Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

transfer esnasında ağrı olmuyormu uyuşturmuyorlarmış ya hani hissetmiyormusun?

yok canım iç bir şey hissetmiyon dedim ya vajinadan muayene olur gibi habire konuşuyon dr la zaten 2 tane dr oluyo bir sürü ambriyolog hemşire başında 15 dk anca sürüyooo sadece tuvaletini yapmak istiyorsunnn o kadar onuda kaldırmıyorlar yattığın yerde yapıyorsunnn hiç ağrı sızı olmuyoo merak etmeeee en kolayy işlem diyebilirimmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tatildeydim moral depoladım geldim

oh ne güzel hayrına biride beni götürsee bu hamilelik benim psikolojimi bozdu acayip asabi oldum anlayamıyorum bazen keşke daha geç mi yapsaydık bebeği diyorummm anam ben iki tanenin hakından nasıl gelecemmmm aman allahımmmm offfffffffffffffffffffffffff kafam hiç götürmüyoo ve acaba anneliğe hazır mıyımmm bilmiyorummm çok korkuyorummmm

asiiii canım iyi güzelde o kadar çok adam hepsi görüyor yani altta ne var ne yok anacım çok utanıyorum ben ya nasıl aşacağım bunu?

asiiii canım iyi güzelde o kadar çok adam hepsi görüyor yani altta ne var ne yok anacım çok utanıyorum ben ya nasıl aşacağım bunu?

yok canım benim onlar senin gibi benim gibi binlercesini görüyooo adam ona bakmıyo bile zaten dilek hanım başında erkek dr karından ultrosonla yol gösteriyo sonra embriyolog gelip rahime yavruları koyuyorlar o kadar

bu ay gitsemmi diyorum ya heyecanlandım annem ısrar ediyor bu ay git diye

aman dur gitme azcık yaşa hayatınııı sonra onu yapma bunu yapma ev temizleme otur otur valla en tatlı günlerimmiş o günler kıymetini bilemedimm dahada zorlu günler ilerdeee yandım offfffff ya allahım sabır verrr

hoşbulduk tatlım ya sabahları midem hafif bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum.bide kasılmalar oluyor yatakta dönerken ayağa kalkarken ara ara kasılma oluyor

canım galiba o kasılmalar yumurtalarımızın çok büyük oluşundan bendede arada adet olacakmışım gibi ağrı oluyoo geçiyo dr dedi yumyurtalardan çok dikkat et dedi karnıa darbe falan alma die allah şükür çok aşırı mide bulantısı yokkkk bend e aman olmasındaaa yarın gidecen galiba sen kalp atışlarını duymaya demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…