Canım hakkında hayırlısı olsun bende 5 yıllık evliyim istanbuldaki euro fertile görüşmeye gittik ilk etapta üroloji doktoru hakan bey ile görüştük ilk eşimin tedavisi olacak sonra benim tedavime başlanacak hayırlısı olur inş.Çok korkuyorum ama birde diğer taraftan içim kıpır kıpır
kızlar selammmmmmmm
bebişlerimden birisi prensesmişşşşşş
diğeri göstermedi..
poposunu dönmüş yatıyodu istifini bozmadı :))))))))) opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sizi takib ediyorum yazdıklarınız kimi zaman yüzümü güldürdü,kimi zamanda gözyaşına boğulmama sebep oldu..teker teker hamile hbrleriniz eşime ve bana umut oldu..bende 4 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşan biriyim.gezmediğim hastane gitmediğim doktor kalmadı konyada..en son çareyi eurofertılde buldum rabbime bin şükür..bende allahın izniyle martın 10 u gibi aşılama tedavisine başlıyorum.dilek hnm ilk etabta aşılama deneyelim diyor hayırlısı bakalım..çıktık bizde bi yola dualarınızda benide unutmayın..
kızlar selammmmmmmm
diğeri göstermedi..
Gulcel inşallah senin de hamile haberini alırız.. Başlamak bitirmenin yarısı derler, Allah yardımcın olsun... Gelişmeleri merakla bekliyorum:)
saol deryacımmm
inşallah erkektir ama hiç farketmez :)) şükür rabbime binlerce kez..
size haftasonu kızım için ördüklerimi göstermek istiyorum
inşallah sağlıkla giydirmekte nasip olur..
ayyy onasıl güzel bir elbise öyle:)) allahım sağasalim içini doldursun inş..
kızlar selammmmmmmm
diğeri göstermedi..
fotoşcugum sen hangi hastaneye gidiyorsun ve doktorun kim ve hastane fiyatları nekadar yazabilirmisin canım
fatoşcum hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olurlar .Allah gönlüne göre versin diğerinide.
bulantıların nasıl oldu canım. tamamen geçtimi?
şimdide ben bekliyorum bulantılarımın geçmesini :) bütün gün midem bulanıyor dışarı çıkma yok bende ama soğan ve yemek kokularına tahammülüm yok. hayatımın en iştahsız dönemi herhalde bu.
merhaba arkadaslar benim ismim seyda
bir tanidigimiz erdem hastanesinde calisiyor ve bana orani tavsiye etti sizlerden yardim istiyorum sizce en iyi tup merkez istanbulda hangisi
benim icin parasi onemli degil sadece iyi bir mekez istiyorum
inshallah hepimiz anne olacagiz en yakin zamanda
eger turkcem cok iyi degilse af edersiniz:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?