amin canım teşekkür ederim..benim ilk denemem yumurta toplamadan sonra iptal oldu erken çatladığı için yumurta toplanamadı..ikinci denememde hamile kaldım..transfer zor değil sadece idrara sıkIşık oluyosun o zorluyor biraz 5 dk. sürüyor sonra 1 saat hiç kalkmadan yatırıyorlar sonra evine gidiyorsun tabi ben 2 saat yattım ne olur ne olmaz diye :))))
anladım tatlım ben daha önce aşılama olmuştum aynı diyorlar ama bende yatarım heralde 2 saat daha ilaçlarımın 6. günündeyim heralde daha vardır benim yumurt. toplama işlemine dün dr. idim güzel gidiyor dedi sami bey amam bakalım... senin dr. mı sami bey...
canım ne yapıyorsun test yaptınmı merak ediyorum
amin canım teşekkür ederim..benim ilk denemem yumurta toplamadan sonra iptal oldu erken çatladığı için yumurta toplanamadı..ikinci denememde hamile kaldım..transfer zor değil sadece idrara sıkIşık oluyosun o zorluyor biraz 5 dk. sürüyor sonra 1 saat hiç kalkmadan yatırıyorlar sonra evine gidiyorsun tabi ben 2 saat yattım ne olur ne olmaz diye :))))
canım bugün evde test yaptım ama .çıkmadı canım sıkıldı biraz artık pazartesi test yaptırcaz hayırlısı artık
tatlım sıkma canını hayırlısı olsun inşllhh eli boş dönmezsin bu kez rabbm kucağını ve göbüşünü doldurur inşallahhh
cnm bnmde ilk denemem yumurta toplamadan sonra embriyo kalitesiz olduğu için iptal oldu bi şeyi merak ediyorum aldıkları o 3500 tl ikinci denemn için geçerlimiydi sonuçta transfer olmamış benm gbi yani ikinci denemnde sadece ilaçlaramı para verdeiniz yoksa aynı masrafı yine yaptınızmı.benm dr fuat bey ozaman bana demiştiki transfer edersek paranız yanar hem şansınız az demişti yani ilk denemde verdğimz o 3500 ikinci denemmdede bana yarar sağlayacakmı
canım ben ikinci denememde ilaçlara aynı parayı verdim ama merkezde transfer olmadığı için alacağım para vardı ve içerde kalan paranın üzerine 750 tl verdik...biz ilk denemede 3500 merkez fiyatı + 450 embriyoskopa verdik ..sende istedinmi embriyoskop kullanmalarını bize tedaviye başladığımızda sormuşlardı kullanalımmı kullanmıyalımmı diye..
saol canım ya keşke yapmasaymışım moralim bozuldu baya çıkmama ihtimalide varmış tabi allahım işallah yüzümü güldürür yarın olsa yaptırsam şu sıkıntım bi bitse
yok cnm bana öyle bişey demediler biz 3500 hastaneye verdik 1350de ilaçlara verdik yani şimdi ben transfer ettrmediğim için içerde param duruyo demi.ikinciye başladığımda sadece ilaçlara vede eksikse içerdeki paranın üzerine vereceğiz demi hani ayriyeten 3500 vermeyeceğiz demi sil baştan yapar gbi?
canım zaten embriyoskopu kullanmaları için en az 4 yumurta olması lazımmış ki en kalitelisini seçip koysunlar...transferin olmadığı için içerde transfer paran duruyor canım ikincide eksik olan parayı istiyecekler senden ve ilaçların ne kadar tutuyorsa onuda ödüyorsun biz öyle yapmıştık..ben ikinci tedavime çok ara vermeden başladım 2 ay ara verdim sadece..
kızlar çok üzgünüm yine olmadı
2 yumurta toplanmıştı sadece birine işlem uygulanmış onunda gelişimi durmuş yani ölmüş.......................
seni tanımıyorum canım ama sakın üzülme evlat verir bi imtihan vermez bir imtihan sakın isyan etme bitanem allhım tez zamanda bebek versin sanada tabiki en başta hayırlısını versin... şu an bu yazdıklarını okurken gözlerim doldu... üzülme annemin bi lafı var ağaç sağlam dursun dal kırılırsa kırılsaın tekrar yeşerir der...tekrar olur sakın üzülüp yıpratma kendini vardır bundada bi hayır bende sabah eurofertildeydim 9. gibi belkide karşılaştık senle ..
canım sami bey 2 adet sonrası tekrar başlıyalım teddaviye dedi.bu süreçte hiç ilaç vermedi doktorum sadece protokol değiştiricem dedi ilk kısa protokol yapmıştı ikincide uzun protokol yaptı...bitkisel ürünler kullandım polen,arı sütü macunu,safran yağı..yaşım 29,1,5 yıllık evliyim..benim ilk tedavimde 8 yumurtam oluşmuştu erken çatladığı için toplanamadı ikincide ise 16 yumurtam toplandı...bende ara vermeyi düşünmüyorum cnm inşllhh.işte dr.m neden kalitesiz gel araştıralım demişşti fuat bey yurt dışına gdnce ali sami beye gttm o da cyclo proynovia verdi adetlerim çok düzenszleşmşti.bu ay tekrar gtmeyi düşünüyorm allah izin verrse.peki senn neden ara verdin cnm bu süreçte harangi bi ilaç vs kullandınmı bu arada yaş kaç kaç yumurta toplandı ne kadarlık evlisin ?biraz fazla oldum sanırım
Allahım ne yapacağımı bilemiyorum içimde buruk bir sevinç var ağlamaklıyım ..... Kusuruma bakmayın arkadaşlar duygularımı yazıyorum... Sabah 8/30 da eurofertide 3. Muayenem vardı ilaçlarım ve dozları aynı şekilde devam edecek çarşamba sabah son kontrol dedi sami bey yumoşlar iyiye gidiyormuş cuma yada cumartesi toplanacak tabi transferini bilmiyorum... Sabah çok kalabalıktı eurofertil çok dugulandım beklerken o kadar çok hasta vardıki hem çok sevindim konyayay böyle bi merkez açıldı diye hemde üzüldüm bu kadar insan çare bekliyoruz burda diye allhım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun emeklerimizi dolu çıkarsın ....
kızlar çok üzgünüm yine olmadı
2 yumurta toplanmıştı sadece birine işlem uygulanmış onunda gelişimi durmuş yani ölmüş.......................
canım sami bey 2 adet sonrası tekrar başlıyalım teddaviye dedi.bu süreçte hiç ilaç vermedi doktorum sadece protokol değiştiricem dedi ilk kısa protokol yapmıştı ikincide uzun protokol yaptı...bitkisel ürünler kullandım polen,arı sütü macunu,safran yağı..yaşım 29,1,5 yıllık evliyim..benim ilk tedavimde 8 yumurtam oluşmuştu erken çatladığı için toplanamadı ikincide ise 16 yumurtam toplandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?