ferihacım eminim şu anda merkezdesin ve bebişlerini sana verdiler..inşalllahh sımsıkı tutunurlar ve oraya tekrar gitiiğinde hamile olarak gidersinnn
slam kızlar bugün transferim oldu iki tane koydular biri çok iyiymiş ama diğeri orta kalitedeymiş bu muhteşem bi duygu allahım sonuna erdirsin işallah kucağıma almayı nasip etsin evet zor günler beni bekliyor ama bebeğim için değer dua edin kızlar bana
slam kızlar bugün transferim oldu iki tane koydular biri çok iyiymiş ama diğeri orta kalitedeymiş bu muhteşem bi duygu allahım sonuna erdirsin işallah kucağıma almayı nasip etsin evet zor günler beni bekliyor ama bebeğim için değer dua edin kızlar bana
canım inşallah pozitifinide yazarsın burayaaa
7 embriyo değilmiydi diğer 5i ne oldu ? dondurttunuzmu ?
inşşllh cnm rabbm tamamına erdirsinnn inşllhh o çok iyi olan orta kaliteli olanıda sımsıkı tutarda hamile müjdeni verirsin bize dualarım sennle cnmmmmm
işallah canım allahım o günleeride gösterir bana
canım benim embriyolarım böyle oluyor kalitesi düşük oluyor çok sayıda embriyo olmasına rağmen hayırlısı artık dondurulacak yok dediler
sana dediler ni ne zaman çatlata
ben bugün istanbul eurofertile gittim, testlere başladılar, inşallah yakın zamanda deneyeceğiz bakalım :) doktorum hakan bey çok tatlı ve kibar birisi, eşim ve beni çok rahatlattı esprlerle :) acaba tavsiyesi olan var mı ne yapmak ne etmek lazım? bilen arakadaşlar yardımcı olabilir mi? kesin yapma diyeceğiniz ne var?
Teşekkür ederim canım, bugün cinsiyetlerini öğrenmeye gittik. Önce başka bir yerde birisine kız demişlerdi ancak Fuat Ali Bey ikisi de erkek dedi, biraz şaşkınım. Hayırlısı olur inşallah. Seninkilerin cinsiyeti ne?
Ferihacığım bebişlerin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucuda görürsün test günün ayın kaçında canım?
saol canım allahım pozitifide görmeyi nasip etsin test günüm ekimin 1 nde canım nasıl geçecek bu zaman
canım benim kasıklarım şimdiden ağrımaya başladı yattığım yerden da ilk günden kendimi dinlemeye başladım
sağdan sola felan dönerken bir an ağrı giriyor bir an geçiyor ay korktum ya adet görecem diye olurmu böyleeeee
ayyy canım benim ya işallah dualarımız kabul olur allahım nasip eder bu bebekleri bana işalah
biri orta kalitede diyince canım sıkıldı biraz hayırlısı artık ama çok güzel bir duygu allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasınnnnnnnn
arkadaşlar eurofertili nasıl buluyorsunuz lütfen orada tüp bebek yaptıranlar cvb verebilir mi çok kararsızım herkez bir fikir veriyor lütfen yardımcı olun
hayır hiç canını sıkma bak ben transfer aşamasına bile gelemedim şükret ve dua et cnm inşllh bebişlerin hayırlısyla gelirler sana .bu arada adetine ne kadar var cnm bazen adetlyken ble transfer oluyo dye duymuştumda merak etttm inşllh ekim1 senn için yeni bi başlangıç olur ve 2 kişilik bu yola 4 kişi olarak devam edersinizzzzzzz
ferihacım hayırlı uğurlu olsun, inş. pozifi görürsün canım...
ağrılar aralıklı olarak devam eder canım kafanı takmamaya çalış, adet görecekmişsin gibi olur normalde herkes belirti falan diyor ama takılma öyle şeylere çünki hiç bir belirti yaşamıyosun....
ben transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas yemiştim fazla olmamakla birlikte ne kadar etkili oldu bebeklerimin tutunmasına bilemiyorum ama dene istersen kimbilir gerçekten bir etkisi vardır.
ben transferin 8.günü öğlen tansiyonum düşmüş gözlerim kararmıştı bundan şüphelenip ertesi günü sabah erkenden idrar testi yapmıştım ve ikinci çizgi pat diye çıkmıştı şok olmuştum zaten öğle olmadn kan testi yaptırdım baya yüksek çıktı değerim orda anlamıştım ikiz oldugunu şimdi yazarken bile o günleri hatırladım inş. sende güzel haberler vereceksin bizlere hiç kafana takıp strese girme emii...
Allahım herkesi yavrusuna kavuştursun inş...
canım, benim ilkinde 6. günden sonra ağrılarım olmuştu grçekten fazla ilgisi yok benim arkadaşın çok ağrısı olmuştu tuttu demiştşk ama tutmadı onunki
ama benim çok değildi bunda daha ilk günden ağrı olunca ondan tedirgin oldum birazda galiba pskolojim bozuldu kendimi dinleyip duruyorum
çok şanslısın allahım acılarını göstermesin sana ömür boyu hayırkı evlat olurlar işallah
işallh bende mutlu haberimi paylaşırım szle
bu arada iki gündür eşim ananas arıyor ama bulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?