Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

tan ne yaptınn canım duydun mu kalp atışlarınııııı ikiz miymişş kendine ii bak orucu sor bak ona göre tutalımmm

hayır canım bu önümüzdeki salı duyucam.vajinal muayene mi yapıyorlar yine.
arkadaşımda 3 haftalık hamile ona vakıf hastanesindeki Emine hanım tutabilirsin demiş.

hayır canım bu önümüzdeki salı duyucam.vajinal muayene mi yapıyorlar yine.
arkadaşımda 3 haftalık hamile ona vakıf hastanesindeki Emine hanım tutabilirsin demiş.

evet canım vajinal muayene yapıyor gene ama kalp atışını gösteriyo sadece sen ben duymak istiyorum deee dr tamam mı cnmm valla oruç konusunda çokkararsızımmm ailem tutm adioo bende tutmak istiyorumm ama çocuklarımıda riske atmak istemiyorummm neys ehayırlısı neys eo olsunn bu arada farabideki erkek dr araştırdımm çok ii dediler çalıştığı eski yeri aradım çok güler yüzlüü ilgli binlerce doğum yaptırmışş akşehir devlet hastanesindeymişş suna hanıma biraz suratsız diolar ama genede bilmiyorum ben mehmet beyden randevu alacam orucun içinde

bizim bir sorun yok aslında yaşla ılgılı 6 ay deneyın olmazsa gelın demıstı dr bızde oyleyaptık cunku bızım ıkı gebelıgımız olmustu onceden bız ıstemedık gecen yılda 3. gebelıgımde nısan da kalp atımı olmadı aldırmak zorunda kaldım nısandan sonra uc ay bekledık sonra tekrar denemeye devam ettık olmadı mart 2010 da asılama oldu olmadı bızde tup bebek yapalım dedık daha fazla vakıt kaybetmemek ıcın eylul ekum gıbı dusunuyoruz .

offfffffffffff ya canım sıkılıyo kızlar gelin artıkkkkkkkkkkkk fatoş hanım doğurdun mu kuzularınıııı bi hastane önerin eskilerrr ikilzlerimi ve beni rahat ettirecekkkkk tan runne nerelerdesinizzzzz pişttttttttttttttttt

selam ben geldim asiii daha hastane aramak için erken değilmi tatlım sabredemiyorsun dimi:)))))) bir an önce kucağına almak istiyorsun

selam ben geldim asiii daha hastane aramak için erken değilmi tatlım sabredemiyorsun dimi:)))))) bir an önce kucağına almak istiyorsun

hoşgeldin canım bir hastaneye bağlanmam lazım eurofertıel kalp atışlarını duyduktan sonra her muayen için 120 tl ücret alıyoo canımm benim yeni doğan bölümü olan ve işinin ehli ii bi dr bulup her ay kontrole gitmem lazım canım

canım ya farabiye gideceksin yada başkente başka yeni dogan nerde var bilmiyorum birde dogum evive tıp fakültesinde var ben hamileligim boyunca anıta gittim ama malesef bende gelik zehirlenmesi oluştu bana ve bebeklere yogun bakım gerektigi için başkente giitik ve orda bana yogun bakım bulunamadı dolu imiş yogun bakım farabiye gittik ordada bebeklere boş küvez bulunamadı mecburen dogum evinde yaptım ama ne bebekler nede ben yogun bakıma girmedik elhamdülüllah dogum evindende menmun kaldım açıkcası

teşekkürler canım allahım evlatlarınla sana uzun ömürler versinnn yaa geceleri uyuyamıyorum hangi dr gitsem diee yenidoğan yoğun bakımı çok önmelii farabiyi tercih edecem gibi hem yolumun üstü ama dr da kararsızım suna hanım var bide mehmet bey varrr şaştım yaaaa valla ne zor bu işlerrr allahım sağ salim kucağıma aldırmak nasip etsinnn

amin inşallah canım sende inşallah kuzularını saglıklı sıhatli kucagına alırsın farabi iyi bir hastane kendin bilirsin ama suna hanımı tavsiye etmem n tabi kendin bilirsin daha hamileligin başındasın birkaç hastaneye git hangisini begenirsen ona devam et ben öyle yaptım dört beş hastaneye gittim menmun kaldıgım hastaneyle devam ettim

kızlar ya hergün aklıma yeni bir soru takılıyo asiii runne cevaplarsanız sevinirim mesela ben adetimin 2. günü konyaya gittim o gün neler oluyor yani ben ertesi gün için orada kalacakmıyım merkeze toplam kaç kere gitmem gerekiyo tedavi sırasında ?

canım adetinin 2 günü gidiyorsunn dr seni vajinadan muayen ediyor yumurtalarına bakıyorrr ve kan tahlili istiyor eşindende sperm tahlili istiyorr tahlile ve muayene göre ilaç yazacak sana gonal f die bi ilaç var ben ilk onla başladımm iğne göbekten kendin yapıyorsunnn onunla o gün verdikleri saatte başladımm benim saatim 7 de akşamm sonucuna göre seni arayıp ne kadar doz da vuracağını söylüyorlar genelde 225 ml başlıyoo 2 güne bi çağırdılar kan tahlili muayene yapıldı hepp ona göre akşam arayıp ne kadar dozda vurunmam gerketiğini söyledi daha sonra göbekten iğnein yanına koldan iğnede geldi ve en son 15 günün sonunda çatlatma iğnesi gene onların söylediği saatte o saati kaçırma benim gece 11 di acilde vurundumm ve artık yumurta toplama işlemi başlıyoo tümden anestezi yapılıyoo hiç bir şey hissetmiyorsun yarım saat sürüyoo haber veriyorlar kaç yumurta topladığınmı dr sana ve 3 yada 5 gün sonra ne kadar döllendiyse embriyoların on agöre transfer ediliyoo ond auyuşturmuyolar sıkışık gidiyorsun vjinadan muayene eder gibi oluyo sadece sıkışık olduğun için o an sadece tuvalete gitmek istiyorsunn ve 2 3saat eyattıktan sonra hadi bakalımm 12 günlük bekleme süren hayırlı olsunnn 12 gün sonra mutlu haberle görüşüyoruzzzz :lepi:

selamlar..

tam 1 ay önce doğum yaptım

6 temmuz 2010

cansu 1720 gr doğdu 13 gün küvözde kaldı

cemre 2110 gr doğdu küvöze girmedi

doğumum çok zor oldu

plasente previa diye bi şey olmuş. doğumda 5 litre kan kaybetmişim 6 saat yoğun bakımda kanımı durdurmak için uğraşmışlar... neyseki şimdi iyiyiz..

doğumun 2. günü euro fertilin tüm ekibi beni ziyarete geldi... o kadar şaşırdımki anlatamam.. çiçekleriyle birlikte gelmişler...
beni başından bu yana yalnız bırakmadıkları için tekrar hepsine teşekkür ederim..

bu zamana kadar yazamadım.. gecem gündüzüm belli değil. ikiz bebek çok zormuş çokk :) ama çokta güzel bişeymiş...

hamile olanlara allahım hayırlı doğumlar nasip etsin... tedavide olanlar inşallah hamiş olurlar... doğum yapanlarda bebeklerini sağlıkla büyütsn... herkesi öpüyorum...

kız ne güzel yazmışsın ohhhhhhhhhhhh insanın hemen yaptırası geliyor:))))))))))))))))

kızçe hiç öyle büyütülecek bi tedavi değillll herkesi dinleme rahat ol valla bak tedavi görmesem kendiliğinde oldu zannedecem kuzum ne ara geçti o 1 ay valla anlamadımmmm emin ol bunaaaa ve bu aralar yapacağın tüm temizliği yap aseveceğin tüm çocukları sev ve kaldıracın tüm ağır şeyleri kaldırrr bunların hepsine hasretim şuannnn yaptır gitsin olmazsa olmazzz bak bu gün burada bi rarkadaşın 1 embiyosu olmuştu onu transfer ettiler hemde 2.gün embriyosu çok kaliteli olmaz die bilinirr ve şuanda hamileymişşşşşşş allah isterse oluyooo başka hiç bir şey değilll çok dua ettt ve sakin ol hiç kasılmaaa takmaa salla gitsinnn olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

amin inşallah canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah

canım benim yaa allahımm bir ömür boyu mutlu etsin yavrunla seniii bende ikizlerime hamileyim 8 haftalıklarrr ikiziler çok muuu zorr yaaaa anammmm ne yapacamm bennnn ama çok tatlılar değil mi annesiiiii nasıl bakıyon fatoşcummm her ikisde birden başlıyo mu ağlamayaaa ne olur arada girde bize anlattt lütfenn bu arada hangi hastanede doğurdun canımmmm

Asii başkentte Emel Hanımı öneriyorum sana. Yenidoğan ünitesi de doktorları da çok iyi. Benim kızım 3 gün kaldı küvezde. Doktoru Servet Bey, memnunuz canım.. Tavsiye ederim. Emel Hanım dersen işi şansa bırakmaz, didik didik inceler. Zaten önceden tüp bebeğe bakıyordu. bizim durumumuzu da biliyor. Takipi ona göre yapıyor. Ben çok memnun kalmıştım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tatildeydim moral depoladım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…