Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

bizde iyiyiz Allahıma şükürler olsun diş agrımı saymazsam iyiyiz şükür Allaha yok canımya isimlerini henüz belirlemedik fatoşcugum canım sen hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsun

Benim de dişlerim sızlıyor canım. Peynir, yoğurt yiyorum, süt de içiyorum ama benim pıtırcık ne kadar kalsiyum varsa sömürüyor:) Helal olsun ona, herşey onun için:)) Bu arada üç boyutlu ultrasona girecekmisin, altıncı aydan ititbaren girebilirmişiz. Ben istiyorum, ama konyada hangi hastanelerde var araştıramadım henüz.

canım ben 12 haftadaydı sanırsam dilek hanım 4 boyutluyla bakmışdı başkada girmedim ve hangi hastanelerde var bilmiyorum

ben farabi hastanesinden suna hanıma gidiyorum rosecim... malum merkezin yazdığı ilaçları ecz.den alamıyruz. testlere para vermek zorundayız. bide merkez bana çok uzak.. evimiz farabiye 5 dk yürüme mesafesinde. birde yeni doğan ünitesi oranın şuan konyanın en iyi yeriymiş.. malum ikiz olduğu için erken doğum riski çok fazla.. dr bana 20 temmuza kadar beklerse bebişler iyi dedi..

inşallah 36. haftayı görürüz :)

deryacım sürekli yatmak zorunda olmak kötü ama napıcaksın..

bulantım geçse dünyanın en mutlu insanı olucam sanki........ şuan tek derdim o benim..

biz şimdiden isim düşündük rosecim :) biri kız biri erkek olursa eğer isimleri hazır :=)

eymen ve elif olucak allah izin verirse..

Canım benim Allah onlara sağlıklı ömür versin, isimleri de çok güzel...
Fatoşcum benim de erken doğum riski var, pıtırcık aşağılarda gezindiği için sürekli...Ben Tülin Hanıma gidiyorum Konya Hospital'de, çok da seviyorum kendisini, kıymetli bebek bu diye üstümüze titriyor sağolsun, doğumu da kendisiyle yapmak istiyorum ama orada erken doğum ünitesi tam faaliyete geçmemiş, 35 haftanın altındaki doğumları farabiye başkente ya da devlet hastanesine yönlendiriyorlarmış mecburen. İnşallah 35 haftayı doldururuz, sağ salim kucağımıza alırız canım... Kızım erken gelecem diye tutturursa ben de Farabiyi düşünüyorum, hayırlısı bakalım.

rosecim çok teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir. Çok doğru sölüyorsun çünkü bugün bende hiç belirti yok. hatta ciddi ciddi test yaptırmayı düşündüm ama vazgeçtim sabredicem çünkü sabrın sonu selamet.
senin kaç haftalık oldu nasıl gidiyor hamilelik

deryacım geçmiş olsun inşallah sorunsuz olur ama dinlendiğini yazmışsın izin işini nasıl hallediyorsun canım?

fatoşcum sen nasılsın canım bu gün?
ben sabah heyecan yaptım teste gitme konusunda ama sonra bir dinginlik geldi bana şu anda hiç heyecanım kalmadı.
sen transferden sonra hiç dışarı çıktınmı (test tarihinden önce)

testi yaptırmadığına sevindim. dün evdeyken aklıma geldin :) inş. yaptırmamıştır dedim.

canım ben hiç dışarı çıkmadım. sadece 12. gün sabah test için çıktım. ve o günden sonrada çalışıyorum hep...

az kaldı sabır. pazartesiyi bende sabırsızlıkla bekliyorum.:dance:

deryacım inşallah zamanında gelir meleğin. drunu değiştirmek zorunda kalmazsın..

bi aksilik olmazsa doğum ne zamana denk geliyor canım. mayıs mı?

sagolasın canım bilgiler için bende anıtta naciye hanıma gidiyorum suna hanımı biliyorum benim eski doktorum ben suna hanıma 4 yıl kadar gittim sıra çok bekliyormusun canım ve birde ücreti nekadar oranın

inşallah gönlünüze göre olur herşey isimlerde çok güzel hayırlı olsun inşallah

benim kiler Allahımın izniyle 23 hafta 6 günlükler

deryacım geçmiş olsun inşallah sorunsuz olur ama dinlendiğini yazmışsın izin işini nasıl hallediyorsun canım?

Hamileliğimin başından beri tehlikelerimiz bitmediği için doktorum heyet raporu veriyor 45'er günlük. Bitince tekrar veriyor. Arada da kalan senelik izinlerimi kullandım. Dün akşamdan beri yine başladı ağrılarım, bugün yine serum yeriz heralde... Bu böyle gidecek anlaşılan, yatsam da kalksam da farketmiyor...

deryacım inşallah zamanında gelir meleğin. drunu değiştirmek zorunda kalmazsın..

bi aksilik olmazsa doğum ne zamana denk geliyor canım. mayıs mı?

Mayısın 2'sinde 36 hafta dolacak, görebilirsek o günleri inşallah...Gelişimini tamamlarsa 35. hafta da alabilir Tülin Hanım... Hayırlısı bakalım...

Dün yine hastanedeydik arkadaşlar.. Serum takıldı yine ağrı kesici ile beraber. Rahim yine kasılmış. Niye oluyor anlamıyorum, stres yapmıyorum, genelde yatıyorum, kalkarsam yemek yapmaya kalkıyorum, o kadar dikkat ediyorum ama yine de bu kasılma oluyor. Tülin Hanım Başkente de başlamamı istedi, erken doğum riskine karşı. Yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Yarısını bitirdik...Hayırlısı Allah'tan...

deryacım geçmiş olsun.. inşallah bebişin 36. haftaya kadar dayanacak...

başkentte kime başlıycaksın.. ben orda ceylan hanıma gidiyordum daha önceden..

bugün desanın test günü heycanlandım...inşallah pozitiftir

deryacım geçmiş olsun.. inşallah bebişin 36. haftaya kadar dayanacak...

başkentte kime başlıycaksın.. ben orda ceylan hanıma gidiyordum daha önceden..

Emel Hanım varsa ona gidecem, daha önce orda 1 tüp bebek 2 aşılama yaptırmıştım. O dönemlerdeki doktorum Emel Hanımdı. Bu hafta randevu alcaz, o zaman belli olur...

Desa inşallah sonuç poziftir, merakla bekliyoruzzz....

derya canım geçmiş olsun inşallah 36 haftalara kadar gidersiniz canım deryacıgım canım kasılmalar nasıl oluyor agrımı oluyor

fatoşcum deryacım ve tüm arkadaşlar pozitif çıktı çok şükür Allahıma.

ınşallah bebişlerimizi Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz.

Hepinizi öpüyorum

çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah Allahım kucagına almayıda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…