Sevgili Desa, en zor dönem bu 12 günlük süre, acabalarla geçen. Ben son 3 gününde sürekli ağlamıştım, hastalanacam diye, sonra da leke başlamıştı, tutmadı diye çok üzülmüştüm. Ama tutmuş çok şükür. Bu dönemde yaşadığın belirtilere bakarak, tutmadı diye üzülüp stres yapma kendine. Olabildiğince sakin bir şekilde geçirmeye çalış bu dönemi. Fatoş Hanım çok haklı, sevdiğin ne varsa yemeye çalış bu dönemde. Eğer yoğun bir aşerme dönemine girersen birçok şeyden tiksineceksin... Ama hepsi güzel... İnşallah güzel haberler vereceksin sen de... Allah yardımcın olsun...Selam arkadaşlar bende yeni kayıt oldum aslında çok uzun süredir takip ediyorum siteyi ama son 6 gündür dikkatlice okuyorum olumlu sonuçlar moral veriyor insana.
fatoş,derya,deniz sonuçlarınıza çok mutlu oldum inşallah bende güzel haberi alırım.
Transferimin 6. günü 25 ocak test tarihim ama bugün ince bir baş ağrısı başladı.
Sizdede oldumu arkadaşlar?
Selam arkadaşlar bende yeni kayıt oldum aslında çok uzun süredir takip ediyorum siteyi ama son 6 gündür dikkatlice okuyorum olumlu sonuçlar moral veriyor insana.
fatoş,derya,deniz sonuçlarınıza çok mutlu oldum inşallah bende güzel haberi alırım.
Transferimin 6. günü 25 ocak test tarihim ama bugün ince bir baş ağrısı başladı.
Sizdede oldumu arkadaşlar?
deryacım hoşgeldin nasılsın.. nasıl gidiyo canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?