canım neredesin sen yanında kim kalıyo senle kim ilgileniyo daha doğrusu.hiç korkma cnm içini ferah tut rabbimin koruduğunu kimse korumaz biliyosun nasipte varsa zıplasanda hoplasanda sana gelir bak mesela hamile olupta çocuğu iistemeyenler düşürmek isteyenler ağır kaldırıyolar koşuyolar zıplıyolar ama yinede nasipya rabbm o bebeği koruyo.hayırlısını dile cnm sabret bak az kalmış inşllhh hamileymmmmm diye yazdığını okuruz burdan
canım benim eşim halen kızıyor iş yapma bak birşey olacak diye içimizde halen korku var ama Allahım korusun inş bebeğimizi..benim bebiş 13 haftayı doldurdu Allahın izniyle..banada 2 embriyo transferi oldu ikiside 1. kaliteydi ama 1 tanesi tuttu..5 gün sonra iyi haberlerini alırız inşaallah..
bu arada dr. Alisami gürbüz:)))arkadaşlar aranıza yeni katıldım önce hepinize sağlıklı günler diliyorum... Ben 7 yıldır bebek özlemi çekenblerdenim ve yaşım 39.(()) 1 düşük ardından dış gebelikle sonuçlanan 2 gebelik geçirdim dış gebelikte sol tüpüm alındı çok zor bi süreçten geçtim 3 yıl önce... Ve ardından aşılama oldu ama yine tutmadı ve bu yıl 3 aylık ilaç tedavisi yine olumsuz.. Bikaç gün önce konya eurofertilde tüp bebek yapmaya kara verdik ve ilaçlara başladık bu gün 3. Günüm iğnelere başladık.. çok uzun yazdım farkındayım ama bunları burda sizlerle paylaşmasam delirecem kimse ile konuşulmuyor bu tür konular.. Yaşımın 39 olması beni düşündürüyor ama adetlerimde çok düzenli eşimde yada bende afaki problemler yok bakalım bu defa ne olacak .... Bebek bekleyenlere rabbim kolaylıklar versin bebek düşünenelere rabbim en tez zamanda çifçift versin hayırlı günleriniz olsun hepinizin.........)
canım ginede yorma fazla kendini zaten 3 aylıktan sonra tehlike azaaklıyormuş işiallah kucağına alırsın meleğini cinsiyeti belli olmamıştır demi ne zaman belli olc
bu arada dr. Alisami gürbüz:)))
bu arada dr. Alisami gürbüz:)))
saol yanıtın için canım benim allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş... sen ne durumdasın yani tedavi aşamasındamı ....canım tedavin hayırlı olsun benim doktorumda sami bey inş olumlu sonuçlar alırsın..yaşına çok takılma alnına yazdıysa rabbim hiç bir şey engel değil..stresten uzak dur acaba olurmu olmazmı diye çok düşünme stres tedavi aşamasında çok kötü etkiliyor..
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım önce hepinize sağlıklı günler diliyorum... Ben 7 yıldır bebek özlemi çekenblerdenim ve yaşım 39.(()) 1 düşük ardından dış gebelikle sonuçlanan 2 gebelik geçirdim dış gebelikte sol tüpüm alındı çok zor bi süreçten geçtim 3 yıl önce... Ve ardından aşılama oldu ama yine tutmadı ve bu yıl 3 aylık ilaç tedavisi yine olumsuz.. Bikaç gün önce konya eurofertilde tüp bebek yapmaya kara verdik ve ilaçlara başladık bu gün 3. Günüm iğnelere başladık.. çok uzun yazdım farkındayım ama bunları burda sizlerle paylaşmasam delirecem kimse ile konuşulmuyor bu tür konular.. Yaşımın 39 olması beni düşündürüyor ama adetlerimde çok düzenli eşimde yada bende afaki problemler yok bakalım bu defa ne olacak .... Bebek bekleyenlere rabbim kolaylıklar versin bebek düşünenelere rabbim en tez zamanda çifçift versin hayırlı günleriniz olsun hepinizin.........)
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım önce hepinize sağlıklı günler diliyorum... Ben 7 yıldır bebek özlemi çekenblerdenim ve yaşım 39.(()) 1 düşük ardından dış gebelikle sonuçlanan 2 gebelik geçirdim dış gebelikte sol tüpüm alındı çok zor bi süreçten geçtim 3 yıl önce... Ve ardından aşılama oldu ama yine tutmadı ve bu yıl 3 aylık ilaç tedavisi yine olumsuz.. Bikaç gün önce konya eurofertilde tüp bebek yapmaya kara verdik ve ilaçlara başladık bu gün 3. Günüm iğnelere başladık.. çok uzun yazdım farkındayım ama bunları burda sizlerle paylaşmasam delirecem kimse ile konuşulmuyor bu tür konular.. Yaşımın 39 olması beni düşündürüyor ama adetlerimde çok düzenli eşimde yada bende afaki problemler yok bakalım bu defa ne olacak .... Bebek bekleyenlere rabbim kolaylıklar versin bebek düşünenelere rabbim en tez zamanda çifçift versin hayırlı günleriniz olsun hepinizin.........)
saol yanıtın için canım benim allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş... sen ne durumdasın yani tedavi aşamasındamı ....
hoşbulduk tatlım eurofertil gibi bi sayfa çok güzel karşılandım:)) allahım bu imtihanımızıda başarı ile geçmemiz için yardımcımız olsun güzel temennilerin için çok tşk.. sen ne durumdasın yani bebk varmı:))) inş. vardır.. ben az önce kontrolden geldim sami bey inşaat güzel gidiyor dedi:)))) pazartesi tekrar kontrol var bakalım ondan sonrada heralde 3/5 gün içinde yumoşlar toplanır...canm hoşgeldin kolay şeyler yaşamamışsın ama işte herkesin imtihanı farklı allahım sabır versin.eurofertile gelmekle çok çok iyi bi karar vermişsin doktorların hepsi alanında uzman ve işin psikolojik tarafınıda düşünüyolar.inşalllah hakkında hayırlı olur ve hayırlısıyla bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.evet kimseye derdini anlatamıyosun damdan düşenn halini damdan düşen anlıyo yani.yaşı veya adet düzenini hiç takma.rabbm verecek oldumu hepsi hiç kalır hayırlısını dile hep...
merhaba canım hoş geldin öncelikle aranıza hoş geldin tedavinde hayırlı olsun inşallal meleğine vavuşursun ..........
canım çeken biliyor bizden başka bizi anlayan olmaz yani dök içini rahatla ....
evet imtihan diyoruz sabretmeye çalışıyoruz ama biyere kadar oluyor allahım isyandan uzak tutsun bizi hepimizin yaşadıkları aynı evlat özlemi acılarla dolu olan senelerimiz var allahım işallah unutturur yaşadıklarını yaşıda takma kafaya olacak molsa 40 dada olur
eurofertile gelmekle iyi yapmışsın çokiyi bir merkez ben çok memnun kaldım doktorları çok anlayışlı tedavide olduğumu bile anlayamamıştım ben işallah senin için herşey güzel olur[/QUOgüzel dileklerin için çok tşk... evet bu tür şeyleri hiç kimseyle konuşamıyorum her kafadan bi ses az önce kontrolden geldim bakalım ne olacak iyi gidiyor dedi sami bey .. allah hepimizin yardıncısı olsun...
hoşbulduk tatlım eurofertil gibi bi sayfa çok güzel karşılandım:)) allahım bu imtihanımızıda başarı ile geçmemiz için yardımcımız olsun güzel temennilerin için çok tşk.. sen ne durumdasın yani bebk varmı:))) inş. vardır.. ben az önce kontrolden geldim sami bey inşaat güzel gidiyor dedi:)))) pazartesi tekrar kontrol var bakalım ondan sonrada heralde 3/5 gün içinde yumoşlar toplanır...
canımsın yaa daha çok gençsin bitanem allahım nelere kadir neler veriyor bu dünyada neler geri alıyor allahım nasip etsin inşallah.... sanada nasıl peki transferde uyudunmu yoksa acı duydunmu merak ediyorumrica ederm cnm ne demek hepimizin temennisi ve amacı aynı :)ben tüp bebek denedm ama embriyo kalitesz olunca transfer olmadı dr.m ali fuat bey.ve bu ay yumurtalar neden klitesz diye bakılacaktı dr.m olmayınca sami beye gttm o da cyclo progynovia verdi artık öbür aya allah kerim bak yaşını hiç takma benm yaşım 21 ama sadece 2 yumurta toplandı ve döllenen embriyoda kalitesz.şükür hiç bi sorunumuz yok ne eşimde ne bende hayırlısı bakalım.inşllhh 4.5 senelik hasretm diner sizlerle birlikte. bak sen en azından inşaatın temelini atmışın bende o da yokçatıyıda çattınmı değme keyfe
canım ben şuanda hamileyim 3 ayımı bitirdim Allahın izniyle..Eurofertil ve sami bey doğru seçim Allah yardımcın olsun..
canımsın yaa daha çok gençsin bitanem allahım nelere kadir neler veriyor bu dünyada neler geri alıyor allahım nasip etsin inşallah.... sanada nasıl peki transferde uyudunmu yoksa acı duydunmu merak ediyorum
amin cnm benm transfer olmadı ama 2 aşılama geçrdm ondaki transfer normal muayene gibi acı hissetmiyosun tüp bebekte aynı sanırım
ayyyy ne güzel allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah... ilk denememi transfer zormu anlatabilirmisin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?