Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ben anneyim su anda insaallah benim kasıklarımda hafif hafif agrılar var sizinde varmıydı

iğne batarmış gibi hani grip olacağında her yanına batarya ağrı öyle ağrılar kasıklarıma batıyordu hala var korkma önemli bir şey değil tahminimce yumurtalar toplandıya hala onların iyileşme durumu galiba ondan

asicim mesajlar neden yavas gelip gidiyor acaba

evet cnm yanlız yaşıyorum ama tedavi vaktinde annemde kaldım 12 gün hiç kaldırmadı saolsun düşün yastığımı bile kardeşlerim düzeltti

cnm sünme sakın ama yastığı düzeltecem die ani hareket yapma kendine çok nazik davrann kızlar ben çıkıyorum çok acıktım öğle yemeği vakti geldi dualarım sizlerle herşeyi haber adin merakta koymayın haaaa öptümmmm cokacimcoook

tancım hadi yine görüsürüz canım öptüm annenede slmlar

selam arkadaşlar,
ben de konya eurofertilde tüp bebek yaptırdım. bugün transferin 4. günü. bu bizim 2 . denememiz. 1.de olmamıştı. beklemek çok zor. hamile kalan arkadaşlar bana biraz anlatır mısınız belirti filan oluyor mu? bu şekilde eli kolu bağlı oturmak çok geriyo beni. hadi olmamışsa diyorum hep. bişeyler söyleyin. ölcem walla

a.s.
kuzucum nie bu kadar kasıyorsun kendini serbest ol biraz bak senin 2 denemen miş ne güzel tecrübelisin ve şansın çok yüksek farkındasın bunu demi hiç bir belirti olmuyor hiç belirti arama bak ben 5 haftalığım hiç bir şey yok daha hamilik belirtiis olarak daha belli olmaz kuzumm rahatla ve bebeğinin sana tutunması için dua et başka şeylerle oyalan lütfen bir an aolsun unut tüp bebek yaptırdığını başka şey için yattığını düşün lmaz:

kuzucum nie bu kadar kastın kendini anlamadım bak sen 2 denemem diyorsun korkma senin sanşsın çok daha yüksek bunu farkındasın demi ve bir an olsun belirti aramaktan vazgeç çünkü hiç bi belirti olmuyor bak ben 5 haftalık hamileyim hiç bi belirti yok hamilelikle ilgili boş ver bir an olsun başka şeyler düşün başka şeylerle meşgul oll kafanı dağıt yoksa 12 geçmek bilmez ben ne zaman geçti inan anlamadım inş hamiş olacaksın ben inanıyorum çünkü senin hamiş olma şansın %60 larda cnm :CüvCüv:

canım benim saolasın bana moral verdin. ama sen de bilirsin işte. hep acabalarla yaşıyorum şu 7-8 gün bi geçseydi hayırlısıyla güzel haberleri bi alsaydım. bu arada inşallah sen de sağlıkla bebeklerine kavuşursun. hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua et olur mu :? :)

mrb deniz tedavin hayırlı olur vinsaallah benim bugun 8. günüm snn doktorun kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…