Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

hayırlısı olsun cnm doktoruna güven seni ümitlendirip yumurtaların büyümüşde diyebilirdi ve hayal kırıklığı olurdu sonunda hayırlısını dile cnm herşeyde vardr bi hayır bende sen gbi çok üzülmüştüm ama zamanı var demek rabbm hayırlı zamanda hayırlısını versin sen yne moralini yüksek tut umudunu yitirme rabbm büyük

cnm kendne bi meşgale bul sürekli düşüne düşüne hem kendni hem beynini yorarsın kendni dinleme bişeylerle uğraş ne blym bde şu var tutunacak oldumu ANAnas da vız gelir BABAnasdaee ne yapıyosun nası geçiyo günler transferdenn sonra.bde kızlar zekeriya peygamberimizin duası var onu çok okuyun;rabbii la tezerni ferden ve ente hayrul varisiyn.dua bu .

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim :) hayırlısıyla ekim ayında başlayacağız tüp bebek tedavisine, çok heyecanlıyım yerimde duramyorum :) Rabbim yardım eder de en ykaın zamanda yavrumu kucağıma alırım inşallah. Allah hakan beyden razı olsun her şeyimizle ilgilendi. Stres yapmamaya çalışıyorum ama bir yandan da elimde değil ki telaşlanıyorum

selam kızlar nasılsınız eskısı kadar sık gıremıyorum calısmaya basladım kızımı bakıcıya bırakıyorum kosusturma ıcındeyız cok sukur bakıcıyla ıyı anlastılar sagolsun cok ılgılenıyor kızımla...ablamda cok sukur bıraz daha ıyıymıs telefonda konustum dun ılk defa bıraz ıcım rahatladı sesı ıyı gelınce...sızlerı ıhmal ettım kusura bakmayın tedavısı baslayan artkadaslar hayırlı olsun ınsallah olumlu sonuc alırsınız dualarım sızınle

iyide canım daha ben iğnelerimi vurunurken söylemesi yanlış !
yani tedavi iptal olacaksa olacağı zaman söyleseydi
bana hem iğnelerine devam et diyor hem iptalde olabilir diyor
yani iğneleri haybeye vurunmak gibi geliyor ...
hem moral rahatlık çok önemli deniyor hemde beni tedirgin ediyor

işallah tutarda herşey yalan olur canım valla iyi gidiyordu biraz şişlik olmasına rağmen ama dün gece çok rahatsızlandım miğde bulantısı terleme üşüme felan ama şimdi birazdaha iyiyim

slam kızlar trnsferden sonra rahatsızlık hisseden oldmu benim miğdem acıyor gibi şiş gibi bende anlayanadım karnım mı şiş miğdem mi anlayamıyorum su toplama olsa transferde bilirlerdi demi

slam kızlar trnsferden sonra rahatsızlık hisseden oldmu benim miğdem acıyor gibi şiş gibi bende anlayanadım karnım mı şiş miğdem mi anlayamıyorum su toplama olsa transferde bilirlerdi demi

canım sen yinede bir kontrole git , gidemiyorsan hiç değilse bir arayıp sor ..gerçi bugün fuat bey yok dilek hanım da gitti ali sami bey kalmıştı...
ben sistit olmuştum ama o sondadan dolayı olmuştur (transferden sonra sonda taktırmak zorunda kalmıştım)
onun haricinde herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ..ama senin yumurta çok çıkmıştı ondan oluyormuş zaten su toplama ihmal etme canım geçmiş olsun...

yumurtların belki gelişir diye öyle demiş olabilir gelimezse iptal edecektir yoksa boş yere can yakmanın ne luzümü var haklısın cnm da sen yne moralini bozma yüksek tut herşeye rağmen

işallah tutarda herşey yalan olur canım valla iyi gidiyordu biraz şişlik olmasına rağmen ama dün gece çok rahatsızlandım miğde bulantısı terleme üşüme felan ama şimdi birazdaha iyiyim

kendne çok dikkat etcnm sevimlinn dediği gibi ara sor bence en iyisi o.kulandığın ilaçlarada bağlı olabilir belki.daha olmdadı pınar hanımı ara sor

gerçekten şişmi banamı öyle geliiyor anlayamıyorum kızlar şiş olsa durdurmaz demişlerdi pınar hanım felan ikindin aradımda dilek hanımı pazartesi gel serum takalım dedi topladıysa embriyonun tutunmasına zararı olurmu dedim olmaz dedi ben yerimden kalkamıyorum tutsun diye konyada oturmuyorum iki saatlik yol nasıl gidim hadi yolda bişey olursa hrhalde piskolojm bozuldu ya offf kendi kendimi çözemiyorum ya neden böyleyim ben su toplasa çok şişkinlik olurmuş ama benim miğdem şiş gibi kendimden geçtim bebeğime zararı olmadan tutunsa dua edin bana geçsin bu kötü günlerim kızlar

slam kızlar bu kan cıvıltıcı iğneyi yaptıranlar oldumu berbat bişi çok yakıyor bir gün sağ kolumdan bir gün sol kolumdan yP DEDİLER ama kolum kalkmaz oldu mos mor kaldı bilgisi olan varmı

slam kızlar bu kan cıvıltıcı iğneyi yaptıranlar oldumu berbat bişi çok yakıyor bir gün sağ kolumdan bir gün sol kolumdan yP DEDİLER ama kolum kalkmaz oldu mos mor kaldı bilgisi olan varmı

canım kan sulandırıcı iğneyi ben gebelik boyunca kullanıcam genetik testte kan pıhtılaşması çıktı..evt çok kötü bir iğne hem yakıyor hem morartıyor merak etme bu iğne böyle berbat birşey..kolum göbeğim bacaklarım nerde yer bulursam ordan yapıyorum aynı yere sürekli vurunca bir süre sonra sertleşiyor bende o zaman bacaktan başlıyorum bacakta yer kalmadımı göbekten..sende kan pıhtılaşması sorunu yoksa testte pozitifi görünce bırakırsın iğneyi..

canım bende de var kan pıhtılaşması nasip olurda hamile olursam vurulacam 9 ay ayy bide ben yatayımmı sürekli lavobaya kakıyorum bide yemek yemeye sonra yatıyom sen nasıl yapmıştın bişey olcak diye kakamıyorum bile 6 gün oldu transfer olalı dün gece biraz rahatsızlandım acile gittik merdiven indim çıktım ay sabaha kadar içim yandı hadi kaydıysa felan diye sen nekadar yatmıştın neler yaptın bu süre içinde

canım sami bey bana 4 gün ihtiyacın dışında kalkma sonra yavaş yavaş işlerini görmeye başlayabilirsin dedi sakın test gününe kadar sürekli yatma sürekli yatmanın embriyonun rahime tutunmasına hiç bir katkısı yokmuş merdivenden birşey olmaz bende iğne vurulmaya gidiyordum 4 günde bir Allahın izniyle birşey olmadı..7 aylık yiğenim var onu bile kucağımda gezdirdim yani nasipte yoksa ne kadar yatıp dikkat etsende olmuyor canım takma bunları kafana bol dua et ben öyle yaptım..

çok saol caım ya merdiven indim birşey olur diye çok korkmuştum bende
ben kalkım diyorum eşimin annemin ablamgilin aklı çıkıyor nasipse dediğin gibi hiç birşey olmaz günlerde geçmek bilmiyor test gününe 5 gün var daha embriyonun birine orta kalite birine çok iyi demişlerdi inşallah tutarda senin ne kadarlık oldu bebiş sana nasıl bilgi vermişlerdi embriyo hakkında

canm ne yaptın hiç sesin çıkmıyo merak ediyorum tedavin nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır

canım neredesin sen yanında kim kalıyo senle kim ilgileniyo daha doğrusu.hiç korkma cnm içini ferah tut rabbimin koruduğunu kimse korumaz biliyosun nasipte varsa zıplasanda hoplasanda sana gelir bak mesela hamile olupta çocuğu iistemeyenler düşürmek isteyenler ağır kaldırıyolar koşuyolar zıplıyolar ama yinede nasipya rabbm o bebeği koruyo.hayırlısını dile cnm sabret bak az kalmış inşllhh hamileymmmmm diye yazdığını okuruz burdan

canım benim eşim halen kızıyor iş yapma bak birşey olacak diye içimizde halen korku var ama Allahım korusun inş bebeğimizi..benim bebiş 13 haftayı doldurdu Allahın izniyle..banada 2 embriyo transferi oldu ikiside 1. kaliteydi ama 1 tanesi tuttu..5 gün sonra iyi haberlerini alırız inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…