes bısey soyluyor...bu arada kızlar ılk 40 gun yanında hep bırılerı olmaz zorunda mı lohusa kadın yalnız bırakılmaz dıyorlar sızler naptınız
benim eşimin netten araştırdığı kadarıyla tüp bebek raporu ve ilaç raporu çıkartırsan toplam maliyet 1300 tl imiş.ve yine netten edindiğimiz bilgiye göre eurofertil sgk anlaşmalı bir kurummuş.yasal olan fiyat bu olmasına rağmen merkezden merkeze fiyat farklılıkları olabiliyormuş.ben en kısa sürede merkezden tlfn ile bu konuda bilgi alacagım.tüp bebek raporu ve ilaç raporu çıkararak yaptıran varsa daha net bilgi sahibi olabiliriz
ben görüştüm bu sabah ve bana denilen buraya gelip doktorumuzla konuşmanız..fiyatlar farklılık gösterebilir denildi..
mrb kızlar şimdi biz rapor almaya çalışıyoruz hemen verirlermi 20 gün sürüyomuş galiba alan arkadaşlardan cvp bekliyorum ilaç için ayrı bir rapor mu almamız gerekiyor yoksa tüp bebk merkezleri mi veriyor teşk.
canım pardon ben yanlıs yazmısım yumurta toplandıgı gun sprem verılıyor labta dollenme ıslemı takıp edılıyor duruma gore 3-5 gun arasında beklenıyor sonra transfer oluyorhoşbuldum:)sperm verme yumurta toplama günü yapılmıyor mu?
canım az kalmış allahım sağsalim kavuştursun inşallah bebişinle sizi
rabbim yardımcın olsun
Canım ben epiduralden çok memnunum ertesi sabah hastaneden çıktım ve çok rahattım baş ağrım olmasaydı hiç ameliyat olmamış gibiydim sana tek tavsiyem odana gelir gelmez ardarda bol nescafe içmen çünkü epiduralin etkisini sadece kafein atıyor ben eve geldikten sonra içtim baş ağrımı o geçridi birde bebeğini emzirdikten sonra gazı çıkmadan yatırmayın biz bunu bilmemize rağmen telaştan hiç yapmamışız mehmet gece morardı ağzına köpük filan doldu hemşireler emzirdikten sonra yatırmayın gazını çıkartın dediler sonda çok kolay bir olaymış sakın korkma telaş etme idrar deliğine ince birr horyum salıyorlar hissetmiyorsun bile ben çok korkmuştum ama sivri sinek ısısrsa daha çok hissediliyor şimdilik aklıma gelen bunlar
evet rapor işi bnm içinde muamma..
yani devletten almamız lazım değilmi? bunun içinde yumurta takibi, aşılama falan devlet hastanesinde mi olmalı?
rapor sadece üniversite hastanelerden yada devleet hastanelrinden alınıyomuş alan arkadaşlar varmı? sizden yorum bekliyorumeşim 3 tane test verdi hemen çıkacağını söylediler 20 gün sürermiş gelmesi eğer böyle bir şey varsa neden yararlanmıyalım sonuçta baya tutuyor özellikle de ilaçlar tutuyomuş ilaç için rapormu gerekiyo nasıl oluyo anlamadım
bizimde erkek problemi var..rapor için erkeğin tahliller yeterlimi acaba?
yoksa bizimde klomen çatlatma iğnesi ve rahim filmi olayna girmemizde gerekir..:44:
evet rapor işi bnm içinde muamma..
yani devletten almamız lazım değilmi? bunun içinde yumurta takibi, aşılama falan devlet hastanesinde mi olmalı?
mrb kızlar şimdi biz rapor almaya çalışıyoruz hemen verirlermi 20 gün sürüyomuş galiba alan arkadaşlardan cvp bekliyorum ilaç için ayrı bir rapor mu almamız gerekiyor yoksa tüp bebk merkezleri mi veriyor teşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?