- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
Arkadaşlar cetvel yapmayı bir türlü başaramadım. Ticker programında cetveli yapıyorum, ordaki kodları profilime kaydetmek istiyorum, yanlış içerik diye kabul etmiyor. Hepsini denedim, olmadı. Fatoşcum siz nasıl yaptınız. Sizin yaptığınız programın cetvelini kopyaladığımda da sadece ticker factory'nin cetveli olacak diye hata veriyor. Anlaşılan ben cetvel pamadan bebeğimi kucağıma alacam...
baya uğraştım ama nasıl yaptığımı inan hatırlamıyorum
:))
teşekür ederim canım benim bu denemem dondurulmuşlarlaydı yumurta toplanmadı
dondurulmuş embriyolarımda bitti
tekrar baştan başlamak lazım
ama ben artık çok korktum sanırım
iki denememde de hastanelik oldum verdikleri ilaçların hepsini de kullandım ama
kısmet işte
artrit merhaba , baştan sona yazıların hepsini okudum.. bende başkente gidiyordum.benim ısrarımla tek yumurtam varken aşılama yapıldı gecen ay.. fakat olmadı.. artık başkente devam etmeyecem çalışdığımdan dolayı zor izin alıyorum..randevulu gitmeme rağmen gün geliyo 1 saat bekliyorum ozaman stresim kat ve kat artıyo...şimdi kızılay hast. mustafa ulusoy a gideyim dedim. fakat senin bu durumunu okuyunca tedirgin oldum.. bana yön gösterirsen sevinirim. sen devam etcekmisin mustafa bey e? gideyimmi?
kızlar buarada hepinizin yazılarını okudum.. sevindim üzüldüm.. meryem,derya,fatoş... hepinizi artık çok ii tanıyrum.. allah herkesin gönlüne göre verir inş.. bebişi olanlara allah sağlıkla kavuşmayı, olmayanlara ise tez zamanda verir..
çok uzun yazdım kusura bakmayın..
meraba canım bu bebiş haberleriyle dolu güzel sayfaya bende inan çok güzel şeyler yazmak isterdim ama olmadı kısmet işte ben 6 aydır yaşadıklarımdan dolayı anne olamadığıma üzülemedim bile şimdi her yönden çökmüş durumdayım ama yinede halime binlerce şükür
ben biraz ara vericem her yönden toparlanmam lazım ben iki aydır sadece başıma gelenlerden kurtulmaya çalışıyorum enfeksiyondan dolayı hala tedavi görüyorum bi daha büyük konuşmayım ama oraya adım bile atmam sen yinede araştır istersen ben bi dahaki denememi meram da yapmak istiyorum rapor hakkımı kullanayım diye ya da ankaraya gitmeyi düşünüyorum eğer raporsuz yaparsamda büyük ihtimalle eurofertile gidicem
bak maşallah burda herkes bebişlerini bekliyo neyse uzatmayım fazla
bebiş bekleyenler inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar olmayanlarında rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin
deryacım ben dün yaptım cetveli gebelik cetveli yazıyorsun google yukarıdan aşağıya 2. siteyi tıkla orda ayrıntı ve çok kolay canım.
artrit merhaba , baştan sona yazıların hepsini okudum.. bende başkente gidiyordum.benim ısrarımla tek yumurtam varken aşılama yapıldı gecen ay.. fakat olmadı.. artık başkente devam etmeyecem çalışdığımdan dolayı zor izin alıyorum..randevulu gitmeme rağmen gün geliyo 1 saat bekliyorum ozaman stresim kat ve kat artıyo...şimdi kızılay hast. mustafa ulusoy a gideyim dedim. fakat senin bu durumunu okuyunca tedirgin oldum.. bana yön gösterirsen sevinirim. sen devam etcekmisin mustafa bey e? gideyimmi?
kızlar buarada hepinizin yazılarını okudum.. sevindim üzüldüm.. meryem,derya,fatoş... hepinizi artık çok ii tanıyrum.. allah herkesin gönlüne göre verir inş.. bebişi olanlara allah sağlıkla kavuşmayı, olmayanlara ise tez zamanda verir..
çok uzun yazdım kusura bakmayın..
Artrit inşallah biranönce iyileşir, kendini toparlarsın...
deryacım cetvelin çok cici olmuş. maşallah
artritcim inşallah o kötü günler geride kalıcak sende güzel haberler vereceksin bize canım..
arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..
artrit sana yazmıştım ama görmedin heralde.... kızılay hastanesine gideyimmi cevap yazarsan cok sevinirim? sen değiştirecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?