konya ya yeni taşındım daha önce 1 aşılama 1 tüp bebek negatifim var dr dilek hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum.birde konya ya yeni taşındığım için çevreyi bilmiyorum.selçuklu otogarda oturuyorum.hastaneye tramvayla gidebilir miyim?gidebilirsem hangi durakta inerim?yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.Allah yardımcınız olsun...
konya ya yeni taşındım daha önce 1 aşılama 1 tüp bebek negatifim var dr dilek hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum.birde konya ya yeni taşındığım için çevreyi bilmiyorum.selçuklu otogarda oturuyorum.hastaneye tramvayla gidebilir miyim?gidebilirsem hangi durakta inerim?yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.Allah yardımcınız olsun...
oncelikle Allah yardimciniz olsun... Eurofertilde ilk denememde hamile kaldimmerhaba canım.
hangi genetik testleri verdiniz??
yadımcı olabilir misin acaba?
ve hangi hastanede?
tıp fakültesinde mi?
özel hastanelere de verebilir miyiz bu testleri.
mesela kızılay ya da medicana ya oralarda daha hızlı mı çıkar.
oncelikle Allah yardimciniz olsun... Eurofertilde ilk denememde hamile kaldimkizim 3yasinda Rabbim isteyen herkese nasip etsin. genetik testlerinin bu kadar gec cikmasini anlayamadim... Biz on yil once ankara baskentte yaptirmistik, bir ayda cikmisti sonuclar. Dort ay ne demek ya. Uzun zamandir foruma girmedim, ben de bisey sorcam, eurofertilde tup bebek oncesi embriyolar genetik olarak da inceleniyor mu? Kalitsal bir hastalik falan varsa arastiriliyor mu biliyormusunuz? Konudan cok uzak kaldim da
genetik tahlillerim yapıldı. 1 buçuk ayda çıktı hepsi.
selçuklu tıpta.
kanda pıhtılaşma çıktı.
Sagolasin meryemcim. Evet buyudu kizimDeryacım maşallah kızına demek 3 yaşında zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi tedavilerimiz test günlerimiz
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben hep okuyorum ama eskilerden kimse yok sordukların hakkında bilgim yok
Sagolasin meryemcim. Evet buyudu kizimsimdi de cadiliklariyla ugrasiyoruz sukur Rabbime, isteyen herkese nasip etsin. Simdi hayalinde bir ikiz kardesi var, onunla oynadigini soyluyor bazen biraz akli ersin kardes isteyecek sanirim hayirlisi
kızlar merhaba haftasonu merkezdeydim muayene oldum ve inşallah 10 haziran itibariyle dondurulmuş embriyolarım için tedavime başlıyorum dualarınızı bekliyorum
kızlar merhaba haftasonu merkezdeydim muayene oldum ve inşallah 10 haziran itibariyle dondurulmuş embriyolarım için tedavime başlıyorum dualarınızı bekliyorum
hadi bakalım hayırlı olsun inşallah mehmetçik gibi seni üzmeden hemen gelsinler yeni bebişler
kız kendiliğinden gelsinler bebişler demişim yoksa ikizmi?
Allah yardımcın olsun canım sonucun pozitif olur inşallah
kimse yardımcı olamıyacak galiba
merhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim 3 bebek kaybım oldu 3 senedir de tedavi görüyorum ben gaziantep te oturuyorum eşim eurofertil merkezini araştırmış ve artık tüpbebek yaptıralım diyor benim yaşım 27 eşimde 29 yaşında kafamız cok karışık ama eurofertil merkezini çok övdüler bende burda sormak istedim antep te bu merkeze giden vermı ''bonadea'' isimle arkadaş var ama ben ulaşamadım aranızda tanıyan varsa beni onunla konuştursa olurmu oda gaziantep te erufertil merkezine gitmiş okudum ama geri yazamadım nasıl bi tedavi görüyorsunuz neler yapıldı memnun kaldınız mı lütfen beni aydınlatın beni en iyi sizler anlarsınız...
canım ben 2008 yılında gazi eurofertilde tüp bebek yaptırdım. allahıma bin şükür şimdi kızım 4 yaşında. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. doktorum ruşen atmaca idi. ama ben urfada yaşıyordum kontrollerimi urfada yaptırmuştım ruşen beyin dediği bir doktora. yumurta toplama ve transfer için gitmiştim oraya.ama çok ilgililerdi.kimse yardımcı olamıyacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?