tan ne yaptınn canım duydun mu kalp atışlarınııııı ikiz miymişş kendine ii bak orucu sor bak ona göre tutalımmm
hayır canım bu önümüzdeki salı duyucam.vajinal muayene mi yapıyorlar yine.
arkadaşımda 3 haftalık hamile ona vakıf hastanesindeki Emine hanım tutabilirsin demiş.
canım bende duydugum tüm olumsuz şeylere ragmen orda yaptırdım,eurofertili düşündüm ama ilaçları yazdırmak problem oldugu için mehmet çolakogluna gittim kendisi çok yogun pek ilgilenmedi,benim yumurtalar 2-3 gün arayla 3 kez çatladı ilk kez başıma geldi böyle bişey anlamadım çok şaşkınım hakkımızda hayırlısı artık
senin ilk aşılamanmıydı?sorun ne?
selam ben geldim asiii daha hastane aramak için erken değilmi tatlım sabredemiyorsun dimi:)))))) bir an önce kucağına almak istiyorsun
offfffffffffff ya canım sıkılıyo kızlar gelin artıkkkkkkkkkkkk fatoş hanım doğurdun mu kuzularınıııı bi hastane önerin eskilerrr ikilzlerimi ve beni rahat ettirecekkkkk tan runne nerelerdesinizzzzz pişttttttttttttttttt
canım ya farabiye gideceksin yada başkente başka yeni dogan nerde var bilmiyorum birde dogum evive tıp fakültesinde var ben hamileligim boyunca anıta gittim ama malesef bende gelik zehirlenmesi oluştu bana ve bebeklere yogun bakım gerektigi için başkente giitik ve orda bana yogun bakım bulunamadı dolu imiş yogun bakım farabiye gittik ordada bebeklere boş küvez bulunamadı mecburen dogum evinde yaptım ama ne bebekler nede ben yogun bakıma girmedik elhamdülüllah dogum evindende menmun kaldım açıkcası
kızlar ya hergün aklıma yeni bir soru takılıyo asiii runne cevaplarsanız sevinirim mesela ben adetimin 2. günü konyaya gittim o gün neler oluyor yani ben ertesi gün için orada kalacakmıyım merkeze toplam kaç kere gitmem gerekiyo tedavi sırasında ?
kız ne güzel yazmışsın ohhhhhhhhhhhh insanın hemen yaptırası geliyor:))))))))))))))))
selamlar..
tam 1 ay önce doğum yaptım
6 temmuz 2010
cansu 1720 gr doğdu 13 gün küvözde kaldı
cemre 2110 gr doğdu küvöze girmedi
doğumum çok zor oldu
plasente previa diye bi şey olmuş. doğumda 5 litre kan kaybetmişim 6 saat yoğun bakımda kanımı durdurmak için uğraşmışlar... neyseki şimdi iyiyiz..
doğumun 2. günü euro fertilin tüm ekibi beni ziyarete geldi... o kadar şaşırdımki anlatamam.. çiçekleriyle birlikte gelmişler...
beni başından bu yana yalnız bırakmadıkları için tekrar hepsine teşekkür ederim..
bu zamana kadar yazamadım.. gecem gündüzüm belli değil. ikiz bebek çok zormuş çokk :) ama çokta güzel bişeymiş...
hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin... tedavide olanlar inşallah hamiş olurlar... doğum yapanlarda bebeklerini sağlıkla büyütsn... herkesi öpüyorum...
selamlar..
tam 1 ay önce doğum yaptım
6 temmuz 2010
cansu 1720 gr doğdu 13 gün küvözde kaldı
cemre 2110 gr doğdu küvöze girmedi
doğumum çok zor oldu
plasente previa diye bi şey olmuş. doğumda 5 litre kan kaybetmişim 6 saat yoğun bakımda kanımı durdurmak için uğraşmışlar... neyseki şimdi iyiyiz..
doğumun 2. günü euro fertilin tüm ekibi beni ziyarete geldi... o kadar şaşırdımki anlatamam.. çiçekleriyle birlikte gelmişler...
beni başından bu yana yalnız bırakmadıkları için tekrar hepsine teşekkür ederim..
bu zamana kadar yazamadım.. gecem gündüzüm belli değil. ikiz bebek çok zormuş çokk :) ama çokta güzel bişeymiş...
hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin... tedavide olanlar inşallah hamiş olurlar... doğum yapanlarda bebeklerini sağlıkla büyütsn... herkesi öpüyorum...
offfffffffffff ya canım sıkılıyo kızlar gelin artıkkkkkkkkkkkk fatoş hanım doğurdun mu kuzularınıııı bi hastane önerin eskilerrr ikilzlerimi ve beni rahat ettirecekkkkk tan runne nerelerdesinizzzzz pişttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?