Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar bence hiç kalkmayın riske atmayın ben 12 gün paso yattım tuvalet dışında kalkmadım çünkü riske atamazdım düşünün yemeği bile yatarak yedim normal oturur pozisyonuna hiç gelmedim sadce wc kalkarken bi oturdum o kadar

cnm inş güzel sonuçlarla dönersin ben 5 temmuzda öğrendim hamile olduğumu şuanda jel ve folbiol die folik asit kullanıyorum vitamin inş senide hamiş olarak görürüz

insaallah asi bizlere dua et canım hamilelerin duası kabul olurmus .hayırlı olsun canım bebegin evet sayfaları geçmise dönük okudum çok güzel arkadaslıklar kurmussunuz bende aranıza katılmak istedim

benimde annem yapıyor tm işleri sağ olsun.senin doktorun kim di canım

cnm bütün dualarım sizlerle inanın şuan o kadar içten dua ediyorum inş allahım sizlere bu tedavinizde anne olmayı nasip etsin inş benim dr dilek hanımdı çok tatlı bi bayan sami beyle girdiler transfere o iksinin girdiği tüm tüp bebekler tutuyormuş şahit oldum çünkü bizzat yaşadım hamileyim artık

ben anneyim su anda insaallah benim kasıklarımda hafif hafif agrılar var sizinde varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…