ben anneyim su anda insaallah benim kasıklarımda hafif hafif agrılar var sizinde varmıydı
iğne batarmış gibi hani grip olacağında her yanına batarya ağrı öyle ağrılar kasıklarıma batıyordu hala var korkma önemli bir şey değil tahminimce yumurtalar toplandıya hala onların iyileşme durumu galiba ondan
asi sen evde yalnızmı yasıyorsun
evet cnm yanlız yaşıyorum ama tedavi vaktinde annemde kaldım 12 gün hiç kaldırmadı saolsun düşün yastığımı bile kardeşlerim düzeltti
evet cnm yanlız yaşıyorum ama tedavi vaktinde annemde kaldım 12 gün hiç kaldırmadı saolsun düşün yastığımı bile kardeşlerim düzeltti
evet canım yalnızım dediğim gibi bu dönem annem var yanımda
selam arkadaşlar,
ben de konya eurofertilde tüp bebek yaptırdım. bugün transferin 4. günü. bu bizim 2 . denememiz. 1.de olmamıştı. beklemek çok zor. hamile kalan arkadaşlar bana biraz anlatır mısınız belirti filan oluyor mu? bu şekilde eli kolu bağlı oturmak çok geriyo beni. hadi olmamışsa diyorum hep. bişeyler söyleyin. ölcem walla
selam arkadaşlar,
ben de konya eurofertilde tüp bebek yaptırdım. bugün transferin 4. günü. bu bizim 2 . denememiz. 1.de olmamıştı. beklemek çok zor. hamile kalan arkadaşlar bana biraz anlatır mısınız belirti filan oluyor mu? bu şekilde eli kolu bağlı oturmak çok geriyo beni. hadi olmamışsa diyorum hep. bişeyler söyleyin. ölcem walla
canım benim saolasın bana moral verdin. ama sen de bilirsin işte. hep acabalarla yaşıyorum şu 7-8 gün bi geçseydi hayırlısıyla güzel haberleri bi alsaydım. bu arada inşallah sen de sağlıkla bebeklerine kavuşursun. hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua et olur mu :? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?