Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

hoşbilmiyorumkismilebulduk cnm tşkr ederim cvabın için ewt çok heyecanlıyım hiç ağrım yokk sen hamileydin demi sende de ağrı oldu mu bu günler debilmiyorumkismile

ewet tatlım 6 haftalık hamileyim ben de. senin durumundayken ufak ufak adet sancıları gibi sancılar ve batmalar oluyordu ama o yumurta toplama işleminden dolayı diye düşünülüyor. benim uyku düzenim çok bozulmuştu, bi de göğüslerde hassasiyet çoktu. hep ekşi birşeyler yiyip içmek istiyordum. zaten bunların hepsi hala var. ama bence belirti arama. çünkü adet belirtileriyle gebelik bvelirtileri aynı ve çoğu zaman hiçbir belirti de olmayabiliyor.

canım denizcim dr bakıyo burada 9 haftalıkya dr hep bir hafta gerisini söylüyo ölçüyo kuzularımıı hep 1 hafat geriden yaniii

mehmet bardakçııı ha aman bide başak dr falan gidecem deme hemn bozuluyorlarrrr

bozuluyorlar ama ben de yoğun bir ilgi bekliyorum. bi de dedim ya kullandığım bi ilaç var şimdilik bıraktım ama 3. aydan sonra tekrar başlıcam. bu durumda çok titiz olması gerekiyor doktorun. o yüzden de biraz kaygılıyım. her sorduğum doktor farklı bişey diyo.

dr hepsi öyle en doğru kararı sen vereceksin ama buraları okuuuu gerçeten burası beni eurofertıle yönlendirdi ve burası beni farabiye yönlendirdi canımm

iyiyim tatlım annemlerdeydim internete giremiyordum. evime döndüm bugün. zaman öldürüyorum. senin nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntın var mı

biraz bulantım oluyor kasılmalar var
yarın kalp atışı duymaya gidicem.tek kese görüldü belki yarın görülebilir.ama şuan tek.

niye geç değilmi keseden 10 gün sonra dediler bana

bilemedim ki canım ya. hep farklı şeyler söylüyorlar. bana göre de geç. ama hafta sonu okması benim için daha iyi. hafta içi eşim çalışıyo. senin doktorun dilek hanımdı galiba di mi? benimki fuat bey. çok kararsızım ben de. biraz unutkanlar.

canım bak bi topikte bi arkadaş varrr ona şimdiiii 16 gün sonra keseyi görecez demişler herkes ayrı telden yaniii zamanın ileri olması daha net gözükmesini sağlar kuzucummm

anladım tatlım. neyse en azından hamileyiz ya. bu sıkıntılar olacak artık. bunlar tatlı sıkıntılar. inşallah şu süreç güzelce geçer de bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…