valla canım ben evlendiğimde 48 kg 36 bedendim :) benim kg takıntım yok.. balık etliyim ve seviyorumda zayıflığı sevmiyorum...sağlıklı olalımda kg sorun değil :)
maşallah canım 3 kg mu aldın kaydirigubbakcemile3
benim boyum 160.. canım uzun değilim :))
nette okudum bebeklerin her birinin 300 kaloriye ihtiyacı varmış.. yani 600 kalori onlara gidiyo bende günlük 1500 anca alıyorumdur :) oda kg yapmıyo anlaşılan..
sende durumlar nasıl çıkarmıyorsun dimi? boshayallersmile
deryacım nasılsın bebeğin nasıl kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik ?
bişey sorucam canım sana sende benim gibi yaşadığını yazmıştın bulantıları. bende de dışarı çıkma yok ama iç bulantısı ve tiksinme var. sende kaç haftalıkken geçmişti bunlar?
slm arkadaşlr ben bugün adet oldum yarın 2.gün, yarın sabaha randevu aldım..ayy çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider ve bende yarın aşılama tedavisine başlarım..dualarınızı bekliyorum çünkü nezaman aşılama için gitsek başka bir sorunla karşılaştık ve olmadı.. allahım bu seferde okapıdan boynu bükük döndürmesin inş..:Saruboceq:
Canım biz 28+2 olduk çok şükür. Bende soğana, pişen yemeğe karşı falan acayip bir tiksinti vardi, ben de hamur işlerini çok severek yiyordum. Özellikle de et yemeyi çok seviyordum, çiğ görüntüsünü bile zevkle seyrediyordum:)) Hala da öyleyiz. Et yediğim zaman karnımda tekmeler arka arkaya geliyor bir süre sonra :)) Üç ay bitti bende bulantı tiksinme bitti. Şİmdilerde yine soğana karşı bir hassasiyet var ama eskisi değil.
Sen nasıl oldun? Dinlenebiliyormusun? Melekler nasıllar?
Rose seni çok merak ediyorum... Özeline mesaj da attım... Geçmiş olsun canım...Allah sana da bebişlerine de sağlık versin... Bende de tansiyon problemi başlayacak gibi, Emel Hanım takibe aldı, her hafta gidecez kontrole, hergün tansiyon ölçümü yapılacak falan...Tuzu yasakladı şimdiden. Tüp bebek hamilelerinde tansiyon problemi oluyor diyor. Allah yardımcımız olsun canım...
selam kızlar
benim diğer bebişte gösterdi kendini
oda kız olucakmış
sağlıkla gelsinler
:)) çok mutlu oldum bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?