beni hatırladın mı? sebepsiz infertilite başlığında konuşmuştuk..bir yasin de ben okuyayım inşallah..okuyunca yazarım buraya...
benim de 3. yumurta takibi sonuçsuz kaldı..4 yumurta boşa gitti
bu ay ara verdim ramazan olduğu için..bitkisel birşeyler yiyip içiyorum ama pek umut yok bende..üzüle üzüle yoruldum..hayırlısı artık..sana allah kolaylık versin..
slm benim doktorumda dilek hanım ama hepside iyi doktorlar ve zaten ortak çalışıyorlar transferlere beraber giriyorlar ve biri olmadığında biri muayene ediyor
ben şimdi ara verdim biraz bekliyorum bebeğim yok tedaviyide 4 sefer denedik ama hiç gebelik oluşmadı maalesef
inşallah senin beben çok inatçı değildir hemen gelir
Sizde sorun ne canım?Neden 4 sefer tutmadı arastırıldı mı pekı?
RANA;
cennette 2 meleğin var ne güzel onlar seni cennete sokacak inşallah geçenlerde sahurda Nihat HATİPOĞLU'ndan dinledim biri sordu:"ölen bebeklerimiz bize şefaat edecekmi?" hoca cevap verdi ister 1 aylık ister 9 aylık ister 10 günlük olsun kaybettiğiniz evlatlarınız sizi orada karşılayacak yanınıza genç delikanlılar genç kızlar gelecek 20 li yaşlarda siz size anne diyecek siz şaşıracaksınız "çocuk sen kimsin" diyeceksiniz size cevap verecek "anne ben senin karnındayken ölen evladınım sana şefaat etmeye geldim" .........
Aman Yarabbi ne lutuf ne ikram sadece 10-15 gün senin emanetini karnında taşıdı diye şu kullarına nasılda ihsanda bulunuyorsun işte böyle canımın içi şimdi bunları kabullenmek zordur biz yazınca içinden sizde yaşayında öyle konuşun söylemesi kolay birde bana sorun diyebilirsin evet haklısın kimsenin içi senin kadar yanamaz ama bizlerde bir nebze senin acını dindirmek istiyoruz biz her zaman senin duacınız bunu unutma eminim ahirette biz senden dua istiyeceğiz Allah C.C yar ve yardımcın olsun "O" varken başka birşeye ihtiyaç var mı?
Sezo21;
Yasin-i Şerifi okudum canım Allah kabul etsin Allah gönlünün muradını versin
bunu gece okuyunca inan gözüme uyku girmedi neden mi geçtiğimiz çarşamba 3.5 haftalık yani benim tahminime göre olan varlığından son saniye haberim olan meleğim beni çok büyük bi acı içerisinde bıraktı ilk defa düşük yapmak çok zormuş allahım düşmanımın bile başına vermesin ben tam 7 senedir bekliyordum ama bu ay olmasını hiç beklemiyordum mucizem gelmiş beni bırakacakken haberim oldu bıraktıda zaten düşük sebebim ne biliyormusun tiroit illetim öyle yükselmişki 36 çıkmış normalde 2 arası 5 olması lazımmış hastane köşeleri aman çok zor ama o bana şefaatçi olacakmış ya işte buna sevindim allah kimseye böyle acı vermesin biliyorum çok küçük ama yıllardır özlemle hasretle beklemekte çok zor millete laf anlatmak sabır yaradan dert veriyorsa sabırnı da verir dermanında hayırlısı
ranacığım sana çok sevinmiştim ama şimdi çok üzüldüm rabbim bol sabır versin bizi bizden başka anlayan olmaz canım hayırlısı
bu arada bende konyalıyım burda en çok tanığım uhde var hepinizlede tanışırım uhdeciğim bebeklerin nasıl canım sen nasılsın konyadamısın şu anda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?