Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

sagol canım cevabın ıcın ne bıleyım bakalım bazen benı kızdırıyo bu rahatlıgı o da benım gergın olmamdan galıba streslı bı surec bızım daha ılk bakalım bu arada cocuk ıcın masallah Allahım bagıslasın sıze

kızlar bu arada su anda ıgnelerde 9. gunum gobekten ve koldan ıgne oluyorum ve bu konuda bıraz acemıyım pek anlamıyorum. kan degerlerıne ıyı dıyolar yumurtaların cm sını olcuyolar bugun cmlerı soyledıler ama pek anlamadım. 10 tane var dedıler(5 sol 5sağ)kımı 17 kımı 16 kımı 15 bazıları daha az (en kucugu 13 galıba).ptesı catlatma ıgnesı vuracaklar ve benım merak ettıgım bu 10 yumurtadan sadece 18 cm olanlar mı ıse yarayacak en fazla 3-4 tanesı 18 cm olur yanı ptesıye kadar?galıba karısık anlattım:)
benı bu konularda aydınlatırsanız sevınırım

:ecrin_bebek: canım selçukluda yatırmanı hiç tavsiye etmem ben ilkorda yaptırdım hiç memnun kalmadım ilgileri felan hiç güzel degil şimdi euro fertilde yaptırdım bugun 7.günüm beklemekteyim ama çok güzel ilgileniyorlar memnun kalacagına eminim

sağol canım benimde 2. günüm adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.bide çok çabuk karnım acıkıyor.19 unda adet olmamalazım ama 21 de test yaptırıcam.

tancım o karın agrıları ilk 4 gün bendede vardı ama şimdi geçti benim kasıklarımda da vardı insaallah allah o testte pozitif görmeyi nasip etsin birkaç bayan arkadaşta normal adet günü hasta olmuş ama teste pozitif çıkmış

cnm benimde en son gittiğimde som değerler 16 17 18 di o aralarda gidiyordu 15 bile vardı ama tam 14 tane yumurta toplandı son çatlatma iğnesini vurunca zaten 1 günde hiç iğne vurunmadan geçiriyorsun yumurta toplama işlemine girene kadar kocaman oluyorlar hepsi korkma

benim 4 yumurtam vardı 13 15 20 22 ydi en olgun yumurtayla işlem yaptılar .eger digerleride döllenirse seninn yumurtalarının onlarıda saklamayı tavsiye edecekler sana .senin dr un kim midye

allah inşallah hepimize göstersin o mutluluğu.

runnecim birde ben çok sık acıkıyorum.laçların etkisi ile olabilir diye düşünüyorum.göğüslerim şiş ve uçları felaket acıyorkarnım patlıcak gibi.

tancım sen jelden baska ilaç kullanıyormusun benim karnım siş sadece

evet canım elevit dilek hanım doktorum.yok yatmıyorum oturuyorum evin içinde bi tur atıyorum.çünki belim ağrıyor çok dolaşınca biraz rahatlıyor.sen yatıyomusun

evet canım elevit dilek hanım doktorum.yok yatmıyorum oturuyorum evin içinde bi tur atıyorum.çünki belim ağrıyor çok dolaşınca biraz rahatlıyor.sen yatıyomusun

ilk 2 gün hiç kalkmadım şimdi de evin içinde dolaşıyorum sadececama çok degil.hiç iş yapmıyorum .kayınvalidem ve eltım yardımcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…