inşsallah canım ama benim hiç ümidim kalmadı ben hiç anne olamıcam evlat sevgisinden mahrum olcam allahım vermiyor elimden hiç bişey gelmez 3. tedaviye başlıcam ama nedense kendimi mecbur hissediyorum evde çaresizce beklemekte kahrediyor beni
dilek hanımla görüşmeye gittik hiç birşey yokmuş gibi davrandı anlamadı benim içimde kopan fırtınaları......... çok sitreslisin dedi sakinieştirici yazdı içipte içime mi atayım kimse anlamıyor yaşın genç diyip duruyolar ümidim kalmadı diyorum dilek hanıma olacak ama kaçıncıda bilemeyiz diyor ben nasıl sabredeyim sizden başka beni anlayan olmaz kusura bakmayın sizide bunalttım hepinizi seviyorum
canım elbette yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil ama hayırlısı dememiz lazım
Allahtan ümit kesilmez inşallah vakti zamanı vardır ... inşallah olur ama olmazsada oda Allahtan gelen emirdir
bugün haberlerde gördüm bir bebecik 10 yıl sonra kavuşmuş anası babası ..gayet güzel doğmuş 8'inci aya gelmiş 8 aylıkken gelişimi durmuş şimdi 1 buçuk yaşındaymış ama ne yürüme ne konuşma ne yaşına uygun bir davranış yokmuş doktorlar çaresini bulamıyorlarmış
yani ille olsun değilde hayırlı sağlıklı olsun inşallah
bu arada yaşın kaç yirmili yaşlardaydın dimi benim yaşım 32 bana göre gayet gençsin
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eurofertilde(Konya) tedavi görüyorum.Dr.Fuat Ali bey yarın kontrolüm var uzun protokol uygulayacak,yarın lucrin kullanmaya başlıyacam galiba ben bundan önce 2007 yılında polikistik overden ameliyat oldum 3 defa yumurta çatlatma 1 defa aşılama 2 defada tüp bebek yaptırdım ancak hiçbirinden gebelik elde edemedim.Rabbim hepimizin emeğini boş bırakmasın inşallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah.
amin canım emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah bende 8 ekimde eurofertilde ali sami bey transferimi yaptı allahın izni ile 20 ekim test günüm bakalım ne olacak...ama transfere fuat beyde girdi yani ekip olarak çalışıyorlar çok titiz ve itinalı bi merkez ...
inşsallah canım ama benim hiç ümidim kalmadı ben hiç anne olamıcam evlat sevgisinden mahrum olcam allahım vermiyor elimden hiç bişey gelmez 3. tedaviye başlıcam ama nedense kendimi mecbur hissediyorum evde çaresizce beklemekte kahrediyor beni
dilek hanımla görüşmeye gittik hiç birşey yokmuş gibi davrandı anlamadı benim içimde kopan fırtınaları......... çok sitreslisin dedi sakinieştirici yazdı içipte içime mi atayım kimse anlamıyor yaşın genç diyip duruyolar ümidim kalmadı diyorum dilek hanıma olacak ama kaçıncıda bilemeyiz diyor ben nasıl sabredeyim sizden başka beni anlayan olmaz kusura bakmayın sizide bunalttım hepinizi seviyorum
canm hiç düşünme fuat beye git.sanırım yumurtlama tedavisi görmek istiyosun.onun fiyatını blmyorum ama ben bir kez tüp denedm transfere geçemedm ama 1350 ilaç 3000de merkeze verdm tabi bu kişiden kişiye değişiyor ki senn yumurtaların iyi cevap veriyo sanırım sana daha az bi ücrete mal olur diğer dr ları bilmem ama fuat bey her seçeneği sunuyo önüne karar senn. zaten dr lar üçü bi kadro birlikte çalışıyolar ve senn için en iyisine karar veriyolar.bde mesela ben transfer olmadım ama transfer param içerde duruyo boşa gtmedi yanimerhaba kızlar..
ben de nasipse eurofertile bismillah demek istiyorum.
bizim eşimde hız ve morfoloji problemi var sonumuz tüp yani.
ama ben ondan önce kafama takılan bi durumu halletmek istiyorum.
benim yumurtalarım ilaç kullandığım aylar hep çok büyüdü ama doktorum hiç bişey demedi.
aşılamada bile 24 mm lik yumurtaya çatlama iğnesi yaptırdı.
oysa 20 mm den fazla olan yumurta kalitesiz olurmuş.
o yüzden klomen tedavisi ve yumurtam 20 mm e ulaşır ulaşmaz da çatlatma iğnesi kullanarak en azındaan 1 ay denemek istiyorum.
ben bu derdimi doktora anlattığım zaman hangisi dinler.
yoksa hiç biri dinlemez ve kendilerince yöntem mi uygularlar.
ben beni dinleyecek doktor istiyorum. öneriniz var mı.
bir de bu muayene ücretleri sır sanırım.
sekreter söylemedi.
1 aylık takip ne kadara mal oluyor arkadaşlar?
lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum.
amin canım emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah bende 8 ekimde eurofertilde ali sami bey transferimi yaptı allahın izni ile 20 ekim test günüm bakalım ne olacak...ama transfere fuat beyde girdi yani ekip olarak çalışıyorlar çok titiz ve itinalı bi merkez ...
canm hiç düşünme fuat beye git.sanırım yumurtlama tedavisi görmek istiyosun.onun fiyatını blmyorum ama ben bir kez tüp denedm transfere geçemedm ama 1350 ilaç 3000de merkeze verdm tabi bu kişiden kişiye değişiyor ki senn yumurtaların iyi cevap veriyo sanırım sana daha az bi ücrete mal olur diğer dr ları bilmem ama fuat bey her seçeneği sunuyo önüne karar senn. zaten dr lar üçü bi kadro birlikte çalışıyolar ve senn için en iyisine karar veriyolar.bde mesela ben transfer olmadım ama transfer param içerde duruyo boşa gtmedi yani
canm burası sırf bebek ve infertilite üzerine alanında uzman dr lar.kendn blirsin yne.ama içinde ne varsa hepsini doktoruna anlat senn için en iyisine karar vereceklerdr ve senn onayını alarak senn istedğin tedaviyi sana uygularlar zorla bildklerini okumazlar sonuçta o tedaviyi görecek olan sensin.önceki tahlil vs ne varsa hepsini götür git ve bi öngörüşme yap bu aklındaki soruların hepsine bıkmadan cevap verceklerdir fuat beyi öneririmmerhaba canım cevaplamakla beni öyle mutlu ettin ki anlatamam.
evet tüpten önce en azından 1 kere daha yumurta takibi yaptırmak istiyorum.
acaba ilaç kullanmadan yumurta takibi yapar mı ki yoksa hiç riske atmaz mı.
ateş ölçme yöntemiyle gayet güzel yumurtladığımı görüyorum.
benim günde tek doz seropheneyle 5 yumurtam olmuştu.
12. günde boyları 25, 21 ve 19 mm lerdeydi.
ama hiç çatlatma iğnesi kullanılmadı.
ve netten araştırdığıma göre 25mm çok büyük bi rakam.
ilaç alınca mı böyle oluyor yoksa bünyem mi 25 den sonra çatlatıyor bilmiyorum. ama bence bünyem.
tüpe daha başlamadan bu yöntemle hamile kalıversem nasıl mutlu olurum..
bi kaç gün içinde olacak gibiyim.
adetin 2 ya da 3. günü gideyim diyorum takibe başlayalım.
yeni açılan medicana ya iyi bi tüp bebek uzmanı gelmiş. o da kafamı karıştırıyordu.
ama sonradan buraya karar verdim nasılsa tüp için burayı düşünüyorum.
ama doktorlara tüp düşündüğümü söylemeyeyim önce diyorum.
arkadaşlar bnm ilk tüp bebek denememde 2 yumurta toplandı ve döllenen embriyo kalitesz olduğundan dolayı transfere geçilemedi.ve dr.m yumurtalıklar az cevap vermş dedi ikinci bi tedaviye başlamadan önce inofolic kullanmamı söyledi bu kaliteyi artırırmış ve netten de pko lu hastalarada iii geldiğini okudum bende pkoluyum ben gbi inofolic kullanan varmı deneymlernzi paylaşırsanz sevnrmmmm
selam arkadaşım bende inofolic kullanıyorum.Ama diğer folikasit ilaçlarına göre daha etkili ilaç olduğunu düşünüyorum.Diğer ilaçların piyasa değeri ucuz ayrıca folikasit bebeğin gelişimi için önemli bir faktör dr.lar gebelik öncesi başlatıyor.İnşallah hepimiz amacımıza ulaşırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İlaçlar ve dr lar birer vesile Rabbim ol deyince oluverir.Bizler elimizden geldiğince tıbbın faydalarından yararlanacağız gerisi sabır ve dua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?