Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

saol cnm evet hatrladm allah razı olsun vardır bunda da bi hayır nefes alıyormuyuz alıyoruz demek hala umut var ümidini yitirme iyice düşün bence eurofertile gel vakit kaybetme bak bende hemen tedavi için gttm güya ama kist derken 2 ay attık bak öngörüşme için bi git kaybedeceğin bi şey yok parada almıyolar

rabbm bu gece hürmetine dualarımız kabul buyursun inşllh ve bu gece cümlemize müjdelerle gelsin inşallah............

Sizde sorun ne canım?Neden 4 sefer tutmadı arastırıldı mı pekı?

RANA;
Mahvettin beni ne diyeceğimi bilemiyorum şu mübarek KADİR gecesi hürmetine Rabbim bunu unutturacak daha büyük keder yaşatmasın sana inşallah bir daha keder dert yüzü görmeyesin Canım sen yazdın ben ağladım Rabbim seni ağır bir imtihandan geçiriyor emin ol bunun mükafatı çok güzel olacak Rabbim senin sonunu güzel eyleyecek inşallah sen hepimizde daha güç ve daha zor günler geçirdin ama senin yüzün hepimizden çok gülecek inşallah kalbim aklım seninle keşke yanında olup seni teselli edebilseydim zaman herşeyin ilacı demişler inşallah bu günleride unutturacak evlatların olacak

RANA;
cennette 2 meleğin var ne güzel onlar seni cennete sokacak inşallah geçenlerde sahurda Nihat HATİPOĞLU'ndan dinledim biri sordu:"ölen bebeklerimiz bize şefaat edecekmi?" hoca cevap verdi ister 1 aylık ister 9 aylık ister 10 günlük olsun kaybettiğiniz evlatlarınız sizi orada karşılayacak yanınıza genç delikanlılar genç kızlar gelecek 20 li yaşlarda siz size anne diyecek siz şaşıracaksınız "çocuk sen kimsin" diyeceksiniz size cevap verecek "anne ben senin karnındayken ölen evladınım sana şefaat etmeye geldim" .........
Aman Yarabbi ne lutuf ne ikram sadece 10-15 gün senin emanetini karnında taşıdı diye şu kullarına nasılda ihsanda bulunuyorsun işte böyle canımın içi şimdi bunları kabullenmek zordur biz yazınca içinden sizde yaşayında öyle konuşun söylemesi kolay birde bana sorun diyebilirsin evet haklısın kimsenin içi senin kadar yanamaz ama bizlerde bir nebze senin acını dindirmek istiyoruz biz her zaman senin duacınız bunu unutma eminim ahirette biz senden dua istiyeceğiz Allah C.C yar ve yardımcın olsun "O" varken başka birşeye ihtiyaç var mı?

Sizde sorun ne canım?Neden 4 sefer tutmadı arastırıldı mı pekı?

benim tüplerim kapalı ve yumurtalar az
ilk üç sefer transfer olmadı hep yarıda iptal oldu tedavilerimiz
birincide yumurtalarım büyümedi iptal
ikincide 4 yumurta üçü boş çıktı 1 sağlamdı oda döllenmedi iptal
üçüncüde erken yumurta çatlama yaşadık yine iptal
son tedavide herşey çok güzeldi 6 yumurta çıktı 5i döllendi ikisi transfer oldu ama nasip değilmiş
kalan embriyoları donduralım dedik kaliteli değiller sağlıklı çözülmezler dediler
işte böyle ..

allahım...

sen seni anlatan dilleri.
seni anlatan halleri.
uğrunga geçen günleri.
sevginle dolup taşan aydınlık halleri, ihsan eyle...
ilahi iman verdin, daim eyle...
ihsan verdin, kaim eyle...

bu yazıyı okuyan kullarının dualarını kabul eyle aminnnnnnnnnnnn......

kandiliniz mubarek olsun.......

ah canım benim burdan bile yanımda oldugunuzu hissediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim kızlar destekleriniz için. nihat hocayı bende dinlemiştim

aman ne gündü acil sabah gittik ilaç vermişlerdi gece kullanmam için dogum kanamasını başlattı zor yetiştim merkeze içim çıkmış aglaya aglaya dilek hanım hep yanımdaydı bu çocugun başına gelen diye sarıldı sevdii dedim hani o masada dogumumda buluşacaktık dedim:44::44: çok kan kaybım oldu bu bebegimide tüm çıkardılar test için görmek istemedim bunu çok küçükmüş eşim görmüş teste gitti hiç olmazsa digeri kadar büyük degildi yinede onunla attı kalbimiz ikinciyide cennete ugurlamışımdır umarım bir kandilde tedavim başladı bir kandilde transfer bir kandilde dogum nasıl denk geldi bende anlamadım:44: herşeyde bir hayır vardır diyorum ve acımı kalbimin bir köşesinede 2.yavrumu gömüp hayatıma kaldıgım yerden devam etmeye çalışacagım

Ranacığım biliyorsun benim de 3 meleğim var cennette. Biri yine 4 gün yaşadı 4 gün sütümü verdiler yoğun bakımda sonra melek oldu cennete gitti. Rabbim onları bize şefaatçi kılacak inşallah. Sen de mutlu olacaksın bir gün... Dualarım seninle canım...

İhtiyaç duyduğunda yaz hep olur mu?

yüce rabbim şu bin aydan hayırlı gecede tüm dua ve niyazlarımızı kabul eylesin..evlat hasretiyle yanan bütün ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar bahşetsin..amiiiiiiiiiiiiiiiiin...

okuyandanda okumayandanda allahım bin kattan razı olsun bu gece hürmetine hayırlısından evlatlar versin inşllhhh dualarımız kabul buyursun ve cümlemizi cennetnde buluştursunnnnnnnn

bunu gece okuyunca inan gözüme uyku girmedi neden mi geçtiğimiz çarşamba 3.5 haftalık yani benim tahminime göre olan varlığından son saniye haberim olan meleğim beni çok büyük bi acı içerisinde bıraktı ilk defa düşük yapmak çok zormuş allahım düşmanımın bile başına vermesin ben tam 7 senedir bekliyordum ama bu ay olmasını hiç beklemiyordum mucizem gelmiş beni bırakacakken haberim oldu bıraktıda zaten düşük sebebim ne biliyormusun tiroit illetim öyle yükselmişki 36 çıkmış normalde 2 arası 5 olması lazımmış hastane köşeleri aman çok zor ama o bana şefaatçi olacakmış ya işte buna sevindim allah kimseye böyle acı vermesin biliyorum çok küçük ama yıllardır özlemle hasretle beklemekte çok zor millete laf anlatmak sabır yaradan dert veriyorsa sabırnı da verir dermanında hayırlısı

ranacığım sana çok sevinmiştim ama şimdi çok üzüldüm rabbim bol sabır versin bizi bizden başka anlayan olmaz canım hayırlısı

bu arada bende konyalıyım burda en çok tanığım uhde var hepinizlede tanışırım uhdeciğim bebeklerin nasıl canım sen nasılsın konyadamısın şu anda:26:

canım başın sağolsun bende sana üzüldüm geç bulup kaybetmek çoook zor bak rabbim kendiliginden vermiş yine verir inş hiç olmazsa nedenin belli önlemini alırsın benim oda yok kalp atışlarını duysan ekraandan sana el salladıgını o ultrasyon aletinden nefret edersin bir zamanlar bebegimi gördügüm ekranda bomboş şeyler görcem yine kontrollerimde

çok zor hamile kalıyorum 5.tüp bebegimdi bu öncesi sonrası yıpratıcı oluyor tedavisiz hamile kalamayanlar için

sen şimdi acil dr git yada 10gün sonraya kontrol diyorlarya sonrası 6ay korun diyolar işin peşini bırakma hazır mucizen gelmişken o sana kapıları açmıştır hapı vs vardır sonra bebiş göbüşünde olucak inşşşşş.

nasılsın iyimisin çooooooook geçmiş olsun ne dicemi bilemiyoum 2 gündür seninleyim ağlıyorum.... ama inan geçecek bu zor günlerin çünkü ben sonuna kadar inanıyorum.. rabbimin sana bu acıların karşılığında meleklerini göndeeceğine....... çeken bilir sen yazdın ben yaşadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…