Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

deryacım nasılsın bebeğin nasıl kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik ?

bişey sorucam canım sana sende benim gibi yaşadığını yazmıştın bulantıları. bende de dışarı çıkma yok ama iç bulantısı ve tiksinme var. sende kaç haftalıkken geçmişti bunlar?

canım dışarı çıkma yokta sürekli iç bulantısı ve tiksinme var. Her türlü keskin koku beni mahvediyor. evde yemek pişmiyor 2 haftadır. aslında içimden yemek yemek geliyor bazen ama sonra hemen tiksintiye dönüyor. bitek hamur işlerini zevkle yiyorum eskiden sevmezdim şimdi pasta poğaça beni bastırıyor. bakalım hayırlısı bunlarda geçer önemli olan Rabbimin izniyle bebeklerimizin sağlıklı olması.:Saruboceq:

Canım biz 28+2 olduk çok şükür. Bende soğana, pişen yemeğe karşı falan acayip bir tiksinti vardi, ben de hamur işlerini çok severek yiyordum. Özellikle de et yemeyi çok seviyordum, çiğ görüntüsünü bile zevkle seyrediyordum:)) Hala da öyleyiz. Et yediğim zaman karnımda tekmeler arka arkaya geliyor bir süre sonra :)) Üç ay bitti bende bulantı tiksinme bitti. Şİmdilerde yine soğana karşı bir hassasiyet var ama eskisi değil.
Sen nasıl oldun? Dinlenebiliyormusun? Melekler nasıllar?

Sudenur çabaların inşallah sonuç verir, tek embriyo saçmalığını düzeltirler umarım...

Rose seni çok merak ediyorum... Özeline mesaj da attım... Geçmiş olsun canım...Allah sana da bebişlerine de sağlık versin... Bende de tansiyon problemi başlayacak gibi, Emel Hanım takibe aldı, her hafta gidecez kontrole, hergün tansiyon ölçümü yapılacak falan...Tuzu yasakladı şimdiden. Tüp bebek hamilelerinde tansiyon problemi oluyor diyor. Allah yardımcımız olsun canım...

slm arkadaşlr ben bugün adet oldum yarın 2.gün, yarın sabaha randevu aldım..ayy çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider ve bende yarın aşılama tedavisine başlarım..dualarınızı bekliyorum çünkü nezaman aşılama için gitsek başka bir sorunla karşılaştık ve olmadı.. allahım bu seferde okapıdan boynu bükük döndürmesin inş..:Saruboceq:

gulcelcim inşallah herşey yolunda gider canım. dualarımız seninle..

Gülcelcim, hakkında hayırlısı olsun... İnşallah tedavin hayırlısıyla başlar ve olumlu sonuçlanır. Allah yardımcın olsun...

kızlar çok şükür bugün aşılamaya başlıyorum, allahıma şükürler olsun bir problem çıkmadı iğneleri aldık.tam bir günümz bu işlere gitti ne zormuş yaa:)
bugün sebebine birkez daha sarıldık gerisi rabbime kaldı inş..

İnşallah hepimizde iyiyiz. En son geçen salı gitmiştim kontrole gelecek hafta gene gidicem inşallah.

Ben iyiyim iç bulantıları devam ama sanırım 1 haftaya benimkide biter çünkü şiddeti sanki 1 derece azaldı dünden beri kafamı kaldıramıyordum daha önce şimdi biraz etrafa bakabiliyorum.

Bende sürekli dinleniyorum canım iş güç yok 12 haftanın dolmasını bekliyorum. sonra doktorların görüşünü alarak artık normal yaşantıma dönmeyi düşünüyorum Allahım izniyle.

Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın inşallah:Saruboceq:

teşekkürler deryacıgım aslında mesajına karşılık yazmıştım ama silinmiş canım benim göz hala aynı pazarteside kasılmalarım oldu doktora gittim sancın var dedi va hastaneye aldı serumdu igneydi nidilat derken bir gece yattım dün akşam evimize geldik Allaha şükür artık hep yatıyorum ve yatacagımda Allaha emanet olun

selam kızlar

benim diğer bebişte gösterdi kendini

oda kız olucakmış

sağlıkla gelsinler

:)) çok mutlu oldum bennnn

merhaba fatoş senin adına çok sevindim.iki tane kızın olucak.darısı başımıza.okuduğum kadarıyla eurofertilde yaptırdın tedavini.nasıl memnunmuydun.fiyatı ne kadardı.ben kızılay ile eurofertil arasında kalmıştım.artrit kızılayda denedi ve olumlu olmadı.bu durum beni biraz kızılaydan soğuttu.çok kararsızım.birde şimdi farabiye gidiyorum demişsin.neden eurofertile gitmiyorsun.onlar sadece tedaviyi yapıp gerisiyle ilgilenmiyorlar mı,sen mi farabiyi tercih ettin.özelden mesaj atabilirsin burdan da yanıtlatabilirsin.daha soracagım sorular var.bana yardımcı olursan sevinirim.sevgiler...

bebişim selam canım..

euro fertilden başından sonuna kadar çok memnundum.

tüp bebek tedavisi bir paketti.. 3250ydi ve 8. hafta sonuna kadar başka hiç bir ücret almadılar..

8. haftadan sonra muayene ücreti 100 liraydı. oda tamam ama sgk ile anlaşması olmadığı iiçin aldığım ilaçları karnemle alamıyodum.. hem doğumu nerde yapacaktım? ikiz olduğu için iyi bir yeni doğan üniteli hastane bulmam lazımdı. farabi evime 5 dk uzaklıkta. o yüzden orayı tercih ettim. inşallah doğumumda orda olucak.. yoksa dilek hanımdanda euro fertildende çok memnundum yani......

ben kızılayı bilmiyorum.. ama sonuçta orası bir hastane. euro fertil tüp bebek merkezi ve sadece bu işle ilgileniyorlar.. karar tabiki senin. sormak istediğin sorulara seve seve cvp veririm...

şimdi ben öğretmenim.konyanın ilçesindeyim 150 km uzaktayım.hafta sonları evime konyaya geliyorum.ve 1 temmuza kadar görev yerimde olmam lazım.ne varki ben mayıs sonu ya da haziran başında transferim olacak şekilde tedaviye başlamak istiyorum.40 güne kadar rapor alma hakkım var o yüzden bu tarihlerde istiyorum.tedavi süresi kaç gün sürüyor.adetin ikinci gününde mi yoksa 21. günde mi başlatıyor eurofertil.ilaçları devlet ödüyor mu.yazdığın fiyata ilaçlar da dahilmi.çok mu oldu soru bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…