Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam gittim bugün kontrole değerim yükselmeye başlamış tekrar çok şükür doktor ilaçlarımı değiştirdi iğneye başladık sabah akşam pazartesi tekrar gidicem keseye bakıcak inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfennn....
selam gittim bugün kontrole değerim yükselmeye başlamış tekrar çok şükür doktor ilaçlarımı değiştirdi iğneye başladık sabah akşam pazartesi tekrar gidicem keseye bakıcak inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfennn....
artrit çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine
benimde 14. gün değerim 452 çıktı
şükür 2 ye katlamış
maşallah :)))
haftaya çarşamba keseyi görcez inşallahh
artrit çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine
benimde 14. gün değerim 452 çıktı
şükür 2 ye katlamış
maşallah :)))
haftaya çarşamba keseyi görcez inşallahh
değerin düşmesi içinde muhtemelen başta 3 embrio tutunmuştu sonra bırakanlar olmuş ondan düşümüş olabilir dedi inşallah herşey yoluna girer ama bugün moralim baya düzeldi
arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim ilginiz için pazartesiyi iple çekiyorum nerdeyse lütfen dualarınızı esirgemeyin buna çok ihtiyacım var allah bana ve isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlarr nasılsınız
Allah'a şükür iyiyiz meryem... on gün önce kan iğnelerini başlattı Tülin Hanım. Genetik tahlilim faktör V homozigot olduğu için, asprinin yeterli olamayabileceğini düşünerek clexane (kan sulandırıcı) iğnelere başladık. Canımı çok yakıyor. Önceleri göbekten yapıyordum, ama göbek gergin olduğu için çok zor oluyordu, koldan da yapılabileceğini söyleyince doktorum kola başladık, biraz daha az acıyor, ama acıyor işte. Napalım evlat için herşey, ona bişey olmasın yeter ki, dayanacam...
Sen ocakta geleceğini yazmıştın meryem, inşallah sıra sende artık, bekliyoruz canım...