hoşbilmiyorumkismilebulduk cnm tşkr ederim cvabın için ewt çok heyecanlıyım hiç ağrım yokk sen hamileydin demi sende de ağrı oldu mu bu günler debilmiyorumkismile
yok canım 2 ay sonraya vermedi farabi bana 20 sine aldım randevuyu ben bende ilçedeyimmm o yüzden yolumun üstü daha ii bana
iyiymiş o zaman canım. şu kalp atışlarını bi duyalım da olmazsa ben de farabiye başlayım. murat bardakçı di mi?
mehmet bardakçııı ha aman bide başak dr falan gidecem deme hemn bozuluyorlarrrr
bozuluyorlar ama ben de yoğun bir ilgi bekliyorum. bi de dedim ya kullandığım bi ilaç var şimdilik bıraktım ama 3. aydan sonra tekrar başlıcam. bu durumda çok titiz olması gerekiyor doktorun. o yüzden de biraz kaygılıyım. her sorduğum doktor farklı bişey diyo.
dr hepsi öyle en doğru kararı sen vereceksin ama buraları okuuuu gerçeten burası beni eurofertıle yönlendirdi ve burası beni farabiye yönlendirdi canımm
denizcim napıyosun nerelerdesin.
büyük ihtimalle sen de beni şu anda farabiye yönlendiriyosun tatlım yerimseniben herhalde ben de oraya başlarım.
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilegel kız gidek ne olacakkkk sa olsunnnnn bak tanda geliyo farabiyeee
iyiyim tatlım annemlerdeydim internete giremiyordum. evime döndüm bugün. zaman öldürüyorum. senin nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntın var mı
biraz bulantım oluyor kasılmalar var
yarın kalp atışı duymaya gidicem.tek kese görüldü belki yarın görülebilir.ama şuan tek.
niye geç değilmi keseden 10 gün sonra dediler bana
tan yarın gir bakkkkkkk merakta koyma bizzi deniz sende canımmm
cumartesiye verdiler randevuyu oysa ki bizim tanla transferimiz aynı günde olmuştu.
bilemedim ki canım ya. hep farklı şeyler söylüyorlar. bana göre de geç. ama hafta sonu okması benim için daha iyi. hafta içi eşim çalışıyo. senin doktorun dilek hanımdı galiba di mi? benimki fuat bey. çok kararsızım ben de. biraz unutkanl
evet canım dilek hanım son adet tarihin kaçtı benim 22 haziran
canım bak bi topikte bi arkadaş varrr ona şimdiiii 16 gün sonra keseyi görecez demişler herkes ayrı telden yaniii zamanın ileri olması daha net gözükmesini sağlar kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?