Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam gittim bugün kontrole değerim yükselmeye başlamış tekrar çok şükür doktor ilaçlarımı değiştirdi iğneye başladık sabah akşam pazartesi tekrar gidicem keseye bakıcak inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfennn....

selam gittim bugün kontrole değerim yükselmeye başlamış tekrar çok şükür doktor ilaçlarımı değiştirdi iğneye başladık sabah akşam pazartesi tekrar gidicem keseye bakıcak inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfennn....

dualarım seninle..allah yardımcın olsun.. ne iğnesi yapılacak?

progesteronu jel olarak kullanıyordum onu kesti bazılarında olumlu sonuç vermiyo dedi progesteron iğnesine başladık sabah akşam

değerin düşmesi içinde muhtemelen başta 3 embrio tutunmuştu sonra bırakanlar olmuş ondan düşümüş olabilir dedi inşallah herşey yoluna girer ama bugün moralim baya düzeldi

inşallah herşey istedigin gibi olur canım Allahım inşallah sevincini tamamına erdirir inşallah

artrit çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine

benimde 14. gün değerim 452 çıktı

şükür 2 ye katlamış

maşallah :)))

haftaya çarşamba keseyi görcez inşallahh

artrit cok sevindim canim insallah hersey sonuna kadar yolunda gider
fatos degerin katlamis hadi gozun aydin insallah hersey yolunda gider

saol rosecimmmm

senin değerlerin kaç çıkmıştı hatırlıyor musun canım?

merak ediyorum da 2 mi tek mi :)

değerin düşmesi içinde muhtemelen başta 3 embrio tutunmuştu sonra bırakanlar olmuş ondan düşümüş olabilir dedi inşallah herşey yoluna girer ama bugün moralim baya düzeldi

Senin adına sevindim canım, inşalllah kucağına da alırsın yavrunu...

arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim ilginiz için pazartesiyi iple çekiyorum nerdeyse lütfen dualarınızı esirgemeyin buna çok ihtiyacım var allah bana ve isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

derya saol canım..

artritcim hiç olumsuz düşünme herşey güzel olucak allahın izniyle.......

arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim ilginiz için pazartesiyi iple çekiyorum nerdeyse lütfen dualarınızı esirgemeyin buna çok ihtiyacım var allah bana ve isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun canım...Ne kadar zor günler yaşadığını tahmin edebiliyorum(düşük tehlikesi yüzünden 3 ay yattığım için)... Hep dua ediyorum sana da, bebek isteyen tüm arkadaşlara da. Allah hepinizin kucağını tatlı tatlı bebişlerinizle doldursun...

Kızlarr nasılsınız

Allah'a şükür iyiyiz meryem... on gün önce kan iğnelerini başlattı Tülin Hanım. Genetik tahlilim faktör V homozigot olduğu için, asprinin yeterli olamayabileceğini düşünerek clexane (kan sulandırıcı) iğnelere başladık. Canımı çok yakıyor. Önceleri göbekten yapıyordum, ama göbek gergin olduğu için çok zor oluyordu, koldan da yapılabileceğini söyleyince doktorum kola başladık, biraz daha az acıyor, ama acıyor işte. Napalım evlat için herşey, ona bişey olmasın yeter ki, dayanacam...

Sen ocakta geleceğini yazmıştın meryem, inşallah sıra sende artık, bekliyoruz canım...

Allah'a şükür iyiyiz meryem... on gün önce kan iğnelerini başlattı Tülin Hanım. Genetik tahlilim faktör V homozigot olduğu için, asprinin yeterli olamayabileceğini düşünerek clexane (kan sulandırıcı) iğnelere başladık. Canımı çok yakıyor. Önceleri göbekten yapıyordum, ama göbek gergin olduğu için çok zor oluyordu, koldan da yapılabileceğini söyleyince doktorum kola başladık, biraz daha az acıyor, ama acıyor işte. Napalım evlat için herşey, ona bişey olmasın yeter ki, dayanacam...

Sen ocakta geleceğini yazmıştın meryem, inşallah sıra sende artık, bekliyoruz canım...

canim bebise bisey olmasinda katlanacaksin artik allah yardimcin olsun canim guc versin rabbim
evet canim 25 aralikta geliyoruz allahin izniyle 26 aralikta da hastanede randevumuz var insallah ocak basindaki adetimlede baslicaz allahin izniyle
allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bende buraya hamileyim haberini yazarim

Back
X