Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kullanıyorum canım galiba 3 ay bitene kadar.ama yarın sorarım

selam kızlaar. ben evime döndüm artık. annemlerdeyken internet yoktu. görüşemedik. bu arada kadınlar kulubü hesabım bloke olmuş. küçük değişikliklerle yenisini aldım. nasıl gidiyo hamilelik. zor oluyo mu? ben çok rahat geçiriyorum. bugün hafif baş ağrısı ve mide bulantısı var. sizler nasılsınız?

valla dedik bi kayboluyonnn bi daha gözükmüyonnn allah şükür maşallah öyle devam etsinnn inşallah benimde allah şükür hafif mide bulantım oluyooo çok sıkıntı çekmiyorumm ikiz olmasına rağmennnn ne yaptın sen dr işini şimdi başımızdaki tek mesele benim dr ve oruç tutup tutmayacağımm

sln arkadaşlar bende yeni üye oldum euro fertil de tüp bebek transferim geçen pazartesi yapıldı 5.gün transferi yapıldı 2 tane, perşembe kan tahlilim var ama benm adet günüm yarın çok heyecanlıyımm tabiki önce her şeyin hayırlısıı bu arada 5. gün embriyosu hakkında iyi veye kötü anlamda bir şey bilen varsa ...

canım ben eurofertile devam etmeyi düşünüyorum. ama kararsızım. benim doktorum fuat beydi. hastane stresi çekmeyim diyorum en azından. cuma günü kalp atışlarını dinlicez inşallah. bu arada benimki ikiz değil.tek. ya bence oruç tutma. bebişlere yazık. seneye hepsini tutarsın. ben tutmıcam.

selam hoşgeldin. seni çok ii anlayabiliyorum. biz de hep geçtik bu yollardan. rahat ol diyemicem çünkü olunmayacağını biliyorum. bi de 5. gün embriyosunda bir yerde okuduğum kadarıyla tek yumurta ikizi olabiliyomuş. bi de şans daha yüksekmiş. inşallah olur.

hoşgeldin canımm maşallah yolu yarılamışsın hatta çok azı kalmış diyebilirm 5.gün embriyosu çok kaliteli oluyo die duydummm ama tabiki önemli olan senin embriyolarının nasıl olduğuu bu sitede bi arkadaşımız var sadece 3 yumurta toplandı ve 1 embriyo döllendii ve 2.gün transfer edildi çok üzgündü olmayacak tutmyacak die geçen haber etti hamileymişşş önemli olan sağlıklı olmasııı inşş bu hastane çok ii eminim hamile olursunn sende :CüvCüv:

canım yaa bende devam etmek isterim ama 120 tl muayen ücreti istiyo bide taa 6 hafta sonra gel dedii ben çatlarım o zmana bide gçen aradımmhiç ilgilenmedi tlf bile bakmadı geri döneriz dediler armadılar bile başka zaman olsaaa ararlardııı valla herkesin parasına sözü geçer doğum yaptıracak yerleri yokkk başka hastaney eçağırıyooo en iisi her düzeni olan ii bir hastane ve ii bir doktor allah razı olsunn ellrinden geleni yaptılar hamilede kaldım ama dah fazla devam etmeyecemmm farabiye randevu aldım hem temiz hem dört dörtlük bi hastane

haklısın canım benim de tereddütlerim var senin gibi. bazen ilgi olmuyo gerçekten. ben sorduğumda burası yakında hastane haline gelecek belki yetiştirebilirsek burada doğum yapabilirsin dediler ama bazen de bi şaşkınlık, unutkanlık oluyo. bi de benim kullanmam gereken bi ilacım var o konuda daha yoğun bi ilgi gerekiyo. korkuyorum aslında. başkent de ii diyolar. farabi de iyiymiş. çok kararsızım gerçekten de.

evet canım senin dr zaten biraz unutkannn die duydum çok önceden bennn o yüzden dilek hanımı istedimm başkentte emel hanım varmışş ii dio derya ona gitmişş ama başkent bana uzak aynı cihazlar farabide de varr hem yolumun üstü doktorumuda araştırdım eski görev yaptığı hastaneyi aradımm çok ii dedilerrr zaten devlet hastanesind egörev yapmışş selçuklu gibi küçük hastaneler bize olmaz nie benimkiler ikiz erken gelirlerse yoğun bakım ünitesi olması lazımmm ben karar verdim darısı sana eurofertıle para vercek durumum yok bide herkesin tüp bebk yaptığımı bilmesini istemiyorum sürekli soruluyo hangi dr gidiyon die o yüzdennn en iyisi farabiii sende ii düşün ve sana en yakın olan 4x4 lük bi hastane seççç

ben zaten konyada yaşamıyorum tatlım. 1 saat uzaklıkta bi ilçedeyiz. çok kararsızım ya. cumartesi kontrol war. sonra başka bi yere başlayım olmazsa. bi de şimdi randevu istesen 2 ay sonraya veriyorlar ya.

hoşbilmiyorumkismilebulduk cnm tşkr ederim cvabın için ewt çok heyecanlıyım hiç ağrım yokk sen hamileydin demi sende de ağrı oldu mu bu günler debilmiyorumkismile

inşallah canım önemli olan sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağımıza almak inşallah rabbim o günleri hayırlısıla gösterirr doktorumda dedi çok güzel 2 embriyo die ama kısmet tabii her şey sende hamileydin demi doktorun kim

ben zaten konyada yaşamıyorum tatlım. 1 saat uzaklıkta bi ilçedeyiz. çok kararsızım ya. cumartesi kontrol war. sonra başka bi yere başlayım olmazsa. bi de şimdi randevu istesen 2 ay sonraya veriyorlar ya.

yok canım 2 ay sonraya vermedi farabi bana 20 sine aldım randevuyu ben bende ilçedeyimmm o yüzden yolumun üstü daha ii bana

hamileyim canım ikizlerime dr dilek hanımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…