Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

inşallah canım şimdide yaptım yine aynıydı.inşallah ama kan testi çıkmadan bilmiyorum ümitlenmelimiyim.

hoşgeldin susan. öncelikle geçmiş olsun. inşallah hayırlısıyla amacına ulaşırsın. bizler konya eurofertilde yaptırdık. okumuşsun zaten, hepimiz memnunuz. yarın tahlil günümüz. benim tedavim 10 gün sürdü. şimdi beklemedeyiz. istanbulda bence deneme. çünkü bir sürü tüp bebek merkezi var. en iyisini bulana kadar zaman harcarsın. konya eurofertil bence iyi bir merkez. son karar senin tabi.

inşallah canım şimdide yaptım yine aynıydı.inşallah ama kan testi çıkmadan bilmiyorum ümitlenmelimiyim.

olsun ya biraz şımart kendini mutlu ol. idrarda çıkan kanda mutlaka çıkacaktır. üşenmesem gidip ben de alacağım bi test. ama buralarda eczane de yok.

kızlar runne ne yapmış sonuç ne çok merak ettim tancım büyük ihtimalle hamişsin hadi hayırlı olsunnn hepinizi öpüyorummm güzel anneler

denizcim sonuç 45 dk da çıkıyordu değilmi.arıyolarmı.

tatlım geçen sene 45 dakikaydı ama bu sene öğleden sonra çıkıyormuş galiba. ben geçen sene gittiğmde kan verdim ama orda bi bayan vardı laborant galiba bu sene onu hiç görmedim. kanı verdikten sonra oyalandım biraz oralarda bi çay bahçesi vardı, çay içip eurofertile tekrar gittim. o arada çıkmıştı. aramalarına fırsat kalmadı yani. ama bildiğim kadarıyla o tahlillerin sonuçlarını personelin açıklaması yasak. mutlaka doktorunla görüşüyorsun. bi de o bahsettiğim bayan artık orada değilse tahlilleri dışarıda bir laboratuvara yolluyorlardır. bu da geç gelmesi anlamına geliyo. yani bizim e2 sonuçlarının çıktığı zamanlar çıkabilir.

uzunmuş süre hayırlıı ile bi geçseydi.hayırlı habeler alsaydık.gözüm hiç tatlı görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…