aysegulu merhaba sana dün transfer yapılacaktı nasıl geçti memnunmusun?
günaydın arkadaşlar.Bu arada feriha24,meyda,gülay ve ironik cok teşekkür ederim yazdıklarınız için Allah inşallah herkese nasip eder bu mutluluğu.Bişey daha sorucam kısa protokol mü uzun protokolmü? benim hiçbir sorunum yok bildiğim kadarıyla eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsiz sami beyle görüştüğümde adetinin 2.günü gel 10-15 günde bitiririz dedi ama kafama takıldı kısa protokol yumurtalıklarında sorun olan bayanlara uygulanıyormus size nasıl uygulandı.
inşallah tutar canım dua edicem senin için allah olmayan herkese versinçhayırlı haberini bekliyorum.bu arada misafirhanede mi kalıyorsun be alanyadan gelicem misafirhanede kalmayı düşünüyorum.
canım kaç günledir nerdesin hiç uğramaz oldun topiğe merak ettim seni görüşmeye gittinmi merkeze giriyorum çıkıyorum hiç yoksun bu arada ayşegül transferin olmuş işallah güzel haberleri verirsin bizede hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazarsın ben yazamadım sen yaz benim yerime tamam mı kasık ağrılarına felan fazla takılma ben bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama tutmadı işte güzel haberlerini bekliyorum
yok cnm görüşmeye henüz gtmedm adetn 2.günü gideceğim topiğe giriyorum arada yazamasamda takip ediyorum sizleri:)hem inşllh bi gün bzde yazacağız hamilelk haberlermzi ümitsz olma asla.ayşegülcm dualarımız sen ve tüm anne olmk isteyenlerle....inşlllh rabbm göbüşünü doldururrr
Allahım herksein yardımcısı olsun inşallah.Bişey merk ediyorum kızlar sami beyle görüştüğüm ilk gün telefpnda adetin 2.günü gel hemen baslarız 10-15 gğnde biter tedavi dedi sonra ben arastırdım bu kısa protokolmüş. bu tedavi yumurtalıklarında sorun olan bayanlara uygulanıyormus tekrar aradım sami beyi ona seni muayene ettikten sonra karar vericez dedi bu defada.tabi benim kafam karıstı acaba ben sormasaydım ya da arastırmasaydım bana direk kısa protokol yapıp göndereceklermiydi.ben buraya cok güveniyorum ve eşimi de ikna etmek için kırk takla acıyorum bu merkeze gidelim diye umarım ezbere bişeyler yapmazlar.çünkü kısa protokolde yumurtalar erken catlarsa olmuyormus diye duydum kafam cok karısık lütfen bilgilendirirmisiniz beni?
canım senın haberini bekliyorum cok heyecanlıyım inan kendim kadar Allahım hayırlısını nasip eder inş.hepimize ben senınle nasıl irtibat kurabilirim ceptende görüşmek isterim eğer sakıncası yoksa.
ah ben becerebilsem bi bu forumu kullanmayı bulamadım arıyorum nerden msj atılıyo die bulamıyorum.[/QU işlem başarıyla tamamlandı
görev basarıyla tamamlandı[/QU
:)))))))))))
yok cnm görüşmeye henüz gtmedm adetn 2.günü gideceğim topiğe giriyorum arada yazamasamda takip ediyorum sizleri:)hem inşllh bi gün bzde yazacağız hamilelk haberlermzi ümitsz olma asla.ayşegülcm dualarımız sen ve tüm anne olmk isteyenlerle....inşlllh rabbm göbüşünü doldururrr
inşsallah canım ama benim hiç ümidim kalmadı ben hiç anne olamıcam evlat sevgisinden mahrum olcam allahım vermiyor elimden hiç bişey gelmez 3. tedaviye başlıcam ama nedense kendimi mecbur hissediyorum evde çaresizce beklemekte kahrediyor beni
dilek hanımla görüşmeye gittik hiç birşey yokmuş gibi davrandı anlamadı benim içimde kopan fırtınaları......... çok sitreslisin dedi sakinieştirici yazdı içipte içime mi atayım kimse anlamıyor yaşın genç diyip duruyolar ümidim kalmadı diyorum dilek hanıma olacak ama kaçıncıda bilemeyiz diyor ben nasıl sabredeyim sizden başka beni anlayan olmaz kusura bakmayın sizide bunalttım hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?