Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

aşılama özelde olsa da kabul ediyorlar.sen sadece hastanenden yaptırdığına dair yazı almalısın.ben iki kez özelde iki kez de araştırma hastanesinde yaptırdım

bize aşılama olmaz dedi doktorumuz cnm..ben özele gidiyorum heralde mümkün değil almam..

maşaallah bebişine,büyümüş.uhde yi bende merak ediyorum.bebişler geldi mi acaba?benim kızımda 37+3 te gelmişti.

bakalım canım ınsallah bekleyebılırse bızım kız haftaya carsamba olur gıbı sezeryan yanı 39 bıtınce bu carsamba net tarıh konusulacak. sen nasılsın anlatsana dogumdan sonra nasıldı cabuk toparlandın mı tavsıye edıcen bıseyler var mı ben bıraz tedırgınım acıkcası gun yaklastıkca tabı sevınc daha agır basıyor

kızlar sıze bısey sormak ıstıyorum dogum yapan arkadaslar ılk 40 gun yanınızda hep bırılerı var mıydı? oyle olması gerektıgı soylenıyor ama ben pek ıstemıyorum bebekle basbasa olmak ıstıyorum tabı cabuk toparlanırsam...

merhabalar kızlar. özledim sizleri. doğum yapanlar bebişlerinizi güle güle büyütün. hamileler bebeişlerinizi sağlıcakla kucağınıza aln. tedavi olanlar ve de sonuç bekleyenlere allah hayırlı sonuçlar versin. benim oğlum 10 aylık oldu. ele avuca sığmıyo. bir dakika durup dinlenmiyor. ben de hep peşinde. aman düşmesin, aman bi yerine bişey olmasın. bebek büyütmek çoook zormuş. ama bi o kadar da güzel. yeşimcim seni face'te ekledim. kabul et de bebişlerin fotolarına bakalım.:)

kızlar merhaba uzun zamandır bu topiğe girmiyordum çünkü euro fertile sinir olmuştum şimdi öfkem az biraz dindi sayılır o yuzden yeniden yazmaya karar verdim kızgın olduğum konuyu sizinle paylaşmak istedim.9 ocakta opu yapıldı 12 sinde transfer yapıldı buraya kadar bşr sıkıntı yok ne olduysa transferden sonra oldutransferden sonra odaya götürüldüm doktorum sadece 1 kez uğradı ve kendini nasıl hissediyorsun dedi bu kadar ben sordum o cevaplama zahmetinde bulundu ağzından kerpetenle laf aldıkben soruyorum banyo varmı yani 2 gün belki 3 gün yapmasan iyi olur işte ne zaman normal hayatıma dönmeliyim yani 4-5 gün dikkat et ama yine de sen bilirsin falan sinir oldum neyse hastaneden çıktık hastanenin sigorta ile anlaşma olmadığı için işyerime vermek için rapora ihtiyacım vardı eurofertilin konya a.... hastanesiyle rapor işlemleri için anlaşması varmış mecburen oraya gittik benim hiç hareket etmemem gerekirken raporu verecek olan doktor illa hastayı görmem gerek dedi ona da tamam dedik o halimle kalkktım gittim bu seferde demesin mi hastayı getirmenize gerek yoktu diye..ntöbe yarabbim herşey üstüste gelir zaten neyse raporu aldık daha bitmedi bekliyorum merkez arıyacak hbr verecek dondurulma işlmei için kaliteli yumurtam var mı yokmu diye(çünkü 4 tane yumurta toplanmış ve hepsi çok güzel döllendi demişlerdi)merkezi arıyorum o ona aktarıyor diğeri size döncez diyor iyice gerildim.2-3 gün daha bekledik ha bugün ha yarın haber verecekler diye.hayır benim en stressiz dönemde olmam gerekirken tutup tutmayacağını mu düşüneyim yoksa tutmazsa dondurulmuşum var mı yokmu neyi deniyecem diye düşünmekten iyice canım sıkıldı geçen hafta doktorumu aradım dedim kitransfer olalı 1 hafta oldu hala bizi arayıp soran yok parayı alıncaya kadarmış demek ki sizin ilginiz dedim doktoruma . yok işte arkadaşlar atlamıştır kusura bakmayın falan derken sonradan hatırladı sizin kalanlar kaliteli değildi o yuzden dondurmadık dedi bende dedim ki bunu söylemek çokmu zor açarsın telefonu aslim hanım kalan yumurtalarınızın kalitesi dondurmak için düşük o yuzden donduramıyoruz demek haklısnız falan dedi.öyle yani işte biliyorum çok uzattım ama paylaşmak istedim sadece bana mı davranıldı böyle yoksa genel olarak tavırmı böyle bilemedim.kızdım ettim ama dünki sonuçtan sonra bütün öfkem geçti rabbimin izniyle yarın kesinleşecek ama dün itibariyle hcg değim 31,27 çıktı yani sanırım hamileyim yarın son bi kez daha test yaptırıcam emin olabilmek için

selam kızlar bugun dra gıttık son kontorlumuzdu veee galıba ptesı sabah sezeryana alıncam dr oyle soyledı bız gelecek hafta carsamba yada persembe dıye bılıyorduk tarıhı one aldı daha fazla rıske atmayalım dedı seker hastası oldugun ıcın tedbırlı olmak gerek dedı cok heyecanlıyım cok az kaldı kızımda cok sukur ıyı teyzelerı epey buyumus

sizin doktorunuz kimdi?inş bebğin seninledir gerisi önemli değil canını sıkma bebişini düşün

yakın olduğun birileri olursa iyi olur.deeyim olmayınca ilk günler zor.göğsün yara oluyor,bebek sarılık oluyor,yok göbek bağı,otu çöpü...bilen biri varsa iyi olur.cahil oluyoruz cahil...

sıkma canını sonuca bak.hayrlı olsun.beim test sonucumda 30 falandı.sağlıkla doğar inşaallah.

vaaaaaaaaaaay bir bebeğimiz daha geliyor.doğumda allah yardımcın olsun.sağlıkla gelsin.

merhaba hanımlar...
bende tüp bbek yaptıracağım konya da
bikaç soru sorabilir miyim...
adetin kaçıncı günü doktora gitmem gerekiyor..
konyada oturmuyorum gidip gelmem kolay olmayacak...
adetin 1. günümü yoksa 21. günümü..
28 yaşındayım eşimde 28
sperm morfoloji ve hareket problemimiz var..
morfoloji %1 hız %5
sayı 20 milyon
hiç aşılama yaptırmadım doktor boşuna olur dedi bize maliyeti ne olur kaç gün sürer
konyada kaç gün kalmamız gerekir
bu konularda yardımcı olursanız çoook sevinirim gerçekten...
yardıma ihtiyacım var..
inanın ailem bile bilmiyor kimseciklere söylemedik
5 yıllık evliyiz
artık bebek yokmu laflarından inanın öyle bunaldımki artık insan içine çıkmıyorum kimseyi görmek istemiyorum..

canım adetın 3 cu gunu gıdıyorsun sonra bır gun arayla gıdıp gelıyorsun sana bır takım ılaclar vercekler yumurta takıbı ıcın yumurta ve rahım ıstenılen hale gelınce yumurtaların toplancak aynı gun esınden sperm alacaklar sonra embrıyonun durumuna gore transfer ıcın sızı cagıracaklar toplam onbes gun suruyo tutup tutmadıgınıda transferden 15 gun sonra kan testı ıstıolar yanı sen 15 gun kalırsın orda transferden sora evıne donersın malıyetı ben ıkı sene once 5000 tlye yaptırmıstım
uzulme o sorular hep sorulur densız ınsanlar allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucagını doldurdun moral cok onemlı takma kımseyı dua et rabbım buyuk

masallah o güzel gün geldi çattı
son 3 gün kavusmak için
hayırlısıyla olsun inş

ınsallah canım cok heyecanlıyım bakalım cok merak edıyorum onu...evet canım deneyım olmayınca zor olur tabı Allah ızın verırse ablam 15-20 gun yanımda kalacak onu ıstedım,sonrası gorumcemle kaynanam gelcek bakalım sanırım 15-20 gune toparlanırım

Son düzenleme:
masallah o güzel gün geldi çattı
son 3 gün kavusmak için
hayırlısıyla olsun inş

evet tatlım nereden nereye demı gecen sene neler konusuyorduk sımdı nasıl Rabbım cok buyuk gercekten bak sende suprız yumurtanı beklıyorsun senın ne kadar oldu canım pek ugramıyorsun

valla canım asılama ıcın sınır nedır tam bılmıyorum ama sayı ıyı sızde evet morfolojı ve hareketlı sıkıntılıymıs dr bıze asılamaya vakıt kaybı demıstı ama bızımkı cok dusuktu degerler...konya ısı kalma olursa bıraz malıyetlı olur bızde ılceden gıdıs gelıs yaptık transferde 3 gun falan kaldık epey gıdıyor hazırlıklı olun gercı merkezın mısafırhanesı var onun ucretı ne kadar bılmıyorum sorarsınız bu ıs zaten baslı basına zorlu oluyor maddı ve manevı Allah yardımcınız olsun ınsallah olumlu sonuc alırsın rahat bı surec yasarsın hep pozıtıf ol kadının psıkolojısı tedavıde cok onemlı...merak etme canım yalnız degılsın bızlerınde aılesı bılmıyordu soylemek kolay olmuyor helede ınsan esını dusununce....

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLARRR
MİDYECMM az kaldı saylı günün kalmış cnm doğumdan sonrasından bahset yazmışın çok gğzel dugu cnm inşallah sende tadacaksın ilk kucağına almak emzirmek rabbim herkeze taddırsın , benim de yarım uyuşurma oldu çok rahat greçti hiç korkacak bir durumm olmadı çok ta çabuk toparladım kemdimi hatta evde hiç yatmadım şimdide de iyice toparlandım bu gün güne bile gittik darısı sana inaşşallahhh

evet tatlım nereden nereye demı gecen sene neler konusuyorduk sımdı nasıl Rabbım cok buyuk gercekten bak sende suprız yumurtanı beklıyorsun senın ne kadar oldu canım pek ugramıyorsun

canım bi,z bugun 31 haftalık olduk
9 haftamız kaldı allahj izin verirse

gecen yıl tutmayan tüp bebeklerimizden konusup dertlesirken şimdi
bebeklerimizi kucagımıza almayı bekliyoruz rabbime sükürler olsun

ınsallah canım bende sızler gıbı cabuk toparlanırım resımdekı oglusun sanırım masallah canım ya cok tatlı sanırım gulmus orda
canım bi,z bugun 31 haftalık olduk
9 haftamız kaldı allahj izin verirse

gecen yıl tutmayan tüp bebeklerimizden konusup dertlesirken şimdi
bebeklerimizi kucagımıza almayı bekliyoruz rabbime sükürler olsun

masallah canım ya senınde epey olmus zaman ne cabuk gecıyor ınankı 30dan sonrası daha hızlı gecıyormus bende oyle oldu randevular sıklastıgı ıcın galıba once ayda 1dı sonra 2 haftaya bır oldu 36dan sonra her hafta cok cabuk gecıyor bakalım saglıcakla kucagımıza alalım mınnosları

Arkadaşlar ben eurofertilde Dilek İNCESU hocaya gittim Allah'ıma şükürler olsun ki ikiz bebeklerim olacak Allah Dilek hocadan razı olsun. Eurofertile gitmenizi ve Dilek hoca ile tanışmanızı tavsiye ederim. Ücreti herşey dahil (ilaçlar hariç) 3500 Tl ilaçlarda yaklaşık 1250TL (kişiye göre ilaçların fiyatı değişir). Bizim de ailelerimiz çocukların tüp bebek olduğunu bilmiyorlar sende olunca tüp olduğunu kimseye söylemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…