Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

konya ya yeni taşındım daha önce 1 aşılama 1 tüp bebek negatifim var dr dilek hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum.birde konya ya yeni taşındığım için çevreyi bilmiyorum.selçuklu otogarda oturuyorum.hastaneye tramvayla gidebilir miyim?gidebilirsem hangi durakta inerim?yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.Allah yardımcınız olsun...

merhaba canım bende dilek hanımın hastasıyım çok tatlı bi insan hep kızım yavrum diye yaklaşıyor insana ağlarken yanına oturup seni teselli edebilen bi insan asistanı var merve hanım oda çok şeker ben konyalı değilim o yüzden bilmiyorum konyayı pek fazla allah yardımcın olsun

selam öncelikle konyaya hoşgeldiniz :)
dilek hanım da diğer doktorlarda gayet iyiler zaten hep beraber çalışıyorlar.
maalesef tramvay merkeze gitmiyor . 52 no.lu ssk cumhuriyet otobüsü var sizin ordan geçiyormu bilmiyorum tam olarak ama merkezin önünden geçiyor ilahiyat fakültesi durağında inmeniz lazım
yok eğer 52 no.lu otobüs sizin ordan geçmiyorsa tramvaydan alaaddinde inip hemen karşısında teksas otobüs durağı var
ordan 4 no.lu meram yeniyol otobüsüylede gidebilirsiniz aynı ilahiyat fak. durağına gidiyor
eğitim ve ilahiyat fakülteleri aynı yerde onları bulursanız merkez fakültelerin karşısı zaten
Allah yardımcınız olsun :)

merhaba arkadaşlar ben konyada yaşamıyorum ama fortilde tüp bebek koydurmak istiyorum.tüp bebek öncesi deneyimli arkadaşlardan tavsiye istiyorum asla yapmam gerekenler ve kesinlikle yapmam gerekenler gibi...bu ilk denemem olacak daha önce aşılama falanda yaptırmadım..yardımcı olursanız sevinirim..

oncelikle Allah yardimciniz olsun... Eurofertilde ilk denememde hamile kaldim kizim 3yasinda Rabbim isteyen herkese nasip etsin. genetik testlerinin bu kadar gec cikmasini anlayamadim... Biz on yil once ankara baskentte yaptirmistik, bir ayda cikmisti sonuclar. Dort ay ne demek ya. Uzun zamandir foruma girmedim, ben de bisey sorcam, eurofertilde tup bebek oncesi embriyolar genetik olarak da inceleniyor mu? Kalitsal bir hastalik falan varsa arastiriliyor mu biliyormusunuz? Konudan cok uzak kaldim da

Deryacım maşallah kızına demek 3 yaşında zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi tedavilerimiz test günlerimiz
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben hep okuyorum ama eskilerden kimse yok sordukların hakkında bilgim yok

genetik tahlillerim yapıldı. 1 buçuk ayda çıktı hepsi.
selçuklu tıpta.
kanda pıhtılaşma çıktı.

genetik tahlillerim yapıldı. 1 buçuk ayda çıktı hepsi.
selçuklu tıpta.
kanda pıhtılaşma çıktı.

sadece bizimkini sallamışlar o zaman 4 aya
ben iyi hatırlıyorum kan verirken adetliydim
ben 4. adetimi gördüm sonuç anca çıktı
bende de pıhtılaşma çıkmıştı .

Sagolasin meryemcim. Evet buyudu kizim simdi de cadiliklariyla ugrasiyoruz sukur Rabbime, isteyen herkese nasip etsin. Simdi hayalinde bir ikiz kardesi var, onunla oynadigini soyluyor bazen biraz akli ersin kardes isteyecek sanirim hayirlisi

Sagolasin meryemcim. Evet buyudu kizim simdi de cadiliklariyla ugrasiyoruz sukur Rabbime, isteyen herkese nasip etsin. Simdi hayalinde bir ikiz kardesi var, onunla oynadigini soyluyor bazen biraz akli ersin kardes isteyecek sanirim hayirlisi

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın demek ikiz kardeşi var hayalinde inşallah kardeşide olur canım hayırlısı
Kendine ve cadı kızına iyi bak

kızlar merhaba haftasonu merkezdeydim muayene oldum ve inşallah 10 haziran itibariyle dondurulmuş embriyolarım için tedavime başlıyorum dualarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim 3 bebek kaybım oldu 3 senedir de tedavi görüyorum ben gaziantep te oturuyorum eşim eurofertil merkezini araştırmış ve artık tüpbebek yaptıralım diyor benim yaşım 27 eşimde 29 yaşında kafamız cok karışık ama eurofertil merkezini çok övdüler bende burda sormak istedim antep te bu merkeze giden vermı ''bonadea'' isimle arkadaş var ama ben ulaşamadım aranızda tanıyan varsa beni onunla konuştursa olurmu oda gaziantep te erufertil merkezine gitmiş okudum ama geri yazamadım nasıl bi tedavi görüyorsunuz neler yapıldı memnun kaldınız mı lütfen beni aydınlatın beni en iyi sizler anlarsınız...

kızlar merhaba haftasonu merkezdeydim muayene oldum ve inşallah 10 haziran itibariyle dondurulmuş embriyolarım için tedavime başlıyorum dualarınızı bekliyorum

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah mehmetçik gibi seni üzmeden hemen gelsinler yeni bebişler

kız kendiliğinden gelsinler bebişler demişim yoksa ikizmi?

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah mehmetçik gibi seni üzmeden hemen gelsinler yeni bebişler

kız kendiliğinden gelsinler bebişler demişim yoksa ikizmi?

inşallah canım ne güzel olur bende çok isterim ikiz olmasını geçen transferimi anestezili yaptırmıştım ve çıkınca çok öksürmüştüm şimdi anestezi istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım sonucun pozitif olur inşallah

sağol canım teşekkür ederim

kimse yardımcı olamıyacak galiba

canım sen gaziantep eurofertil hakkında sormuştun dimi ? oranın doktorları hakkında en ufak bir bilgim yok maalesef
başlıkta öyle yazmıyor ama burası konya eurofertil topiği
senin yazını gördükten sonra bonadea'nın profiline baktım ama en son martta girmiş siteye yani 2 aydır bakmıyor galiba
Allah yardımcın olsun ...

Merhaba, benim arkadaşım gitti Gazi euro fertil e.Doktoru Fuat Beydi.Şimdi doğum izninde. ikizlerini büyütüyor :) Ve çok memnundu doktorundan.darısı size ,bana ,bize inşallah :)

kimse yardımcı olamıyacak galiba
canım ben 2008 yılında gazi eurofertilde tüp bebek yaptırdım. allahıma bin şükür şimdi kızım 4 yaşında. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. doktorum ruşen atmaca idi. ama ben urfada yaşıyordum kontrollerimi urfada yaptırmuştım ruşen beyin dediği bir doktora. yumurta toplama ve transfer için gitmiştim oraya.ama çok ilgililerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…