Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Arkadaşlar eurofertilin SGK anlaşması yapılmış.1250 yi devlet ödüyomuş.Sizler yaptırdığınızdada anlaşması varmıydı.

canım benim bize öyle bir şey demediler ama eurofertıelda pazarlık yapabilirsin belki 3250 falan yaparlar peşin ödersen daha ucuz yaparlar belki kızılayda falan uğraşma bence çok güzel bi yer eurofertıel başarı oranlarıda çok yüksek çok nadir çıkıyo tutmayan bence git bi görüş ilk randevu ücretsiz bu arada denemeye değer

farabideki ürolojicide anatolia yı tavsiye etmiş eşime ama ankara gidip gelicek gücü bulamıyorum.ilk gidişimde rahim filmi hormon testi istiyolarmı.
senin kaç günün kaldı canım sonuca

farabideki ürolojicide anatolia yı tavsiye etmiş eşime ama ankara gidip gelicek gücü bulamıyorum.ilk gidişimde rahim filmi hormon testi istiyolarmı.
senin kaç günün kaldı canım sonuca

evet anatolia çok güzel ama doktorlarını 1 kere görüyon bi daha yok oluyorlar çok önemli doktorlar habire yurt dışında konferanslarda bide 4250 sadce tüp bebek cnm
benim bugün son çatlatma iğnemi vurunacam yarın boş geçecek ctesi yumurta toplanacak ondan sonrası allah kalmış inş kaliteli embriyolar olur

merhabalar

geçmişe dönük okuyamadım ama..

dün kontrolümüz vardı bizim..

bebeklerimden birisi 32+1

diğeri 33+1 di

1800 gramdılar maşallah.......

temmuzun 7-10 u gibi sezeryan olucam inşallah beklerlerse........

haber vereyim dedim nete giremiyorum çünkü........

herşeyimiz hazır sağlıkla gelirler inşallah..

merhabalar.bende konya eurofertilde mayısın 25 inde kısa protokol ile tedaviye başladım.dr um fuat ali beydi.gerçi yumurtalarımı dilek hanım topladı transferi fuat bey yaptı.bugün test günümdü.sabah 9 da kan verdim.sonucu baya bi geç öğrendik beklemek çok heyecan verici inanın.dilek hanım eşime sevinçli habei verdi çünkü ben olumsuz olsa dayanamazdım eşim duysun istedim.Rabbime çok şükür hamileyim.büyük ihtimalle de ikiz dediler.kan değerim yüksekmiş tabi eşim sormayı akıl edememiş.yani tamam hastane,dr,emriyolog bunlar vesile sadece Rabbim verecekse geri kalan sebep sadece.evet eurofertil konyada diğer yerlere göre pahalı ama tedavide hiç beklemeden dr peşinde koşmadan tedavi oluyosun.ben konyada yaşayanların tabi maddi durumu elverenlerin gidip görüşmesini tavsiye ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin.bizede kucağımıza almayı nasib etsin...

hayırlı olsun canım sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın inşallah.bende yeni başlıcam dilek hanım doktorum .ilk denemem hayırlı olur inşallah.

hayırlısı olsun tebrik ediyorum ikiz bebişlerini ne kadar tuttu acaba konya eurofertilde bilgilendirirsen sevinirşm canım

Hayırlı olsun canım... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini. Darısı diğer tedavi gören arkadaşların başına inşallah...

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur
dun kontrolumuz vardi allaha sukur kizlarim iyilerr
allaha sukur hersey yolunda insallah sonuna kadar boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…