selam kızlar nasılsınız
benim biraz moralim bozuk
yumurtalarımın sadece 1 tanesi iyi gidiyor 12 milim dedi galiba ..öbürleri 8 9 milimmiş
yarın koldan iğneye başlayacağız iğnelere devam
ama fuat bey belki tedaviyi erteleyebiliriz dedi moralimi altüst etti
değilse bu tedavimde gayet rahattım olacak diyordummmm
hayırlısı demekten başka çaremiz yok
canım, benim ilkinde 6. günden sonra ağrılarım olmuştu grçekten fazla ilgisi yok benim arkadaşın çok ağrısı olmuştu tuttu demiştşk ama tutmadı onunki
ama benim çok değildi bunda daha ilk günden ağrı olunca ondan tedirgin oldum birazda galiba pskolojim bozuldu kendimi dinleyip duruyorum
çok şanslısın allahım acılarını göstermesin sana ömür boyu hayırkı evlat olurlar işallah
işallh bende mutlu haberimi paylaşırım szle
bu arada iki gündür eşim ananas arıyor ama bulamıyor
teşekür ederimmcanım ben yeni yaptırdım çok iyi bir merkez doktorları olsun hemşireleri olsun çok ılgililer karar senin artık
benim tutmazsa bile başka bir yere gitmem çok memnun kaldım canım
hayırlı olsun :))
inşallah pozitifle ve sağlıklı hayırlı bebişlerle sonuçlanız tedaviniz...
kesin yapma diyeceğim STRESS ..
stress yapma demesi kolay biliyorum ama Rabbime teslim olduk bunu unutmayalım
benimde korkularım var bu benim 5. tedavim ama bu tedavide daha bir rahatım inşallah bu sefer hayırlısıyla alıcaz evlatlarımızı kucağımıza
hayırlısı olsun cnm doktoruna güven seni ümitlendirip yumurtaların büyümüşde diyebilirdi ve hayal kırıklığı olurdu sonunda hayırlısını dile cnm herşeyde vardr bi hayır bende sen gbi çok üzülmüştüm ama zamanı var demek rabbm hayırlı zamanda hayırlısını versin sen yne moralini yüksek tut umudunu yitirme rabbm büyük
cnm kendne bi meşgale bul sürekli düşüne düşüne hem kendni hem beynini yorarsın kendni dinleme bişeylerle uğraş ne blym bde şu var tutunacak oldumu ANAnas da vız gelir BABAnasdaee ne yapıyosun nası geçiyo günler transferdenn sonra.bde kızlar zekeriya peygamberimizin duası var onu çok okuyun;rabbii la tezerni ferden ve enen ama dün gecete hayrul varisiyn.dua bu .
slam kızlar trnsferden sonra rahatsızlık hisseden oldmu benim miğdem acıyor gibi şiş gibi bende anlayanadım karnım mı şiş miğdem mi anlayamıyorum su toplama olsa transferde bilirlerdi demi
iyide canım daha ben iğnelerimi vurunurken söylemesi yanlış !
yani tedavi iptal olacaksa olacağı zaman söyleseydi
bana hem iğnelerine devam et diyor hem iptalde olabilir diyor
yani iğneleri haybeye vurunmak gibi geliyor ...
hem moral rahatlık çok önemli deniyor hemde beni tedirgin ediyor
işallah tutarda herşey yalan olur canım valla iyi gidiyordu biraz şişlik olmasına rağmen ama dün gece çok rahatsızlandım miğde bulantısı terleme üşüme felan ama şimdi birazdaha iyiyim
slam kızlar bu kan cıvıltıcı iğneyi yaptıranlar oldumu berbat bişi çok yakıyor bir gün sağ kolumdan bir gün sol kolumdan yP DEDİLER ama kolum kalkmaz oldu mos mor kaldı bilgisi olan varmı
canım kan sulandırıcı iğneyi ben gebelik boyunca kullanıcam genetik testte kan pıhtılaşması çıktı..evt çok kötü bir iğne hem yakıyor hem morartıyor merak etme bu iğne böyle berbat birşey..kolum göbeğim bacaklarım nerde yer bulursam ordan yapıyorum aynı yere sürekli vurunca bir süre sonra sertleşiyor bende o zaman bacaktan başlıyorum bacakta yer kalmadımı göbekten..sende kan pıhtılaşması sorunu yoksa testte pozitifi görünce bırakırsın iğneyi..
canım bende de var kan pıhtılaşması nasip olurda hamile olursam vurulacam 9 ay ayy bide ben yatayımmı sürekli lavobaya kakıyorum bide yemek yemeye sonra yatıyom sen nasıl yapmıştın bişey olcak diye kakamıyorum bile 6 gün oldu transfer olalı dün gece biraz rahatsızlandım acile gittik merdiven indim çıktım ay sabaha kadar içim yandı hadi kaydıysa felan diye sen nekadar yatmıştın neler yaptın bu süre içinde
canım sami bey bana 4 gün ihtiyacın dışında kalkma sonra yavaş yavaş işlerini görmeye başlayabilirsin dedi sakın test gününe kadar sürekli yatma sürekli yatmanın embriyonun rahime tutunmasına hiç bir katkısı yokmuş merdivenden birşey olmaz bende iğne vurulmaya gidiyordum 4 günde bir Allahın izniyle birşey olmadı..7 aylık yiğenim var onu bile kucağımda gezdirdim yani nasipte yoksa ne kadar yatıp dikkat etsende olmuyor canım takma bunları kafana bol dua et ben öyle yaptım..
çok saol caım ya merdiven indim birşey olur diye çok korkmuştum bende
ben kalkım diyorum eşimin annemin ablamgilin aklı çıkıyor nasipse dediğin gibi hiç birşey olmaz günlerde geçmek bilmiyor test gününe 5 gün var daha embriyonun birine orta kalite birine çok iyi demişlerdi inşallah tutarda senin ne kadarlık oldu bebiş sana nasıl bilgi vermişlerdi embriyo hakkında
çok saol caım ya merdiven indim birşey olur diye çok korkmuştum bende
ben kalkım diyorum eşimin annemin ablamgilin aklı çıkıyor nasipse dediğin gibi hiç birşey olmaz günlerde geçmek bilmiyor test gününe 5 gün var daha embriyonun birine orta kalite birine çok iyi demişlerdi inşallah tutarda senin ne kadarlık oldu bebiş sana nasıl bilgi vermişlerdi embriyo hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?