Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

fatoşcum çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
bugün 7. günüm dışarı çıktım biraz önce ilk defa çok özlemişim.
fatoşcum olumlu sonuç alıcağını hissetmişmiydin beklerken ben çok karışık dugular içindeyim.
transfer olduğu gün hiç merak etmicem demiştim ama şimdi tam tersi.

desacım ben çok olumsuzdum..

test için gittiğimde kanı verdim beklemeye bile tahammül edemedim nasılsa olmadı diye. hatta ben belediye otobüsütle döndüm. otobüs kaçmasın diye koştum bide üstüne :)))))))) bu kadar umutsuzdum.

ama benden başka herkes çok umutluydu :)

dilerim senden güzel haberler alıcaz. kendini yorma canım...bol bol et ye.. ben 3 aydır et yiyemiyorum.

Ben çok olumluydum hep iyi düşündüm ama test tarihi yaklaştıkça bende bi garip oldum hehalde insanın kendini koruma psikoloji bu. bizim gibi tedavi ile hamile kalanlar hep negatif sonuca alıştığı için kendimizi olumsuz sonuca alıştırıyoruz herhalde.
fatoşcum senin ikizlerin 3 aylık mı oldu?
nasıl ikiz hamileliliği zormu?

evt canım. koruma psikolojisi.. kasıklarım batsın istiyordum, midem bulansın.. kasıklarım arada bir batıyordu ama benim için yeterli değildi :))

biz çok kişiye söylemiştik tüp bebek yaptırdığımızı. bide onun gerginliği oldu. ya tutmazsa onca kişiye laf anlat. olur teknoloji ilerledi, yaşınız genç muhabbetini dinlemek istemiyordum...

ilk günler umutluydum sona doğru bitiyo umut... bu çok normal endişe etme...... sadece çok belirti arama gerçekten belirti olmuyor 5. haftadan önce.

şuan 10+2 yiz biz. bebeklerin biri diğerinden 4 gün önde gidiyo :)

valla ben çok zorlandım 2 aydır hiç bişiy yiyemiyorum hep açım. midem gurulduyo.. 8. haftalarda besinsiz kaldım 2 serum devirdim :))

işte öyle...

ne istersen sorabilirsin.....

normal yaşantım devam ediyor canım. işteyim sabah 7 de kalkıyorum.8 gibi işe geliyorum.. koşuşturmaca başlıyor. akşam 5 te evdeyim ama eve gelince seriliyorum :) uykum geliyor. şükürki benim düşük riskim olmadı..

maşallah negüzel fatoşcum benimkide inşallah senin gibi sorunsuz olur. ben iş yaşantısından ayrı kalmak istemiyorum.

fatoşcum çok soru soruyorum ama sizde sorun neydi bide kaç yıldır çocuk istiyordun?

o açıdan sorunsuz ama bulantı ve kusmalardan çok muzdaribim hiç bişey yiyemiyorum desem yeridir..

bizde sorun ileri hız düşüktü birde morfoloji. yani erkek infertilitesi.

2006 de ilk aşılamada gebelik oldu ama kimyasal gebelikti.. düştü.....

5,5 senedir evliyiz, 4,5 senedir istiyoruz biz canım..

benimde 2008 de kimyasal gebelik oldu canım. oda tüp bebekti. bu 2. tüp bebek denemem. bende 5.5 senedir istiyorum rabbim nasip eder hayırlısı ile .

bugün 8. günüm çok heyecanlıyım.pazartesini iple çekiyorum ama yarın gidip yaptırsammı diyede düşünüyorum. 9. gün çıkarmı acaba

erken test yaptırma bence canım. sonra daha çok endişe edeceksin.. en azından 11. günü beklemelisin..

bence senin bebişlerinde çıktı yola. içime öyle doğuyor. ama az daha sabır...

inşallah senin güzel kalbine doğan olur hayırlısı ile canım. çok sağol.
ben yumurta toplama işini çok gözümde büyütmüştüm çünkü ilkinde çok acılı olmuştu lokal ile. ama beklemek hepsinden zormuş.

bende ops a ağlaya ağlaya girdim..

ben girerken bi bayanında benden önce olmuştu yumurtalarının hepsi boş çıkmış.. bide onu taktım kafama.. ya benimkilerde boş çıkarsa diye..

ben bayılma anından nefret ediyorum. yoksa bünyem acıya dayanıklıdır...

Sevgili Desa, en zor dönem bu 12 günlük süre, acabalarla geçen. Ben son 3 gününde sürekli ağlamıştım, hastalanacam diye, sonra da leke başlamıştı, tutmadı diye çok üzülmüştüm. Ama tutmuş çok şükür. Bu dönemde yaşadığın belirtilere bakarak, tutmadı diye üzülüp stres yapma kendine. Olabildiğince sakin bir şekilde geçirmeye çalış bu dönemi. Fatoş Hanım çok haklı, sevdiğin ne varsa yemeye çalış bu dönemde. Eğer yoğun bir aşerme dönemine girersen birçok şeyden tiksineceksin... Ama hepsi güzel... İnşallah güzel haberler vereceksin sen de... Allah yardımcın olsun...

deryacım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hamilelerin duasını alıyorum inşallah güzel sonucum olur Yüce Allah'ın izniyle.

ınşallah sende fataşcuğumda bütün hamilelerde hayırlısı ile bebişlerini sağlıkla kucağıa alır.hihoyyyt

hoşgeldin canım inşallah hamilesindir canım sakın hiç belirti arama kendini yıpratma her bünyeye göre degişiyor zaten belirti şimdilerde olmas ama bizler pisikolajik olarak belirti aradıgımızdan dolayı belirtilerimiz varmış gibi oluyor inşallah hamile olursunda 6 haftadan sonra görürüsün belirtiler nasılmış sakın stres yapma

derya fatoş sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor

hoşgeldin rosecim

ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum canım

şu 12. haftanın bitmesi için sabırsızlanıyorum

inş geçer

siz iyisiniz dimi?

bebişlerin isimleri belli oldumu?

bizde iyiyiz Allahıma şükürler olsun diş agrımı saymazsam iyiyiz şükür Allaha yok canımya isimlerini henüz belirlemedik fatoşcugum canım sen hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsun

bizde iyiyiz Allahıma şükürler olsun diş agrımı saymazsam iyiyiz şükür Allaha yok canımya isimlerini henüz belirlemedik fatoşcugum canım sen hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsun

deryacım hoşgeldin nasılsın.. nasıl gidiyo canım..

Çok şükür iyiyiz canım... Bebişim aşağıya yerleşmiş, Dilek Hanım doğuma kadar bu böyle kalır dedi, dolayısıyla yatmaya devam ediyoruz. Fazla ayakta kalamıyorum, ama çok şükür 22 haftalık oldu, yarısını geçtik şükür Rabbime. Biraz daha sabır, güç, kuvvet diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…