canım ist. bilmem ama ben konyada yaşıyorum ve bu gün opu.. gerçekleşti hepsi çok ilgililer 5 yıldızlı bi otelde bile bu kadar ilgi yok:)) tedavilerinden tut dr. ları hemşireleri asistanları birer pskolog gibi davranıyorlar ..eğer konyada isen burdaki eurofertili tavsiye ederim ama ist. diyecek bişeyim yok..bu arada olmamasının nedeni ne idi
Bu arada inşallah tedavin iyi sonuçlanır...allah isteyen herkese çocuk nasip etsin...
amin canım inşallah rabbim isteyen her keze versin... bana yakın şeyler yaşamışsın eşimde bi sorun yok sadece harek yetmezliği oda az derecede .. biz 7 yıldır ebbek bekliyoru ama malesef iki gebelik geçirmeme rağmen olmadı biri düşükle diğeri dış gebelik ve sol tüpümün açık ameliyatla alınmasına ile sonuçlandı ve bi çok ilaç tedaviside cabası tabi.. son olarak abimin eşi yani yengem 21 yıldan sonra eurofertilden gebe kalınca bi umutla bizde tüp bebeğe karar verdik ve bundan 12 gün önce tedaviye başladık kısa protokolle tedavim iğneler ve ardından bu gün sabah 10 da opu ile transfer bekleyişine geçtik babaklım her şeyin hayırlısı tatlım allahım her kezin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun .. her şey gönlünce olsun :))
cnm hakkında hayırlısı olsun kaç yumurta toplandı inşallah güzel haberlerini alırız sen önü çekersin ve ardından teker teker bebişleri saydırırız inşallahh
hayırlı olsun canım yaşına göre gine yumurta sayın iyi transfer ne zaman ,inşallah herşey güzel olur yeer artık bu kadar üzüntü sen güzel haberi ver bize tamam mı
merhaba arkadaşlar,
ben istanbul eurofertilde bu ay tüp tedavisine başlayacağım bu 2.denemem olacak ilkini devlette denedim negatif oldu. raporumu alıp eurofertilde deneyeceğim. aranızda İstanbul eurofertilde tedavi olan varmı acaba? şuan 3 doktor var. hakan özörnek, alev hanım ve sadıkk bey (ekime yeni katılmış) ben daha doktor seçimi yapmadım. hakan beyiş tercih edersem eğer koordinatör olduğundan ve çok yoğun olduğundan ekstra ücret ödemem gerekiyor. merkez hakkkında ve doktorlardan memnun olma durumunuz nedir? teşekkür ederim.
amin canım inşallah rabbim isteyen her keze versin... bana yakın şeyler yaşamışsın eşimde bi sorun yok sadece harek yetmezliği oda az derecede .. biz 7 yıldır ebbek bekliyoru ama malesef iki gebelik geçirmeme rağmen olmadı biri düşükle diğeri dış gebelik ve sol tüpümün açık ameliyatla alınmasına ile sonuçlandı ve bi çok ilaç tedaviside cabası tabi.. son olarak abimin eşi yani yengem 21 yıldan sonra eurofertilden gebe kalınca bi umutla bizde tüp bebeğe karar verdik ve bundan 12 gün önce tedaviye başladık kısa protokolle tedavim iğneler ve ardından bu gün sabah 10 da opu ile transfer bekleyişine geçtik babaklım her şeyin hayırlısı tatlım allahım her kezin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun .. her şey gönlünce olsun :))
Seninde canım herşey gönlünce olsun:)
Bu arada bugün saat 11 de transfer demişsin ,,inşallah herşey yolunda gider ve bebişine sağ salim kavuşursun.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Bizleride haberdar et :)Güzel haberlerini almak dileğiyle.....
Seninde canım herşey gönlünce olsun:)
Bu arada bugün saat 11 de transfer demişsin ,,inşallah herşey yolunda gider ve bebişine sağ salim kavuşursun.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Bizleride haberdar et :)Güzel haberlerini almak dileğiyle.....
Arkadaslar merhaba ben aranıza sımdı katıldım.öncelikle Allah herkese dilediği gibi sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.Bende tüp bebek yaptırıcam kasım ayında eurofertile gelme olasılığım %90 lütfen biraz merkez hakkında dr ali sami bey hakkında bilgi verirmisiniz?
Merhaba kızlar günaydın
merkezde yeni bir uygulama başlamıştı embriyolar bilgisayardan izleniyordu sizlerde böyle birşey oldu mu? yani uygulama başlamış mı?
Arkadaslar merhaba ben aranıza sımdı katıldım.öncelikle Allah herkese dilediği gibi sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.Bende tüp bebek yaptırıcam kasım ayında eurofertile gelme olasılığım %90 lütfen biraz merkez hakkında dr ali sami bey hakkında bilgi verirmisiniz?
Merhaba, ben bugün 2.deneme için görüşmeye gittim. ocak gibi başlayacağız kısmetse. ondan önce testler falan yapılacakmış. inşallah bu kez hayırlısı ile hamile kalabilirim. bu arada Ali Sami bey'i ben de tavsiye ederim. Çok sempatik ve ilgili bir insan ben ilk deneme başarısız olunca gitmemiştim kontrole arayıp kendisi çağırdı. bana uygun bir tedavi programı da ayarladı. Allah bebek bekleyenlere en kısa sürade nasip etsin. Hamiş arkadaşlara da sağlık versin de kolayca alsınlar bebelerini kucaklarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?