- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
teşekkürler deryacıgım aslında mesajına karşılık yazmıştım ama silinmiş canım benim göz hala aynı pazarteside kasılmalarım oldu doktora gittim sancın var dedi va hastaneye aldı serumdu igneydi nidilat derken bir gece yattım dün akşam evimize geldik Allaha şükür artık hep yatıyorum ve yatacagımda Allaha emanet olun
selam kızlar
benim diğer bebişte gösterdi kendini
oda kız olucakmış
sağlıkla gelsinler
:)) çok mutlu oldum bennnn
uzun ya da kısa protokol olmasını onlar mı belirliyor bizim isteğimize göre mi oluyor.bizim sorun eşimde tıkanıklık var ama çok sayıda spermi var istediğiniz kadar tüp bebek yaparsınız denildi.orda tesa da yapılıyor mu. bende hiç bir problem yok sence kısa mı iyi uzun mu.son sorularımdı çok teşekkür ederim canım sağolasın.
Canım aynı sıkıntıları yaşıyoruz, bende şimdilik tansiyon yükselmedi, ama şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı. Çarşamba günü yine geçmeyen ağrılarım yüzünden hastaneye gittik. Bebişin keyfi yerindeydi, ama ağrıları, şekerimi ve tansiyonu takip için hastaneye yatırdılar. Akşama ağrım kalmadı, ertesi gün çıkarım derken, nst'de kasılmalar göründü, ben hiç hissetmediğim halde. Hemen serum ve nidilat başladılar. Nididlatları 20 dakika arayla 4 tane başladılar sonra altı saatte bir taneye düşürdüler. Buna rağmen kasılmalar devam etti. Ertesi gün sabaha bir tane çıktı. Sonra nidilatı kestiler. Öğleden sonra küçük bir tane kasılma çıktı, doktor hastaneden çıkışıma izin verdi. Bol sıvı bol istirahat şartıyla. Bugün 29. hafta bitti, korkuyorum... Gün geçtikçe zorlaşıyor, 34. haftayı görebilirsek en azından yoğun bakımda kalmayacak meleğim. Allah yardımcımız olsun... İş hamile kalmakla bitmiyormuş, Allah kucağımıza sağ salim aldırır inşallah...
Hayırlı olsun güzelim... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, hepimizin bebişi kız mı olacak? Hiç prens bekleyen yok mu aramızda?...
selam kızlar
benim diğer bebişte gösterdi kendini
oda kız olucakmış
sağlıkla gelsinler
:)) çok mutlu oldum bennnn
Canım aynı sıkıntıları yaşıyoruz, bende şimdilik tansiyon yükselmedi, ama şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı. Çarşamba günü yine geçmeyen ağrılarım yüzünden hastaneye gittik. Bebişin keyfi yerindeydi, ama ağrıları, şekerimi ve tansiyonu takip için hastaneye yatırdılar. Akşama ağrım kalmadı, ertesi gün çıkarım derken, nst'de kasılmalar göründü, ben hiç hissetmediğim halde. Hemen serum ve nidilat başladılar. Nididlatları 20 dakika arayla 4 tane başladılar sonra altı saatte bir taneye düşürdüler. Buna rağmen kasılmalar devam etti. Ertesi gün sabaha bir tane çıktı. Sonra nidilatı kestiler. Öğleden sonra küçük bir tane kasılma çıktı, doktor hastaneden çıkışıma izin verdi. Bol sıvı bol istirahat şartıyla. Bugün 29. hafta bitti, korkuyorum... Gün geçtikçe zorlaşıyor, 34. haftayı görebilirsek en azından yoğun bakımda kalmayacak meleğim. Allah yardımcımız olsun... İş hamile kalmakla bitmiyormuş, Allah kucağımıza sağ salim aldırır inşallah...
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur ne yesem cikariyorum ama bu da gecer insallah
evdeyim hep annemde kaliyorum hic bir is yapmiyorum dinleniyorum
17 sinde baska bir drda randevum var bakalim o ne dicek ama ben ucunude allahin izniyle dogurmak istiyorum
insallah allahim saglikla nasip eder insallah
kendinize iyi bakin opuyorum
deryacım çok geçmiş olsun. Rabbim senin ve bebişin için en hayırlı olan zamanda doğumu nasip etsin canım.
sen normal doğummu yapıcaksın? hangi hastaneyi düşünüyorsun?
kızlar nasılsınız? perşembe günü allahtan bir mani gelmezse 12de aşılama oluyorum..çok heyecanlıyım:) inş bende sizler gibi sonucunda mutlu olurum.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
İnşallah burdan sen de yazacaksın hamileyimmmm diye. Moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun, Allah sana da hayırlısyla bebeğini nasip etsin...
selam gülcelcim..
inşallah bebiişin gelir canım..
hakkında hayırlısı olsun..
dualarınızı bekliorum fatoşcum çok ihtiyacım var..ilaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlayasım geliyor..sizlerin duası geri çevrilmez ne olur dualarda unutmayın..:sinifsinif:
dualarınızı bekliorum fatoşcum çok ihtiyacım var..ilaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlayasım geliyor..sizlerin duası geri çevrilmez ne olur dualarda unutmayın..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?