Midye benim doktorum da fuat ali beydi. bütün işlemleri başından sonuna kadar o yaptı. Evet çok pozitif bence çok da iyi birşey pozitif olması. Bizim rahatlamaya ihtiyacımız var. İnsanı strese sokmuyor. Ben hala dualarla anıyorum fuat ali beyi. Allah razı olsun, Meleğime kavuşmamda aracı oldu...
selam arkadaşlar
bende temmuz ayında aşılama yaptırcam konyada ama kararsızım yaptıracagım yer konusunda
selçukta mı yoksa eurofertildemi karar veremedim
sizler eurofertilden memnunsunuz anladıgım kadarıyla
bana konyada önerebileceginiz iyi bir doktor var mı?
kızlar yerleştirmeden sonra gaz sorunu yaşadınızmı?
merhaba tan1 evet aynı sorunu bende yasıyorum bugun 7. günüm
sağol canım benimde 2. günüm adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.bide çok çabuk karnım acıkıyor.19 unda adet olmamalazım ama 21 de test yaptırıcam.
kızlar bu arada su anda ıgnelerde 9. gunum gobekten ve koldan ıgne oluyorum ve bu konuda bıraz acemıyım pek anlamıyorum. kan degerlerıne ıyı dıyolar yumurtaların cm sını olcuyolar bugun cmlerı soyledıler ama pek anlamadım. 10 tane var dedıler(5 sol 5sağ)kımı 17 kımı 16 kımı 15 bazıları daha az (en kucugu 13 galıba).ptesı catlatma ıgnesı vuracaklar ve benım merak ettıgım bu 10 yumurtadan sadece 18 cm olanlar mı ıse yarayacak en fazla 3-4 tanesı 18 cm olur yanı ptesıye kadar?galıba karısık anlattım:)
benı bu konularda aydınlatırsanız sevınırım
kızlar bu arada su anda ıgnelerde 9. gunum gobekten ve koldan ıgne oluyorum ve bu konuda bıraz acemıyım pek anlamıyorum. kan degerlerıne ıyı dıyolar yumurtaların cm sını olcuyolar bugun cmlerı soyledıler ama pek anlamadım. 10 tane var dedıler(5 sol 5sağ)kımı 17 kımı 16 kımı 15 bazıları daha az (en kucugu 13 galıba).ptesı catlatma ıgnesı vuracaklar ve benım merak ettıgım bu 10 yumurtadan sadece 18 cm olanlar mı ıse yarayacak en fazla 3-4 tanesı 18 cm olur yanı ptesıye kadar?galıba karısık anlattım:)
benı bu konularda aydınlatırsanız sevınırım
tancım o karın agrıları ilk 4 gün bendede vardı ama şimdi geçti benim kasıklarımda da vardı insaallah allah o testte pozitif görmeyi nasip etsin birkaç bayan arkadaşta normal adet günü hasta olmuş ama teste pozitif çıkmış
allah inşallah hepimize göstersin o mutluluğu.
insaallah tancım
bu cok zor bisey
runnecim birde ben çok sık acıkıyorum.laçların etkisi ile olabilir diye düşünüyorum.göğüslerim şiş ve uçları felaket acıyorkarnım patlıcak gibi.
tancım sen jelden baska ilaç kullanıyormusun benim karnım siş sadece
sadece jel kullanıyorum birde vitamin verdiler içinde folik asitte olan ikisini kullanıyorum
arkadaşlar cumartesi TEST günü olan varmı
evet canım elevit dilek hanım doktorum.yok yatmıyorum oturuyorum evin içinde bi tur atıyorum.çünki belim ağrıyor çok dolaşınca biraz rahatlıyor.sen yatıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?