Arkadaşlar eurofertilin SGK anlaşması yapılmış.1250 yi devlet ödüyomuş.Sizler yaptırdığınızdada anlaşması varmıydı.
canım ben eurofertıel gidiyorum dilek incesu doktorum şimdilik memnunum daha 4 gündür iğne vurunuyorum galiba 21 de yumurta toplanacak inş seninde hayırlı haberlerini duyarız şimdiden başarılar
farabideki ürolojicide anatolia yı tavsiye etmiş eşime ama ankara gidip gelicek gücü bulamıyorum.ilk gidişimde rahim filmi hormon testi istiyolarmı.
senin kaç günün kaldı canım sonuca
inşallah canım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.rahim filmi ve hormon testi istiyolar demi.
bu testlerden ayrı bir ücret alıyorlarmı peki?rahim filmi falan
Bence Doktoruna ulasamadigin bir merkezde tedavi olma, bedava bile yapsalar olma. Yurt disinde diyor az önce bi arkadasimiz, eeeeeeeee tüp bebek mesakkatli bi is, doktoruna ulasamadigin bi merkezi bosver derim benbu testlerden ayrı bir ücret alıyorlarmı peki?rahim filmi falan
Bak ben 5 kez denemis biri olarak, seni uyariyorum. Buradaki forumlari takip et, nerde doktor daha ilgiliyse ve tüccar ruhlu degilse oraya git.SaĞol canım karar vermek Çok zor.
merhabalar.bende konya eurofertilde mayısın 25 inde kısa protokol ile tedaviye başladım.dr um fuat ali beydi.gerçi yumurtalarımı dilek hanım topladı transferi fuat bey yaptı.bugün test günümdü.sabah 9 da kan verdim.sonucu baya bi geç öğrendik beklemek çok heyecan verici inanın.dilek hanım eşime sevinçli habei verdi çünkü ben olumsuz olsa dayanamazdım eşim duysun istedim.Rabbime çok şükür hamileyim.büyük ihtimalle de ikiz dediler.kan değerim yüksekmiş tabi eşim sormayı akıl edememiş.yani tamam hastane,dr,emriyolog bunlar vesile sadece Rabbim verecekse geri kalan sebep sadece.evet eurofertil konyada diğer yerlere göre pahalı ama tedavide hiç beklemeden dr peşinde koşmadan tedavi oluyosun.ben konyada yaşayanların tabi maddi durumu elverenlerin gidip görüşmesini tavsiye ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin.bizede kucağımıza almayı nasib etsin...
merhabalar.bende konya eurofertilde mayısın 25 inde kısa protokol ile tedaviye başladım.dr um fuat ali beydi.gerçi yumurtalarımı dilek hanım topladı transferi fuat bey yaptı.bugün test günümdü.sabah 9 da kan verdim.sonucu baya bi geç öğrendik beklemek çok heyecan verici inanın.dilek hanım eşime sevinçli habei verdi çünkü ben olumsuz olsa dayanamazdım eşim duysun istedim.Rabbime çok şükür hamileyim.büyük ihtimalle de ikiz dediler.kan değerim yüksekmiş tabi eşim sormayı akıl edememiş.yani tamam hastane,dr,emriyolog bunlar vesile sadece Rabbim verecekse geri kalan sebep sadece.evet eurofertil konyada diğer yerlere göre pahalı ama tedavide hiç beklemeden dr peşinde koşmadan tedavi oluyosun.ben konyada yaşayanların tabi maddi durumu elverenlerin gidip görüşmesini tavsiye ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin.bizede kucağımıza almayı nasib etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?