Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

rose seninde bulantıların olmuşmuydu canım

oldusa kaçıncı haftada bitti?

merhabalar.bende hayırlısıyla çarşamba günü tüp beebk tedavisine eurofertiilde başladım.yarın sabah doktor randevum var,inşallah hayırlı şeyler söyler..inşallah Allah hepimizin gönlüne göre,hamile olmayanlara evlat,hamile olanlarada hayırlı bir hamilelik dönemi nasip eder.Allah yar ve yardımcımız olsun..

rose seninde bulantıların olmuşmuydu canım

oldusa kaçıncı haftada bitti?

evet canım bulantılarım olmuştu ve hala devam ediyor benimki doguma kadar gidecek galiba hayırlısı olsun evlatlarımızı hayırlısıyla kucagımıza alalımda inşallah ben razıyım

hayırlı olsun canım tedavin inşallah herşey gönlünce olur

Hayırlı olsun canım.. Allah kolaylık versin. İnşallah güzel haberler verirsin bize...

inşallah tedavin başarılı geçer sende aramıza katılırsın canım..:CüvCüv:

rosecim ciddimisin ((

ben kendimi 12. haftada geçeceğine çok şartlandırdım.. inş geçer

merhaba anne adayları... hepinize güzel sağlıklı ve güzellikler dolu günler diliyorum ..diyarbakır eurofertilden sevgiler.. gülden uzala

kızlar merhaba konyada yaşıyorum bende tüpbebek konusunda selçuklu ve eurofertıl hakkında neler biliyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

kızlar merhaba konyada yaşıyorum bende tüpbebek konusunda selçuklu ve eurofertıl hakkında neler biliyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

Sevgili N83, Selçuklu hakkında çok fazla bilgim yok. Bir kere bilgi almak için gitmiştim 2004 yılıydı sanırım. Hiç kimse ilgilenmedi. Tüp bebekle ilgili soru soracak kimse bulamadım. Ama yıllar önceydi, şimdiki durumu hakkında bilgim yok. Ben Eurofertilde tüp bebek yaptırdım . 21 haftalık hamileyim. Burada daha önceki yazıları okursan defalarca memnuniyetimi yazdım. İlk görüşme ve muayene ücretsiz. Gidip görüşürsen daha doğru karar verirsin. Allah yardımcın olsun...

merhaba canım

sinir sistemin kuvvetliyse, birde çok zamanın varsa selçukluyu tercih edebilirsin. sana 17,30a randevu verirler ama dr la görüşmen 20,30 u bulabilir.. kanı meram tıpta vereceksin, sonucu alacaksın, dr selçukluda mı yoksa muayenehanedemi takip edeceksin..

ben 2008 de sırf bu yüzden vazgeçtim sinirlerim dayanmadı. orda yaptırmadım..

konyada oturuyorsan kesinlikle euro fertil. başarıları ortada zaten. hastayla olan diyalogları çok güzel. dr çok ilgili. muayene ve kan verme işlemin en fazla 20 dakika sürüyor

bence burayı seçmelisin. bende 10 haftalık ikizlere hamileyim :)

ıyi akşamlar herkese.Ben öğretmenim.Şubat tatilinde konyaya gidince eurofertilde tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz.Tatil 15 gün, ama benim adet tatil bir hafta geçince olacak.Yani sorum şu : tüp bebeğin en kısa tedavisi kaç gün sürer ?Okul için 10 gün rapor alsam yeter mi?

çok teşekkürler ilginize allah sağlıcakla bebeklerinizi kucağımıza almayı nasip etsin

mrhaba ben selçukda aşılama yaptırdım dr. da çok bekliyorduk ama değiyordu dr. dan memnundum ama tüp bebekde merkez de önemli diye biliyorum o yyüzden karar veremedim cvplarınıza çok teşekkürler bu arada tebrikler ikizlerinizi kucağınıza sağlıkla alın inşallah

Sevgili deniz, iğnelere başlamamız transferle birlikte 15 gün sürdü. Devamında 12 gün rapor aldım, sonuç belli olana kadar yatarak dinlenmek için. Ama kısa protokol diye bir yöntem duymuştum. En iyisi doktorla görüşmen, ona göre plan yapman... Allah yardımcın olsun...

selam benimki kısa protokoldü.

15 gün tedavi için yeterli kısa protokolde

12 günde bekleme için alırsın rapor.

ama tabiki kısa protokolmü olucak uzunmu ona drun karar vericek canım.

N83 ben yaşadıklarımı yazdım canım. kararı siz vereceksiniz. umarım hakkınızda hayırlısı olur..

Selam arkadaşlar bende yeni kayıt oldum aslında çok uzun süredir takip ediyorum siteyi ama son 6 gündür dikkatlice okuyorum olumlu sonuçlar moral veriyor insana.
fatoş,derya,deniz sonuçlarınıza çok mutlu oldum inşallah bende güzel haberi alırım.
Transferimin 6. günü 25 ocak test tarihim ama bugün ince bir baş ağrısı başladı.
Sizdede oldumu arkadaşlar?

desacım inş sendende güzel haberleri alıcaz

sana tavsiyem kendinde belirti arama stres yapma.

çünkü belirtiler 5. haftadan sonra başlıyor.. canın ne istiyorsa kendini yormadan yap. istediklerini ye eğer hamiş kalırsan mutfağın önünden geçemiyceksin çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…